Може ли някой да ме насочи за съдействие за потребителски кредит?

• 552
  • 15
  •   1
Отговори
  • Карнобат
Здравейте!С влошена кредитна история съм.В момента имам Бяла карта и още няколко кредита,които успявам да си плащам,но търся съдействие за обединяване на всички задължения в една вноска?Ако може някой да ме насочи към кредитен консултант или някакъв друг начин?Чрез банка няма как да се случат нещата.Не искам да рискувам с някой измамник!Ако някой е като мен в същото положение ще се радвам да сподели,ако има друг начин да си обединя задълженията в едно.Благодаря предварително!

# 1
Провери тук
https://www.teximbank.bg/fizicheski-litsa/krediti/potrebitelski- … za-refinansirane/
По принцип е най-добре от банка заради лихвите.

# 2
  • гр.Пловдив
Колко е общата сума ?

# 3
Най-добре е да опитате да обедините кредитите чрез консултация с банка.

# 4
  • гр.Пловдив
Най-добре е да опитате да обедините кредитите чрез консултация с банка.

Няма да стане с тази лоша кредитна история

# 5
  • Карнобат
Колко е общата сума ?
Ами около 7000лева е всичко,за да мога да си обединя.

# 6
Ако банките отказват, то най-добрият начин е да затегнеш колана и да приоритизираш тези задължения с най-високите вноски, като ги отметнеш ще стане по-леко.

Не те съветвам да теглиш нови от небанкови институции.

# 7
Ако банките отказват, то най-добрият начин е да затегнеш колана и да приоритизираш тези задължения с най-високите вноски, като ги отметнеш ще стане по-леко.

Не те съветвам да теглиш нови от небанкови институции.

Да, точно нещо такова съветват специалистите. Хващаш единия кредит и плащаш по него максимума, който можеш да си позволиш, на останалите минималното за лихвите, колкото да не се обаждат, докато не изчистиш първия кредит. После хващаш втория кредит с максимално внасяне на пари и т.н.

# 8
  • Карнобат
Благодаря за отговорите ви и за съветите ви.Сега се прибрах от работа,като има вероятност да ме освободят...Направо съвсем се сринах и не ми се мисли какво ще става занапред....

# 9
Ако си в изпитателен срок, това съвсем елиминира възможността за банков кредит, затова се придържай към съветите по-горе.

# 10
  • Карнобат
Ако си в изпитателен срок, това съвсем елиминира възможността за банков кредит, затова се придържай към съветите по-горе.
На постоянен трудов договор съм от повече от две години.
Светли Великденски празници на всички вас!

# 11
Щом сте на трудов договор,ще имате право на обезщетение от борсата.Записвайте се веднага и няма да сте без доходи,докато си търсите работа.

# 12
  • Карнобат
Аз съм наясно,че няма да остана без доходи,но как ще си покривам редовно погасяванията към задълженията?Дали ще може да се договоря с тях някакси?

# 13
Най-добрият вариант е рефинансиране и обединяване, но в никакъв случай не спирайте плащанията

# 14
Аз съм наясно,че няма да остана без доходи,но как ще си покривам редовно погасяванията към задълженията?Дали ще може да се договоря с тях някакси?

Това зависи от кредиторите, но във всеки случай е добре да говориш с тях, ако има вероятност да не можеш да покриваш вноските. Много хора в подобна ситуация предпочитат да се покрият, но това не е добра идея в дългосрочен план.

Общи условия

Активация на акаунт