Tичане (7)

• 4 599
  • 79
  •   1
Отговори
# 45
Подготовката тече с пълна сила, даже започнаха да се обаждат някои болежки, но няма да се отказваме.

# 46
Успех, момичета 💪 И да кажете после как е минало.
Аз и тази година ще опитам в лотарията за Дъблинския маратон, но честно казано не вярвам в късмета си вече. Ще трябва да погледна календара за нещо наблизо и не на лотариен принцип. Ако може и да е есента.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 47
  • Перник
Успех на всички маратонци!
Асфалтовите бягания не са моето нещо Simple Smile
Този месец ми предстоят Скоростното изкачване на Копитото (което трябваше да утре, но го преместиха в неделя заради лошото време) и Вертикален Руй Simple Smile

# 48
Здравейте тичащи ентусиасти, да ви питам получавате ли мазоли на пръстите на краката и някакси болят ли ви пръстите? От обувките ли е не знам?

# 49
Не и с подходящите обувки. За мен това винаги са Асикс. Важно е и късе излизат.

# 50
  • Перник
Здравейте тичащи ентусиасти, да ви питам получавате ли мазоли на пръстите на краката и някакси болят ли ви пръстите? От обувките ли е не знам?

От обувките е. Явно не са удобни.

# 51

Аз се хванах, че си държа пръстите (особено на единия крак) някак особено, все едно ги стягам някак. Нищо не ме кара да го правя, не е от неудобство, но постоянно трябва да си напомням да ги отпусна. Ако не съм си напомняла достатъчно, ми се образуват мазоли (това в ситуации, ако бягам повече от 5-6км). Това, което съм открила, че помага е малко вазелин или мазен крем на тези пръсти и/или тънки чорапи от тези за походи.

# 52
И аз откакто почнах по 10 км да тичам ми се получават, до 5-6 км няма проблеми, но явно обувките ми са малоо големи и кракът се плъзга вътре.

# 53
Не и с подходящите обувки. За мен това винаги са Асикс. Важно е и късе излизат.

Ох, аз изтеглих къса клечка с Асикс. Но в защита на марката ще кажа, че просто ми трябва 0.5 номер отгоре, а и моделът ми е по-базов. За тичане не става, но за ходене в сухо време е супер!

# 54
За тичане винаги с номер нагоре, дори номер и половина, имайте предвид.

# 55
Може да залепиш лейкопласт.

# 56
Така ли?? Не знаех, аз реших, че заради това са мазолите, моите са случайно по големи. Значи тъкмо сега си търся бегачески, ще го имам предвид!

За тичане винаги с номер нагоре, дори номер и половина, имайте предвид.

# 57
Аз само 38 си купувам (и това ми е размерът), в 39 плувам, пробвала съм. Просто Отпред на пръстите винаги има доста място с Асикс. Но по-голям размер не бих си купила, особено пък за тичане, ще ми е супер некомфортно.

# 58
Може би е до крак, но понеже аз също знам, че трябва поне 0.5 отгоре, уж така си ги купих, но явно е трябвало още. Та сега като се прибера в България, пак ще съм в процес на търсене.

# 59
Здравейте!

Коя е правилната техника за дишане? Нос-нос? Или друга?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт