(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 768
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
ПО бтв гледам - Умут ужасен съпруг, кани в дома им негова приятелка БЕЗ да попита Нурсема удобно ли е и я поставя пред свършен факт!? Не мисля, че някой български мъж ще постъпи така, нито че има общо с религията, не знам защо тук така го поставят. Майката на Нурсема дойде на гости и я видя, каза на Нурсема, че не е правилно, не беше учтива, още повече, че момичето чу. Но и момичето направи сцена абсолютно ненужна, веднага се сопна и си тръгна и навсичко отгоре се обади разплакана на Умут! Е, извинявайте, но нормалният човек щеше да си замълчи, а не да създава проблеми с брака му като се оплаква! Ако му е приятелка още повече, и сега ако Умут се ядоса и развика на Нурсема ще го призная за най-лошия мъж.
Започнах да разбирам кривия характер на Фатих донякъде, сега се чудя как пак ще се изпокарат, за да се стигне до развода все пак и брака му с Гьоркем. Нилай е просто нетърпима досада за слушане и гледане. Мустафа мило добро и наивно момче. И най-красивият и добър мъж е Омер!

# 586
Е, и Омер си имаше кусури, но от всички мъже той е най-красивия, перфектен мъж мечта.

# 587
Да, той всеки има кусури, но въпросът да е в някакви нормални приемливи граници. За мен Умут е напълно неприемлив съпруг и мъж, човек неготов и незрял за брак и връзка. Бррррр не го търпя, повечето сякаш писаха, че Нурсема е провалила отношенинята, стопила му живеца. Но тя много се старае, почти изгони майка си след тази сцена с момичето, прие я, наготви й, държа се мило и супер отворено. Започна да работи, също приема той да работи цяла нощ в бар (повечето бг жени без да са религиозни няма да приемат). Умууут непоносим! Напада Нурсема, иска да й наложи неговите възгледи за живота, не я познава още. Той явно е раздазнен, че на работа го игнорират, не иска да работи при баща й, но проблемът е негов, че няма никакви амбиции и още работи нещо за студенти.
А Доа потърси адвокатка ясно, ще действа с друга тактика.

# 588
Сега идва най-тежките епизоди на Омер и Къвлъджъм от сезон 2 и като сложим и финала, беше много гадно така да ги гледам. И като прибавим и трите месеца от новия сезон, много болеше.

# 589
Е, аз не мисля, че Умут беше толкова лош, обичаше я искрено, но много фактори повлияха върху връзката им. Първо - липсата на пари донякъде за битовизмите. Второ - различните култури, традиции и т.н. /Малко офф - преди 100 години:anguished: имах гадже - вегетарианец и йога. Имаше тръпка, имаше добър секс, имаше интересни разговори, разходки до Витоша да газим тревата по полянките за заземяване. Но.... аз бях и съм пушач, и обичам алкохол от време на време. В началото за него не беше проблем за тези мои "недостатъци", но около след месец чух - "всичко е ОК, но аз реших, че искам да се отдам повече на обучението си в йога, трябва ми концентрация, бла-бла, сексът го разсейвал - като цяло евфемизми, защото за този месец я сме правили секс 4 пъти, я не. В интерес на истината и при мен нещата не бяха много ОК - бяхме различни като начин на живот и голяма част от интересите ни./

Не знам дали горното е адекватен пример за ситуацията между Умут и Нурсема, но мисля че е, все пак. Докато при Кав и Омер нещата са малко по-различни - умерено спазване на законите на Корана и традициите при него, а при нея - възприемането донякъде на неговия начин на живот. Ако си решил да изпиеш 1 бира или 1 чаша вино, трябва ли да се чувстваш виновен, грешен, че нарушаваш някакви канони, които не са твоите.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 11:51 от jfjallen

# 590
При Омер и Къвълджъм се вижда най-добре двата модела на живот, но от това не пострада тяхната любов. Например, да, имаше проблеми като това с алкохола от странна на Омер, но Киво не е направила проблем от това. Е, след като се разделиха той пропи и тя видя тази разлика в него , но не направи скандал.

# 591
Да, разбира се, Омер и Къвълджъм са и зрели хора, имат опит във взаимоотношенията и са по-големи, Умут и Нурсема не, особено тя, но той също не беше зрял мъж, осъзнат и наясно какво точно иска. Блокираше я в началото без дори разговор, което е абсолютен показател.

# 592
Излъгаха ни за фрагмана днес още няма нищо под слънцето.

# 593
няма да има, защото се видя какъв ще е финала

# 594
Ако някой не иска да яде спойлери да не гледа.

https://x.com/remayl2/status/1927689997290709030

https://x.com/dysaniabus/status/1927842312127668726

Неслихан сподели ,че Доукан и е комшия в стори.

От сета

Ха-ха

Хрисе , както бях казала който остане жив до другия сезон.
Сибел Ташчъоулу подписала с ОГМ-то за новия им проект.

Еврим и Баръш.
- Станало е 2.17 още притеснява хората.

https://x.com/denizvekumsal_/status/1927874727357432020

# 595
Така е , но е безобразие това. Мале, не понасям Нилай/Фейза толкова е противна , все едно тя е в главна роля. Ама е така , щото е мама, иначе няма кой друг да я вземе, щото е толкова некадърна. Яд ме е за останалите актьори да понасят това същество.

Скрит текст:
застреляните ще са трима , Фатих, Апо и Ишъл

Добре че е Баръш да е забавен и да разсмива Еврим , че с тоя натоварен график е срамота да не са приключили снимки при положение че утре е финала...
А в нета това кенче кола подлуди нейните фенове 😁😁

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:12 от itshristina

# 596
А кой пада от балкона? Ниляй?

# 597
Хриско да не снимат на опция както правеха в Чапкъна?😆
Ниляйица е главна и от космоса да падне пак е жива.

# 598
Замислих се, че ще оставят стрелба на посоки от Мустафа, за да има опция наесен къи от персонажите да продължат в зависимост от нагласите на публиката. Нещо като по "желание на зритея и слушателя". И тогава ще решат развитието на сценария.

# 599
Съгласна съм, че Нилай и от друга планета да падне, пак ще оживее. Много неприятен образ и актриса, но- това е положението... Тук зрителското мнение няма значение, както се вижда.  
За другите е така- ще решават в движение. Много искам Ишил да се махне. Обаче ако някой умре, това означава Мустафа завинаги да остане в психиатрия.

Общи условия

Активация на акаунт