(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 32 090
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Цитат на: x BlackRose x the guardian team Simple Smile
[/quote
Режисьора на сериала ще бъде сменен защото този настоящия напуска.

Вълшебен режисьор да имат - като липсва основа- сценарий той какво да снима- късите поли и голия гръб на новата Алев. Да отбележа и че полата на Доа от ламе беше като правена не за нея. Явно това с хотела в Монако ще е измама и Асуде ще се разори, а мое и фирмата да дръпне. Безобразно обличат Ниляй. Мустафа ще излезе най-обичащият мъж в този сериал да може да остава в едно легло с Ниляй и това нещо на главата и.

# 121
Аз даже обратното си мисля. Асуде иска да е лидера на фирмата. Пембе ако (или вече знае) разбере че Апо пак и изневерява ,няма са се учудя вече наистина да му поиска развод. И от това да пострада и фирмата.

# 122
Мен безкрайно ме дразни повтарянето на едни и същи сюжети-разводи, бракове, насилствени женитби, втората Алев, купуване на кола на Метехан за втори път, вместо да завъртят интригата около него с една година мадама, деменцията на Сонмез, сто мъже за Нурсема, Асуде е пресолена манджа. Изобщо не знам каква й е идеята. Тя пари снима бол, от злоба и имат реши да се меси там, а не ми изглеждаше такава жена.
Кавълджъм ме дразни много.
Изобщо не виждам как ще спасят сериала.
Та ако ще и най-добрите режисьори да се изредят. Самият факт, че не чакам с нетърпение серия и не ми се гледа, а си пускам "Династията на Шакир паша" поредна вечер за мен е достатъчно красноречив.

# 123
Въпреки всички "пророкувания" за спиране на сериала, рейтинга е супер в двете подгрупи - 11 и отгоре. Добър показател и аз съм доволна как се развива действието. Като сравнявам Шербета с другите сериалчета, много от тях може само да му дишат прахта. Торба глупости сътвориха в Рибарчето, ама не може да мръднат нагоре, същото и в Безграничната любов, там пък Халил Ибрахим се "радва" на чудесен харем. Да не задълбавам повече. Когато нещо не ми харесва, дразни ме, изнервя ме и пр., просто не го гледам. Така че, пазете си нервите, момичета.
Спокойна неделя🤩❤️

# 124
E, не. Мен не ме изнервя до такава степен, че да ме го гледам. Все пак взе още интригата е жива 😂
Сериалът е много по-добър от редица други.

# 125
Трябва нови драми. Примерно Мустафа да направи нещо на Нилай. Пембе да има любовник 😁😁

# 126
По турските стандарти това е невъзможно /Пембето + любовник/. Само мъжете са с права за всичко. По принцип, от гледна точка на моя житейски опит, може да се случи всичко - и изневяра /между другото/, и развод - връзките се изчерпват или има други, по-лоши причини за това, но така показаните едностранчиви  ситуации не са ми много по вкуса. Обикновено на филм/сериал, когато нещо не отговаря на възгледите ти си казваш "на филм като на филм", но при турците много неща ни се "набиват" на очи и съответно ни дразнят. Но, публиката за която се правят си е турска....

# 127
Може, аз все се чудех какво пише в началото , то било че сериала базиран по истинска история.

# 128
Като пиша за "турската" публика, може би трябва да се уточни, че сериалите се правят основно за жени /многомилионна страна, население живящо по селца и "паланки", степен на образованост.../ - внушенията са за тях. Аз, повече от 15 г. почивам в Турция, по хотелите обслужващия персонал е предимно мъжки /е, не са само турци/, понякога с някой разговорчив сервитьор се заприказвам с по-общи неща. Разбира се, споменавам и турските сериали и то тези с много /за нас/ известни актьори - Къванч, Чаатай - те реагират по начин, който ми показва, че или не знаят кои са тези, или че не са чували за сериалите. Ние тук имаме по 5 припокриващи се теми за артистите, чакаме с нетърпение нова серия /ако си заслужава, разбира се/, "страдаем" за героите и взаимоотношенията между тях.... Просто сме различни и за мен разликите във манталитет, ценности, култура, са в плюс за нас.

# 129
Нещо което ме заинтересова в серията беше че Омер и Апо бяха изненадани от големината на къщата. Може ли Фатих да прави пари по нечестен начин? Тази къща не изглежда евтина. Само да не стане така че Фатих да навреди на фирмата и да стане още по-зле за Омер и Апо.

# 130
Това което загатнаха аз съм ЗА белким онова зверилище Ниляй се опомни. Хем и Мери е свястна идеал за Мусти.
До сега не са показвали да работи с мафията нали го гръмнаха ,че не искаха да работят с ония в хотела това ще е напълнио излишно ако се случи.

# 131
  • Пловдив
Точно натам ще го завъртят. Омер и Метехан го подсказаха. Как Фатих бил добре с финансите.....Но с кои точно финанси.....Дога как от амбициозна студентка по медицина, стана такава кифла. Сезонът е тотал щета. Бутат го с кански мъки, но е пълна творческа немощ. Гледам някак по навик и между другото.

# 132
Може с някаква крипто валута да играе Фатих.

Няколко неща за героите и от мен.
Ниляй вече ще се пръсне от завист и злоба. Радвам се, че Мустафа този път и отговори и даже напусна стаята. Разговорът им с Мери беше задушевен, но там не виждам нещо повече. Съгласна съм да му намерят нова жена. То това на Ниляй не се търпи. И тя намерила и пренамерила! Не знам дали ще се стигне до нова жена за Мустафа, но поне нека има криза и нека Ниляй се осъзнае. Ще го нарича тя "парцал"!
Също така очаквам нормален мъж и хубава любов за Мери. Милата, на всички помага, всички изслушва, и тя заслужава щастие.
Историята н Апо ми е отвратителна, но също донякъде го разбирам- от гледна точка на нетърпимостта на Пембето. Не знам кой би изтърпял някой постоянно да му пили на главата. Как пък едно нещо не и хареса на тая жена, от всичко недоволна, одумва, критикува. Все по-ужасна става.
Снимката на нероденото бебе на бюрото на Омер беше умилителна. но постъпката му спрямо Метехан- купуването на нова скъпа кола бе крайно неправилна. Оказа се, че Метехан не просто ревнува- нещо, което е нормално, той се безпокоял за бъдещето и имането си! Щял да дели с нероденото бебе! Направо да паднеш!
Любимецът ми Фираз ми хареса. Така трябва, да натрие носа на Нурсема. Ясно, че няма да е с това момиче, но то всъщност ми допадна с тази сърдечна усмивка. Жалко, ще падне жертва на любовта му към Нурсема. Защото е ясно какво ще последва- Нурсема ще осъзнае, че всъщност обича него, ще развали годежа с Илхами, който и без това не го иска и ще започне сега тя да търси контакт с Фираз. Тя и сега търси, той много хубаво и каза във фрага, че вече не са приятели.
Другата серия сигурно ще гледаме годежа на мустакатко и майката на Ниляй. Smiley

# 133
Фатих ако играе с някоя мафия или нещо друго може да фалира фирмата. Представяте ли си. Целия род да фалира и да обвинява Фатих за това. Та той искаше да отмъсти на Омер че той спа с Гьоркем и искаше пари от семейството на Гьоркем поне така беше в началото или по-скоро тя молеше баща и за това.
Фираз и Нурсема си мисля че ще се съберат и ще има сватба в края на сезона.
Не искам да гледам нито Нилай, нито майка и с оня жененомрязец. За тях пишат повече сцени, отколкото на Омер и Къвлъджъм.
Очаквам баба Сомнез още по-зле да става.
Пембето и Апо не искам да ги коментирам.
Метехан ми падна в очите страшно много. Една кола не променя че не иска бъдещото му братче или сестриче. Ясно е иска да има пари и имоти без да работи.
Доа витае в облаците и очаквам Фатих нещо да направи.

# 134
По скоро може да си е направил отделна фирма с която да дърпа парички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт