Tичане (7)

• 4 599
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
Много благодаря! Към кой сайт/бранд бихте ме насочили?

# 31
Ами първо се поинтересувай този човек дали си има любим бранд. При всеки си е различно.

# 32
Да, това е важно за марките и си е риск да се купува на сляпо.

Ако не ти се рискува с продукт от арсенала на средностатистическия бегач, защо не му поръчаш торта с негова снимка от маратон (колкото и да са гадни тези принтове отгоре) или във формата на маратонки, на медал или нещо подобно, и да добавиш ваучер за спортен магазин, примерно? Всеки бегач обича въглехидрати. 😂

# 33
# 34
Сърдечно благодаря на всички Flowers Hibiscus

# 35
  • София
Здравейте, бягам от около 5 месеца любителски. Отскоро започнах да увеличавам дистанциите и имам бягания по 11-13км. Мъжът ми е спец в обувките за бягане и там проблем нямам, но бих помолила за препоръка за сутиен за бягане. Изпробвах няколко модела на декатлон, имам и на МР, но над 10км всеки дотук ме протрива.

# 36
  • София
Здравей!
Аз тичам със спортен сутиен на Shock Absorber, този модел:

- много добра поддръжка, много е удобен
- тичам през ден, ... пера, суша - издържа 4-5 год. без да се обезформи
https://shockabsorber.co.uk/search.php?search_query=Shock%20Abso … productListPgNo=1
на марката имам и други модели, но за тичане, този ми е любим
- следя за промоции и се презапасявам Simple Smile

# 37
Кукличка, имам подобен проблем. Един единствен не ме протрива, изцяло памучен, мисля, че е от Декатлон, много отдавна ми е. Но той пък не е много стегнат на бюста. Сега си взех и от Пепко 🙄,от спортната им серия, но той пък ми идва много вдигнат на подмишниците и ме дразни. А и не съм го пробвала на по-дълго бягане още.

А, благодаря за препоръката на Denis, ще го видя този.

# 38
Кукличка, моите сутиени от Декатлон и H&M  ги нося наопаки, и вече не ме дерат. Редовно приличах на нападната с нож след дългите тичания.  Joy

# 39
Аз тичам със следния модел на Triumph Triaction:
https://www.contour.bg/sporten-sutien-triumph-triaction-1001570
Най-удобен ми е, имам 5 в различни цветове, като ги "дебна" от посочения магазин или в Немски център, тъй като понякога са на страхотна цена от 30 тина лева.

# 40
  • София
Аз също бягам с Shock absorber, но друг модел. От модела за бягане, показан от denis©, така и не успях да намеря точния номер, така че си нося мулти спорт модела Simple Smile
При дълги бягания за предпазване от протриване ползвам стикчетата на Body Glide и за всеки случай лепя парче кинези лента върху кожата, която е точно под закопчаването на сутиена.

# 41
  • София
Благодаря на всички за съветите! Hug
Мисля да си взема shock absorber. Записала съм се на полумаратонът в София октомври и  след като видях какво става на 10-12км бягане, не ми се мисли какво ще стане на 21км. Animal See No Evil

# 42
Завиждам ти. Cry
Най-мечатният ми ПМ е в София, а всяка година пропускам, и тази ще е така.
Ще помоля участниците за снимки от атмосферата, сигурна съм, че ще е страхотна.

# 43
Да размърдам темата.
Как сте, готвите ли се за София?
Аз се записах за Белград в края на ноември, защото ще пропусна София. 🥲Това ще ми е последният ПМ за тази година.

# 44
  • София
Много съм развълнувана, това ще ми бъде първи ПМ, а и бягам едва от няколко месеца.
Утре правя последно 17км и следващата седмица три по-леки бягания и се пазя за неделя.
Уредила съм баба да гледа детето, че ще бягаме и двамата с ММ.

Общи условия

Активация на акаунт