Добър психиатър диагностик

• 794
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте момичета.  
Имам ОКР. Въпросът е че заедно с това имам доста проблеми, или поне така се усещам. Разхвърляни мисли, скачащи от една на друга за секунди. Имам много какво да правя, но имам абсолютно нулева мотивация. Не само нямам мотивация, ами когато стане дума за поемане на инициатива, все едно дете в мен тропа с краче и казва "няма пък". И най-дребните неща ми се струват трудни. Да си задържа вниманието на урок за 2 часа е нещо, което няма как да се случи. Спя доста, и не може да мине ден без да спя през деня. Независимо дали съм легнала рано или късно, и колко часа съм спала. Половин час след като стана, просто ме събаря да спя отново, и то поне за час. Доста преживявам нещата, лесно се гневя. Трудно ми е да се сетя за всички неща които мисля че не са наред, просто защото в главата ми е един хаос. Има ли някоя от вас която е изпитвала подобно нещо и го е преборила. Или някоя която има добри впечатления от психиатър/психотерапевт. Ще ми се да започна да изчиствам нещата. За София става дума.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 21:40 от YosoyNevi

# 1
Ами ,така задаваш въпросът че някой ще ти препоръча доктор в Лондон,а ти да живееш в Столипиново т.с ,пиши за кой град .
https://superdoc.bg/

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 23:02 от Daniela 85

# 2
За София става дума.

# 3
Дроздой Стоянов е едно светило

# 4
Терзийски или Наков.

# 5
  • София
Петя Димитрова София.

# 6
Петя Димитрова София.
Аз останах недоволен.
Както и от д-р Теменужка Йорданова и психиатричен генетичен тест, който всъщност не дава гаранции, че ще се нацели правилната терапия, а струва не малко.

Общи условия

Активация на акаунт