(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 728
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Благодаря, но превода е автоматичен и  неразбираем, почти. От два дни го гледам там и това ме изнервя много

# 62
В
Скрит текст:
playtube
го има на бг суб.

# 63
В тази инфлация и убийствена конкуренция, актьорите сами не биха напуснали... видяхме какво постигнаха Чимен и Алев😃

# 64
В тази инфлация и убийствена конкуренция, актьорите сами не биха напуснали... видяхме какво постигнаха Чимен и Алев😃
Чимен къде игра за Мюжде знам ама Чимен съм я изпуснала?

# 65
Чимен актирста последно игра в karadut, но го спряха на 7 епизода или нещо такова.
Аз си мисля че Мюжде може да е имала конфликти с сценаристи и продуцент. Иначе за какво ще си тръгва. Алев беше цветен образ и без нея е скучно.
Сега е рисково някой да си тръгне, за да бъде може би главна звезда в нов сериал. Затова си мисля че и в каста сигурно има някои които биха си тръгнали поради липса на екранно време , но стоят само за да си вземат чековете.

# 66
Алев не би трябвало да има нещо, в крайна сметка заради нея прекратиха работа с 2-3 от екипа, това ако не е уважение към нея 🤷‍♀️

# 67
Така ли? Не знаех. Почти нищо от кухнята на сериала не се пуска в нета.

# 68
Алев не би трябвало да има нещо, в крайна сметка заради нея прекратиха работа с 2-3 от екипа, това ако не е уважение към нея 🤷‍♀️

Защо заради нея? Любопитно ми стана.

# 69

Защо заради нея? Любопитно ми стана.
След нейн клип с обяснения, че е прегряла... една гримьорка беше снимала клип по темата, ден-два след това остана без работа, като май и тези до нея, които се смееха също

# 70
А, да сетих се за това. Гримьорката не трябваше да прави този клип. Все пак тя беше гримьорка на повечето актьори там и сигурно знае неща от кухнята на сериала.

# 71
Нали някаква алергия беше станала и тн. Тя и Фейза ми е хипер проблемна и неприятна всички мислеха ,че Доукан и Съла не се понасят поради нейните изказвания до колкото си спомням?

# 72
А, да сетих се за това. Гримьорката не трябваше да прави този клип. Все пак тя беше гримьорка на повечето актьори там и сигурно знае неща от кухнята на сериала.
Не коментирам дали е трябвало или не... продукцията застанаха зад Мюжде, а можеха да си затворят очите, имаше доста сцени с нея тогава, получавала е доста добри пари! А да излезе с изказване, че е прегряла и да напусне и след това да се появи в друг проект е НЕСЕРИОЗНО. Поне от уважение към феновете си можеше да изкара още един епизод, та да има логичен завършек на Алев 😀

# 73
Пак да ти кажа доста добре си я изкараха от сериала. Аз само в Киралъка бях я гледала преди колкото до Чимен младите все ламтят да главна роля и това е така и не разбраха ,че сектора е акула не ами много акули в една.

# 74
Аз преди да започна да гледам Шербета единствено бях чувала за Баръш и Съла защото я даваха по нова тв. по обяд. Останалите за първи път ги видях. И някой от тях станаха доста популярни именно от Шербета. Явно продуценти и сценаристи са имали добро око за всеки един актьор за сериала. Не виждам ако беше някой друг дали сериала щеше да има този успех. Да младите искат да са в центъра на който и да е сериал, но трябва доста труд и късмет за да стане. Имат още доста да се учат от възрастните. Повечето млади на които съм подадала изобщо не могат да стъпят на по-възрастните си колеги актьори.

Общи условия

Активация на акаунт