(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 32 053
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Ау, снимал е Nefes Nefese, много ми допадаше там работата му😀

# 106
# 107
Фрагман 2 е огън.

https://youtu.be/VMSO63xAIFU

Вече гледаме бебето при доктора. Heart Eyes
Фираз се появи с някаква руса дама, веднага събуди въпроси у Нурсема. Grinning А тя вече открито пита Илхами всъщност иска ли да се жени.
Добре вървим. Grinning

Satisfied

Милият. Kissing Face

Тази снимка зад кадър не знам откога е, но е много готина.

# 108
Омер сияе от щастие. Само се моля бебето да се роди. 🤧🙏
Долната снимка е от епизода от нова година от сезон 1 където бяха в Къвлъджъм.
Ще има драми и ревност този епизод от няколко странни. 😁

# 109
Нурсема с какво право пита??? Нали знае, че майка и го принуди, какво се прави на луда за пенсия?

# 110
Фатих какво отмъщение готви не ви проличаха думите му така накрая?
Въх хептен ме обърка тоя фрагман знаех ,че Мюге иде за Фираз.

# 111
Не знам , но Фатих си е Фатих. Изобщо не се е променил.

# 112
По бтв дават колко мило Доа и Алев помагат на Нурсема и Умут. Доа дори отиде да говори с него, много са готини, голяма опора за Нурсема и приятелска и семейна, и чисто човешка. За родителите й нямам думи, да беше осиновена нямаше да постъпят така с нея.
А Ниляй донесе букет на Къвълджъм, защото е забременяла в къщата им. 🤣 Смешно е, но си е истина човек като отиде на по-спокойно място се получават нещата, които са опитвали с години в онази ужасна къща.

# 113
И снощният епизод беше за бройка. Нищо не се случва освен драматичния пенбен тоалет на Ниляй. Какво осъдително намериха в това, че екранната майка на Ниляй си е намерила приятел, че чак и сметка ще му искат. Доклад до Апо ли да подаде, че иска да се вижда с тъщата на сина му? И фаналния шаблон с телефона на Апо. Чак ми стана смешно. Но има хубав извод- няма да спрете мъжа от ищах, ако му намеквате , че вече сте "дърти". Той самия каза, че не се готви да мре. Как напусна стаята след като крема на Пембето нещо го вбеси. Чак не ми се пише за нищо. Апо трябваше да съгреши с някоя нормално изглеждаща жена, а не подобие на Алев. Ето тогава Пембето щеше да е наказана. А по мацки с дълги бедра и голи гърбове всеки нормален мъж реагира...

# 114
Скучен епизод беше. Метехан много ме издразни. Така да ревнуваш че може да нямаш пари, защото не си роден син на Омер е смехотворно. От както се появи историята на Омер и Къвлъджъм че ще имат бебе няма това вълнение поне от нейна страна. Вчера даже в къщата на Доа и Фатих даже не седнаха заедно а разделени всякаш са непознати. Очаквах повече от Омер той да вземе инициативата да се грижи повече за Къвлъджъм, но много студено се държи тя с него.

# 115
Скучен епизод беше. Метехан много ме издразни.
Благодаря ти, Този безумен момент с Метихан го забравих- как тате го утеши с автомобил... Заприлича ми на едни красиви чужденки, които броят колко подаръци им правят любовниците и на каква цена. Целият епизод беше без фантазия и много изчерпан.

# 116
Направо му светнаха очите когато разбра за новата кола, ама той няма да е доловен само с нова кола. Иска си готови пари момчето.
Всякаш целия екип е уморен. монотонно е всичко.

# 117
Мисля че смяната на и напускането с новината за Хакан / Кетче определено е повлияла от това което видях ,че превъртях епизода основно не съм го гледала.

https://x.com/kizilcikshowtv/status/1893277089584812114

Backstage 89

# 118
Мисля че смяната на и напускането с новината за Хакан / Кетче

Моля поясни.

# 119
Мисля че смяната на и напускането с новината за Хакан / Кетче

Моля поясни.
Режисьора на сериала ще бъде сменен защото този настоящия напуска.

Общи условия

Активация на акаунт