(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 741
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
На мен пък точно в Скорпион Еврим много ми харесваше, че и черна коса+бретон=огън.

Мустафа, ако иска ще поиска от баща си, както всяко дете може да поиска заем, но тук проблема не са нито акциите, нито нещо друго. Просто им харесва да тъпчат хора, които не се опълчват. Дори на моменти Апо не можеше да каже нещо на Нурсема, защо? Защото в този момент тя си вярваше 🫠

# 91
Или нова изгора на Апо ще я вкара пак в джаза за малко 😂😂😂
Има до хас и от тази да има бебе? Моля ви се.
Стига толкова. Обаче как го хвана за ръчичка и в асансьора.
Тоя пак е по-представителен.
Онзи си беше старец направо.
Иначе всичко хубаво, ама ме кефи как Апото си ги харесва едни такива топ мацки, модерни, натокани, с кариера, пълна противоположност на Пембе.
Ама тя е ината. Не пуска клона, та ако ще и сто жени да изреди. 
Тя си вика той ще се прибера у дома -това й е фразата.
Тази заслужава точно мъж, който да я мачка, да е някакъв много крив и лош.
Но не мисля, че ще има такива персонаж.
Даже мисля, че двамата ще си кретат до последно задно и задно ще си останат.
Мери нещо и тя взе да ме дразни.
Само повтаря "отивам при Алев, отивам при Алев" и се разхожда с шишето и бебефона.
Няма собствен живот, живее сякаш живота на другите.
Весела, жизнерадостта, открита.
Но защо я вкараха, а кажете ми?
Като добрата фея,отдушник на всички.
Такава жена е за Апо. А не тия младите.
Нурсема напада рязко. И се защитава. Показва сила и характер. Тя стана такава след първия си брак и защото вижда същността и нередността на ситуациите и усети манупулативнидтта на майка си.
Но пак им клекна за брак.
С това ме разочарова много. Защото позволи да я принудят да се ожени пак.
Вярно, че този път харесва жениха,но той нея не. И тя не постъпи достойно. 
 Мустафа е свит, послушен, той никога няма да се опълчи.
Фатих и Нурсема им влизат рязко, отговарят им. Нападат, не си мълчат.
Но и Мустафа ще започне.
Той просто е много добър, смотан, не надига глава.
Най-пасивен е.  В семейството му всичко е наред. Нищо не му се случва.
Другите деца да проблемни и създават ядове.
Мустафа какво ? Сал една Ниляй с клюките и дребнавщината й.
Нищо повече не се случва при тях.
Те са ок заедно. Хубава двойка са. Имаха само една криза, и това беше.
Не му се обръща внимание. Не създава проблеми и акцентът не е върху него.
Показват характер другите двама.
И имат такъв, което обаче не е причина да се държат така с Мустафа.
Те и Нурсема доволно я стъпкаха още в началото. Само с Фатих не смеят.
Той може да е всякакъв но е мъж с характер.

# 92
Фатих и характер? Изобщо не е такъв.

# 93
Фатих и нападане? Каквото каже Пембяна това е правил винаги! Освен сега, но е на път.... да не си мислите, че ще си ходят спокойно в къщичката? 🤣

# 94
49 еп и не мога да потъпча мама ;д не се забравя само защото мама искаше отиде и се ожени за Гьоркеми до степен на пук на Доа.И двамата са квит щото и Гирай не беше стока.Ще видим какво ще стане..

# 95
Същия тъпчо ще е Фатих.

# 96
Това имах предвид, че сега се опълчва. И определно не си трае. Даже и баща си нападна когато беше историята с Алев.
И на него му отговори. Има си характер Фатих. На фона на другите.
Но в крайна сметка аз не вярвам, че ще отидат в тази къща.

# 97
Новина от Бирсен. Режисьора Кетче се разделя със сериала по взаимно съгласие. На негово място ще заеме Айдън Булут. Жалко, ще го запомня със страхотните финали които засне в първи и втори сезон.

# 98
След много чакане и търсене сколасах да изгледам 88 серия.
Много инфарктна, доста нескопосана на места , но интересна за мен. Та да ги почна по домакинска книжка.
Апо - нищо ново под слънцето като отношение към семейството. Егоист, но самотен. С принципи, но важащи само за другите. Отчаяно търсещ, топли женски обятия, но само да не са на Пембето. И как очакваме да възпита синовете и дъщеря си този душевно самотен човек - не ги е научил , че има любов между родителите, децата му затова търсят упорито такава любов в бъдещите си партньори. Все още не вярват, че може да получат и да дават такава любов.
Отровата на Пембето ги е довършила окончателно. Тя е жена, която не знае какво е любов, нито към съпруга си, нито към децата си. Тя счита, че материалната ѝ обезпеченост е  абсолютно достатъчна. Какви са там тези подаръци с букети, картини и други романтични измишльотини. Взимаш 10-15 грама злато като подарък и оп - всичко ти е простено - и изневяра, и други волности, по това си приличат Ниляй.
Понякога ѝ завиждам, че е успяла да съгради такава стена около себе си, но пък я и съжалявам, че дори дъщеря ѝ не понася лицемерието ѝ , двуличието, надмеността й към по-бедните.  Злобата и завистта към Къвълджим е от ясна, по-ясна. Многото забележки към Нурсема, че се опитва да прилича на Къвълджим и Мери, и така се открива по грешен път. Имам чувството, че дори потта ѝ мирише на завист към Къвълджим, еле пък като разбра за бебето. То бяха муцуни, погледи, тръшкане - пълен набор.
Тази серия бе под знака на "семейство Унал".
Фатих и Мустафа усещат накъде вървят нещата и правят немощни опити да намерят своето място. Съмнявам се обаче , че ще успеят.
Нурсема направо изпадна от лигата "Унал". Как пък не се спря, хем ѝ ясно, че имама не я обича като жена, ама - НЕ. Искам го и ще го получа, май втора Пембе се явява на хоризонта, вярно в по-смекчен вид, ама все пак Пембе
Жал ми е за Сьонмез. Това е жестока болест, то пък коя ли не е, превръща те в беззащитно животинче.Ужасно!

# 99
Сега по диема фемили дават годежа на Нурсема дето беше насила и ми се къса сърцето. Не го заслужаваше.

# 100
Сега по диема фемили дават годежа на Нурсема дето беше насила и ми се къса сърцето. Не го заслужаваше.
Какъв годеж това си е чист имамски брак. Да не говоря за следващото и песента ми е много любима без Кетче не си представям Шербо.Наистина е много добър режисьора им.

# 101
Да, но беше доста емоционална сцена.
Кетче ще липсва, но какво да се прави. Дано новия е добър.

# 102
Да, но беше доста емоционална сцена.
Кетче ще липсва, но какво да се прави. Дано новия е добър.
Напиши ми името да го проверя къде е режисирал

# 103
аз няколко поста нагоре го написах

# 104

Общи условия

Активация на акаунт