Боледуване на децата ни - тема 86

• 20 280
  • 810
  •   1
Отговори
# 525
Даже и това не е чак толкова проблем, проблем е че много хора не знаят как да пият антибиотик. Започват го, пият 3-4 дни и като се почувстват добре го спират, да не говорим, че има лекари, които изписват антибиотици от рода на аугументин и зинат за 5 дни, които са недостатъчни или изписват ниски дози, които нямат никакъв ефект.

# 526
Имам приятелка чийто майка си купува при всяко разболяване АБ.
По назад писа някой, че на всяко разболяване АБ капки...не знам, няма да пиша повече. Кой както иска и може.
Моето си поддържа 38°. За да съм солидарна с масовото тестване тук и аз направих. Отрицателен и за трите вируса. Уж е голям вече, не беше боледувал 7 години, миналата вдига 5 пъти температура. Тази засега веднъж, но до април има още много време.
Аз само за едно съжалявам, когато ме зарази миналата година детето, че не се тествах и не разбрах какво имахме. Но сложих ваксина тази. Аз понеже никога не боледувам, последно преди над 25 год..имах два синузита де когато детето тръгна на градина. Тогава капах едни правени АБ капки, че излизаше оранжев секрет от носа, но миналата година нещо не удържах фронта.

# 527
  • shumen
И аз познавам хора,който на всяко разболяване пият АБ.
Рейна,ако е направен рано теста може и да не отчете нищо.

# 528
Личният лекар на моите родители на всяко разболяване им изписва антибиотик… и много се ядосвам и всеки път се карам с майка си и буквално я изнудвам да пробва първо със симптоматични средства.

# 529
Рейна изуми ме на какъв период боледувате ..ген ли ,калени ли сте ..любопитно ми е ..

# 530
По назад писа някой, че на всяко разболяване АБ капки...не знам, няма да пиша повече. Кой както иска и може.
Може би от погледа на родител с дете на повече от седем години така седят нещата. Моето е на две, втора година в ясла и има бактерии, които често избиват към уши при нас или такива, които минават в продължителна кашлица. Та да, ще си слагам АБ капки. 😀

# 531
Ние не можахме да намерим тамифлу из квартала. Писах на докторката и почнахме изопринозин на малката. АБ трябва да продължи още три дни. Направо ми идва да се гръмна.

# 532
  • shumen
Рейна,и аз се чудя ген ли,какво ли е при вас.Аз съм била болнава от дете и явно и моето се е метнало на мен.
Тони,все едно моята майка описваш.
Нехе,дано помогне изопринозина и да не се разболее и малката.

# 533
Тони, готова е и тя с положителен тест и температура....
Да видим ние с мм кога...

# 534
Тони, готова е и тя с положителен тест и температура....
Да видим ние с мм кога...

Тц… малката ли? Ей значи…
Да минава леко и безпроблемно…

# 535
  • shumen
Нехе,ужас.
Моя заспа нещо рано рано.Уж уморен бил.Да видим дали днешната пързалка и игра в снега няма да ни костват някое разболяване.

# 536
Да, Тони и малката. Не и стига бронхита януари и ангината точно преди една седмица. Още не е свършил антибиотика.... и започна и тя да кашля. Утре и двете на лекар.

# 537
Hexe21 бързо оздравяване.Моята в сряда кашля ларингитно уж е ок,но днес беше на вън червена мокра ще видим.Много се радва на снега не мога и постоянно да я държа вътре уж за малко излязохме,но то радост в тоя сняг и набързо се намокри после веднага в банята ще видим резултата.

# 538
  • shumen
Ооор,моя беше същия нищо,че е голям.Ще видим утре е на училище и там в междучасието какви ще ги сътворят.
Нехе,бързо оздравяване.

# 539
Да, Тони и малката. Не и стига бронхита януари и ангината точно преди една седмица. Още не е свършил антибиотика.... и започна и тя да кашля. Утре и двете на лекар.

Горкото дете…. Да минава бързо. Дръж ни в течение.

Общи условия

Активация на акаунт