Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 45 147
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Абе, аз четох една стара статия, в която благодари на хората, че даряват за лечение. Благодареше на хората, които му дават по 100,500,1000 лв, а тези, които даряват по 2 лв някак принизително благодареше, ама знам ли. Аз от него нищо не съм взимала, точно защото това незнание малко ме плаши, но как да сме сигурни, че другите неща, които имаме не са по-добри.

От друга страна, чета назад темите, защото не съм влизала от началото на 2023 и си харесах някои неща да пробвам от Заг: Lira, Angel nova, Virgin island water, devotion и още.

Никъде не съм видяла засега да се споменава за сполучливи имитации на Donna born in Roma и La belle на JPG - някой има ли опит с тях или ще си ги взимам в оригинал?

Техни имитации потърси при арабските,мисля че ги гледах някъде.

# 361
Разреждането на Гиза със спирт е същото, защото и Милка прави така и така ми е казвала да процедирам. Относно Артист 1,ако той не Ви е допаднал, не мисля, че има смисъл да пробвате друг, защото той е прекрасен парфюм и едва ли друга версия ще Ви хареса....Имаше май някакъв наливен

# 362
Реално не знам как миришат и двата парфюма, но някак си просто искам да го имам 😂 не мога да го обясня защо така съм си навила на пръста за този парфюм. Оригинала е ясен,че е много скъп и четох доста мнения,че Артист1 е много добро копие и бил уникален и с голяма трайност и някак си просто ти се иска да го имаш с тези суперлативи и голямата изчерпаемост също навява на добро качество

# 363
very89,разбирам те,и аз го купих заради вътрешното усещане,че трябва да го имам:),но не предположих,че е толкова мощен,наистина хубав,прекрасен за любителите на роза,wood,patchouli ,кожа…усещам една луксозна нотка,но вече не мога да нося толкова силни парфюми,затова вече на сляпо-не!

# 364
very89,разбирам те,и аз го купих заради вътрешното усещане,че трябва да го имам:),но не предположих,че е толкова мощен,наистина хубав,прекрасен за любителите на роза,wood,patchouli ,кожа…усещам една луксозна нотка,но вече не мога да нося толкова силни парфюми,затова вече на сляпо-не!
Обожавам силни аромати, с розата вече се разбирам след една покупка на сляпо на Chloe Intense, но пък ми допадна аромата и той е силничък и доста траен аромат
Та предполагам ще ми хареса

Все пак и любимите ми парфюми са Том Форд - Черна орхидея и Коко Мадмоазел
Та съм фенка на силните усещания хаха

# 365
Аз визирах ДжинаДи, защото тя търси друг аналог,а за нея Артист 1 е бил пълна катастрофа......Аз се влюбих в парфюма с първо пръскане.... Изключително луксозен аромат,не го давам за нищо на света.....Носи ми някак вайба на Еликсир на Ермес,макар да са различни...Но аз харесвам нахални,студени,отвяващи главата аромати-изключително добре ме отразяват.....

# 366
https://homeandbeauty.bg/?s=Artist+1&post_type=product
Пазарувала съм от този сайт многократно, няма проблем. Но и тук се е изчерпал, а до скоро беше наличен.

# 367
  • Sofia
Portrait of a lady на Дивайн е страхотен, траен, излъчващ. За мен е неразличим от оригинала.

# 368
Portrait of a lady на Дивайн е страхотен, траен, излъчващ. За мен е неразличим от оригинала.
Може ли да ми го покажете,защото не го намирам

# 369
Да помоля някой да ми обясни къде точно във фрагрантика и как въвеждате желани нотки, за да ви излязат приблизителни по състав парфюми
Благодаря

# 370
Може ли да ми го покажете,защото не го намирам
654 е номерчето.

Да помоля някой да ми обясни къде точно във фрагрантика и как въвеждате желани нотки, за да ви излязат приблизителни по състав парфюми
Не съм сигурна, че ще съм изцяло полезна, но: отваряш сайта и горе в меню perfumes----search by notes, или съседното меню - notes.

# 371
  • Стара Загора

Никъде не съм видяла засега да се споменава за сполучливи имитации на Donna born in Roma и La belle на JPG - някой има ли опит с тях или ще си ги взимам в оригинал?

La belle е много сполучлив на Мартинез.
Писала съм и др.път, че имах отливка на оригинал, и заедно с това на Мартинез. Едно към едно са.
Единствено в трайността по-слабо се представяше втория, но той и оригинала, поне при мен, не беше свръх траен.

# 372
Някой поръчвал ли е angels share от Martin Lion? Една колежка се опитва да ме убеди, че много св доближавал до Khamrah на Lattafa. Има ли нещо такова?
Мен ме сърбят ръцете да поръчам още мостри 🤣 Много се чудя на Tamima. И за нея, ако има отзиви се приемат 😁

# 373
Аз. Трайност 1/10

# 374
  • София
Скрит текст:
Има нещо, за което в нормалните държави се получава доживотна присъда. Той не е получил, а си живее спокойно и бърка парфюми.
Извинете за спама.
Сподели малко повече, аз редовно му се доверявам..

Потърсете в гугъл, моля.

Angel Nova на Заг е един от любимите ми парфюми. Малинов разкош.

Напоследък нося само Angel Nova - но от Giza. И колегите ми казват, че целият офис миришел на малини от мен. Тъкмо си мислех, че хората нещо бъркат, защото аз малини не усещам......но явно има  Thinking

п.с: Когато си го взех миналата зима не беше въобще траен, а сега е брутален. С две пръскания сутрин го усещам до вечерта

Общи условия

Активация на акаунт