ЗОНАТА и ние - тема 17

• 23 161
  • 537
  •   1
Отговори
# 210
The Queen, рецептата не е моя. Аз ползвах лидълското крема сирене Лайт, от тяхната марка.

# 211
  • Сливен
Снощи правих тези питки,добре се получиха,в червената зона са

# 212
Аз имах малко нарушения, че бяхме на почивка и тъй като досега не съм имала прегрешения,очаквах кантара да покаже някой плюс ,но този път ми се размина Grinning
От вчера започнах пак стриктно с преобладаващо зелени рецепти ,защото уж беше кратко залитане встрани ,но усещам че не ми е ок извън зоната.
За днес съм предвидила зеленчукова запеканка ,която обичайно ми излиза голямо количество за блок и ще я комбинирам с голяма салата с риба тон

# 213
Дами, може ли да ми помогнете да си сглобя едни зонови гофрети? Не обичам яйца и искам да ги "скрия" в тях. Мисля да сложа 2 цели яйца+обезмаслена извара за протеин, овесени трици и/или смлени на брашно овесени ядки+1 пасирана малка ябълка за въглехидрат,  1-2 смлени ореха+ малко масло за мазнина и малко ванилия+канела за вкус. По колко грама трябва да са изварата,  маслото и овесът, и овесени ядки или трици е по-добре?

# 214
Триците са по- добър вариант.Зависи колко блока искаш да направиш закуската.Ако изварата е от Лидл е 58 гр за блок.Триците са 14гр за блок.Сместа ти ще е нещо такова -2 яйца+ 58 гр извара + 28гр трици+ 100 гр ябълка+4 блока мазнина по избор/12 гр масло или 4 ореха или 6 гр масло и 2 ореха/.Това ти е за 3 блока.Мазнините за изварата се удвояват.Подправките не ги броиш.

# 215
Аз правя по тази рецепта,не знам без яйца дали ще станат,по скоро ще са гъсти,но преценете при направата.Един трик за гофретите,самите плочи се пръскат със зехтин в пулверизатор,хем малко се слага реално,хем не залепват гарантирано.

# 216
  • Пловдив
Уми, ябълката вътре в сместа или ...?

Аз искам поне 2 мес.да изкарам, че до 24ти май поне малко корема да хлътне, оообаче...
Ся се чудя какво да е за обяд утре на работа Thinking х3м ми се яде, хем не мога да измисля какво да е.

# 217
Мистик, за два месеца аз имам видимо намаляване на корем и дупе. В см не мога да кажа, че нещо не мога да се меря правилно - последно изкарах, че обиколките са ми по-големи от началото, а определено и видимо не е така.

# 218
  • Пловдив
Да, да, ясно ми е, че работи, ама ми е трудно да измислям...мрънкала съм и преди. Как го измисляте, направо не знам.

# 219
В групите има много качени рецепти, всичко взимам оттам.
Менюто за следващата седмица ми е руло от тиквички с два свободни блока В, които ще запълня със салата и една мандарина. За закуски - сусамови соленки и бананови бисквити с шоколад.
Вечерите са ми отново моцарела, шунка, маслини и мандарини.

# 220
Сантиметрите се засичат на едно и също място,да не си била прекалила със солта и да си била подута?Чак и на мен странно ми стана да има плюс.
Менюто го решаваме от предния ден според какво ни се яде/има останало в хладилника,някой път ядем и набързо или навън,аз седмица по рано рядко планувам.
Днес сме на снощна лазаня,вчера бяхме на останала картофена запеканка,довечера ще е скара за другите,аз филе със салата мисля.

# 221
Лещичка, не, просто първия път не съм се измерила правилно. То зависи и колко и как ще стегнеш.

# 222
  • Пловдив
Добре, де...как отсипваш за теб от лазанята и запеканката?

# 223
Триците са по- добър вариант.Зависи колко блока искаш да направиш закуската.Ако изварата е от Лидл е 58 гр за блок.Триците са 14гр за блок.Сместа ти ще е нещо такова -2 яйца+ 58 гр извара + 28гр трици+ 100 гр ябълка+4 блока мазнина по избор/12 гр масло или 4 ореха или 6 гр масло и 2 ореха/.Това ти е за 3 блока.Мазнините за изварата се удвояват.Подправките не ги броиш.
Благодаря за помощта! Сместа беше рядка и добавих 1 с.л. чия, за да попие течността. Дано това да не е нарушило много баланса. Станаха 3 разкошни гофрети + 1 мъничка за мъжете, които умираха от любопитство. Прекрасни сте дами! Hug

# 224
3 гр чия за 1БМ, не знам колко излиза супена лъжица ,но вероятно леко е нарушен баланса заради мазнините.
За друг път когато ти трябва нещо да обере влагата ,ползвай хуск неброим е и не разваля сметките Blush

Общи условия

Активация на акаунт