Боледуване на децата ни - тема 86

• 20 288
  • 810
  •   1
Отговори
# 375
  • shumen
Тони,Коларгол също помага,но много цапа.
Нехе,огромни са според мен.Добре,че сте започнали АБ.Изчакай и ако не спада Т на фона на АБ до 3 приема заведи пак на лекар.

# 376
Някакси като говори сякаш някой я е стигнал за гърлото. Тази вечер беше четвъртия прием. Днес слодобед пак беше с 39.3. Чух се с докторката, утре в 9 ще се видим. Каза да направя инхалация пулмикорт да намали отока.  Дано поне вече не вдига такива ужасни температури. Някой има ли опит с такива инфекции, на нас ни е за първи път.

# 377
  • shumen
Hexe,с тази висока Т според мен е гнойна ангина.Дано не вдига повече Т малечка.

# 378
Абе не е гнойна, сливиците са чисти, но явно има някакъв проблем. На рави после един курс поне гърлен пробиотик, от типа на омнибиотик имунд.

# 379
Тони, всякакви неща могат да предизвикат инфекцията, може и да не е акнгина, разбира се. В нас ангината е рядкост, но път температура 39.5 се среща.
Дишай, и това ще мине.

# 380
Тези сливици са огромни. Голямата един път беше така и по-зле ( при нея се бяха допряли една до друга) спомням си ,че тогава пи АБ и на 3 ден беше Ок. .
Ние с доказан грип Б нали, каката яко кашля днес. Поддържа ниска Т цял ден. Нищо не и давам ,но ако утре кашля така зверски ,след прегледа днес. Личната каза да почваме АБ ,защото дишането било изострено (каквото и да значи). А малкото го почнах с Авирон ,дано поне то се размине. Но пък нея я боли корема всеки път в който вдигне Т.

# 381
Ваня, точно това давам на каката след скарлатината. Малката няма да го смуче, ще пробвам натрошено или счупено поне да дъвче.

Момичета, много ви благодаря...
Искам да ви кажа, че за този преглед и изследванията в неделя пратих 242 лева да ми кажат, че на гърлото нищо и няма и проблемът е в носа, при положение че дори им казах, че каката е пили аб до сряда със скарлатина. Вече наистина не знам на кого можеш да се довериш.

Сутринта в 9 ще ни види нашата педиатърка.

# 382
Бърз тест за скарлатина правен ли е?

# 383
Бърз тест за скарлатина правен ли е?
Какъв антибиотик е изписан, за скарлатина обикновено дават аугментин. Антибиотика се насища за 3 дни (не 3 приема) и ако следтях не подейства може би трябва да се смени

# 384
Рейна, аз и направих в къщи беше отрицателен и най-вероятно некачествено, защото трябва да се натисне сливицата, а тя пищя и крещя. Защо в токуда не и направиха бога ми не знам. Днес ходихме при нашата педиатърка във Вита. Детето е с гнойна ангина. Оказа се, че и аб трябва да е 7.5, а не 5 мл. Поне температурата е окей вече.

Спарклес, да, аугументин ЕS пие.

И докторката ни се изненада от толкова тестове поне един секрет от гърлото да и бяха взели. .... но жената в Токуда категорично каза, в носа е инфекцията, гърлото е окей...

# 385
Рейна, аз и направих в къщи беше отрицателен и най-вероятно некачествено, защото трябва да се натисне сливицата, а тя пищя и крещя. Защо в токуда не и направиха бога ми не знам. Днес ходихме при нашата педиатърка във Вита. Детето е с гнойна ангина. Оказа се, че и аб трябва да е 7.5, а не 5 мл. Поне температурата е окей вече.

Спарклес, да, аугументин ЕS пие.

И докторката ни се изненада от толкова тестове поне един секрет от гърлото да и бяха взели. .... но жената в Токуда категорично каза, в носа е инфекцията, гърлото е окей...
Ще се оправи с правилния антибиотик, браво на детето че дава така хубаво да му се огледа гърлото. И аз не знаех какво да гледам преди но от много надничане вече знам че уголемени сливици са за антибиотик, а прибрани сливици и червен фаринкс е вирус и може да почака 3 дни да се види как върви вируса

# 386
Здравейте момичета. На детето чрд мина разкошно. Всички деца бяха здрави. Една от майките ми сподели, че нейното дете не е отсъствало от градината от септември насам. Бях в шок. Питах я какво му дава и ми каза Омнибиотик ИмунД. Ще ходя да купувам на детето. Видяло се е.
Ще го давам заедно с Шоко мечетата. Дано да има ефект и дано малкият го приема.

Гадно ли е на вкус?

# 387
И аз го давам, но определено не съм видяла този чудотворен ефект 😁
Аз го давам сутрин обаче, по препоръка на доктор Ракаджиева. И след приема 30 минути без вода и храна. Удобно ми е, защото го давам преди градина.

# 388
Омнибиотик давам и на двете, при голямото има ефект, при малкото не особено.
При мен също докато го приемам нещата са в пъти по-добре, с хроничен фарингит съм.
Може би от септември насам сме изразходили над 10 опаковки, защото и тримата го ползваме и си го подновявам докато не мине зимата..
Всички много го харесваме на вкус, бонбони с вкус на ягода.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 15:38 от Teriska

# 389
Аз на моите също давам, вечер преди лягане. Много го харесват, но те обичат всякакви сиропи и хапчета. Давам и Дефендил сутрин. Тази учебна година за втори път се разболяват и отсъстват от градина. Поне бързо минава, за 2-3 дни. Но аз докато не мине март месец не се успокоявам. Обикновено тогава се разболяват по-сериозно

Общи условия

Активация на акаунт