(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 738
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Освен за Баръш и Еврим за друг бях чувала ,но не съм ги гледала обстойно. Еврим я знам от Гюлтепе и после Щерките ,а после се сетих ,че съм я гледала и в Гьонюлчен с Туба и Джансел като Балчичек. Баръш от АФК още ми е много симпатичен и си остана удома с названието - КАПИТАН . ;д

Съла никъде не съм я гледала ,че дневните сериали ги избягвам ,че много дълги и само на поглед я карат.Но тук определено ми хареса. Доукан знам само ,че е близък приятел с актьор който харесвам много защото са от един град ,но се изненадах приятно ,че поделяме един рожден ден като му видях биографията.Фейза я знам от АФК и Войната на розите ,но все не ме впечатлява и това си е бута мама да карам аз...
Пембето съм я гледала в Прилива като майка на Яман ,но сега я засичам и в Чукурова който така и нямах възможност да изгледам навремето ,но и сега я нямам.
Сетар в Баба Джандър беше свекър на Ураз К и в Гарванът и Ахмет в много дизита ,но като Байрам баба и Песента на живота ми е фаворит.Затова някак си не мога да не свикна ,че той е Апо.
Сойдан го знам от Перла още като беше младият и непокорен Берк. Рахим беше голяма изненада за мен защото адски много се интересувах как играе даже мисля ,че бях го споделяла в общата тема ,че ако почна ще искам да наблегна на негови сцени защото заснеха това лято Изоставен мъж с Мерт Рамазан Демир заедно. Баба Сьонмез я знам като майка на Еда от Незабравима както баба на Ози Долунай във Висше общество. Фърат Челик и Каан няма да ги споменавам Фатмето е ясна на всеки. ;д Нурсема не съм я гледала ,но също много ми харесва Джерен дано я направят с Фираз ,че за Рюзгяр още ми е криво.

# 76
Еврим участваше във Великолепния век като младата Валиде султан, майка на Сюлейман.
Пембето също, пак беше майка на някой от Шехзадетата.

# 77
И ВВ и Проливите са ми любими серили, но Пембето не я помня, че е играла във ВВ.
За майката на Яман се сетих.
Ама във ВВ чия майка е била като там жените бяха Хюрем и Махидевран, а от първата си жена (тази прислужницата на сестра му Хридже), Сюлейман деца няма.
Чак се замислих.
А младата валиде са я давали в един-два епизода и главно в сънищата й, и тези на султана, въобще не съм я отразила.
В Дъщерите Еврим беше много красива.
Вярно, че там е по-млада, но с бретон и тъмен цвят е много по-добре от в момента.
Изобщо този сериал беше много добър, особено играта на бащата (забравих ми името, уникален актьор.).
Тук всичките са главно по-млади.
И да искат няма как да стъпят на простите на по-възрастните и вече изградени актьори. Трябва си много голям талант, един на милиони за да се случи това.
Но в Доукан и в Съла има много хляб.
Те тепърва ще се развиват.
Мюзге беше една от слугите е харема във ВВ.
Висше общество също ми е много любим.
От там я помня Сонмез.
Баръш го знам от Ябълката, макар да не съм я гледала. Гледала съм го име други сериали.
Кастът е много добре подбран, дума да няма.
Фейза ме дразни все повече.
Но ролята много й отива.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 13:31 от Caroline_Bingley

# 78
Еврим с бретон не и отива. Наскоро я гледах в Скорпион прическата и не ми хареса. С по-тъмна коса я състарява. Лично мнение. Цвета на косата и в първи сезон на шербета беше перфектна сега всякаш е един тон по-тъмен.

Иначе сериала е дъщерите на гюнеш а бащата беше изигран от Емре Кънай.

# 79
Ябълката само заради Баръш и чифтето Ендер и Кая я гледах аз какво да говорим... ;д
Емре Кънай е невероятен актьор в момента живее в Лондон отворил си е брокерска фирма.Наскоро гледах едни видеа свързани с него той беше и бивш на Еврим ,но май си останаха приятели.
Днес ще имаме втори фрагман бакалъм какво ни чака...

# 80
За настроение- малките уналчета. Kissing Face

# 81
Аз не мисля така относно Еврим.
Там е по-млада. Има големи и иразителни очи, красиви черти, плътни устни, които се подчертават и изпъкват още повече с бретон.
По-светлата коса грам не й отива.
В първи сезон беше много по-добре.
Но всички жени си мислят, че след 45 трябва да са руси или по-светли, щото нали природният им тъмен цвят ги състарява. Глупости на търкалета.
Зависи си от много неща.
Ще ме прощавате за отклонението.
Много са сладки дечицата!

Относно 88 еп:
Значи, мнцоо интересни тези Юналови! Братята трябвало да имат по равно.
Много скандализирани как така Фатих ще дръзва да има свое мнение и как така няма да живее с тях. Розовата много уплашена да не й командват синчето.
Те в кой век живеят? Кой каквото си е изкарал си харчи и кой каквото си е постигнал е негово. Няма братя, няма сестри. Попринцип. Хората и възможностите им не са еднакви.
Двама човека не са еднакви.
Не, че Фатих има свои пари.
Всичко е заслуга на Апо. Това е семеен бизнес. Не можело той да се сравнява с Йомер . Много са ми забавни.
Апото пак с двойния аршин.
За него високо може. За другите не.
Но и Мустафа този път си каза нещата.
Вече и ток не премълчава пред майка си.
Дружно я наредиха всички. Тя си заслужаваше. Точно тя прави всичките дрязги. Все едно ще даде и на другите да се изнесат, та предлага и за тях къща.
Прав е Апо, че никога не е доволна. И донякъде го разбирам и него.
Хвана си пътя. То при такава жена седи ли се?
И пак казаха, че Нурсема не била виновна, че е е отишла в къщата на имама.
А кой е виновен? Той ли? 😂 Тя сама там си отиде в къщата му,хем знае от какво семейство е и така е израснала.
Ами чий го дириш там?
Пак мъжа изкараха виновен и той трябвало да си поеме отговорността и трябва да се ожени за нея. Тия хора човешките съдби, желания и чувства за нищо ги нямат.
Искам на Пембето да й разкажат играта вече. То не се издържа.
Не съм се ядосвала така на героиня не знам откога.
Май от Перла.
И там свеката беше страшна гад.
Такава героиня скоро не се сътворявала.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 15:57 от Caroline_Bingley

# 82
Да уточня Мустафа си има парички просто не може да ги ползва и трябва да взема разрешение.Чакайте да стане същата като с яхтата в първи сезон. Че Фатих никой не го командва все едно динамит му падна от него откакто напусна Гьоркем ,но той го искаше и преди да и научи лъжите ,но нямаше смелост. Дали ако Гьоркем беше останала жива щеше да успее да се разведе с нея или щеше да се тръшка като Леман оше 3 г.?

# 83
И ВВ и Проливите са ми любими серили, но Пембето не я помня, че е играла във ВВ.
За майката на Яман се сетих.
Ама във ВВ чия майка е била като там жените бяха Хюрем и Махидевран, а от първата си жена (тази прислужницата на сестра му Хридже), Сюлейман деца няма.
Чак се замислих.

Може би трябваше да уточня, че ВВ Кьосем. Там се казва Гюлбахар Султан и е майка на Шехзаде Баязид.
В ВВ играе и Алев любимата на Малкочуглу.

# 84
Как така единият може, а другият не да си ползва парите и да взема решение сам за какво да ги харчи, без да пита?  
Това заради акциите ли, там имаше май з него някакви ограничения.  Но нали гледна на английски и много, много не разбрах.
Разбрах, че има по-малък процент.
Когато му дадоха по-малко и не може да ги използва, защото се съмняват, че ги управлява добре.
Междудругото, едно от нещата, за които най-много ме е яд е как са третирани Мустафа и Нурсема спрямо Фатих.
Особено Мустафа..
Ами на него не му се разреши дори да се занимава с това, което обича и в което е добър.
Но на Ниляй крем се даде да създаде.
Фатих хотел купи. Нурсема продаваше картини по едно време.
Мустафа не можело да е готвач.
И заведението замина.
Фатих е някак по-серт, много е краен.
Даже е малко луд. Вече видяха че няма да ги слуша. Той пък от своя страна разбра, че от това да не ги слуша зависи неговото щастие и неговото собствено семейство.
Не знам каква е причината да бъде онеправдан и винаги толериран спрямо другите, освен, че очевидно в бизнеса е по-кадърен и на него се разчита да го продължи.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 15:55 от Caroline_Bingley

# 85
Че Фатих е по смел той не пита никой и си действа освен това видя какво се случи с Гьоркем и някак си не може да се довери на семейството си отново той сам избяга при Доа с думите ,че проекта на Пембела е провал и ,че обича Доа.В крайна сметка и повече права си има ,но Апо го изхвърли от фирмата за един период ама той заради кирливата им фирма едва не остана инвалид. Апо не спря да прави от цвят на цвят ,но децата виновни.

# 86
Изобщо няма никакъв смисъл да се питаме какво би станало ако Гьоркем беше останала.
Сериалът не е за нея.
Тя беше епизодична роля. Чак сега виждам смисъла й донякъде. Макар да ме съмнява, че героинята е създадена с някаква специално вложена мисъл.
Фатих нямаше да я търпи.
Щяха да се разведат или просто да я напусне.
Пак щеше да се опълчи.То това беше ад, в който живееха с нея.
Точно Гьоркем беше катализатора.
Ролята й беше такава, Фатих да прогледне и да се осъзнае.
Той в началото много ги слушаше. Хич не беше от най-смелите. А направо си беше мамино синче.
Сега рязко започна да си прави каквото си иска.
Абе общо взето всичките си научиха уроците от Гьоркем, само без Пембата.
На нея ще й трябва друг някакъв тласък😂

# 87
За настроение- малките уналчета. Kissing Face

Другия сезон с бебето на Къвлъджъм и Омер и може би евентуално на Леман и Кайхан, Апо и тая новата цяла ясла ще стане. 😁😁
Иначе са много сладички 🤧
Дано има скок в времето , че толкова деца на терен не знам как ще се справят.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:19 от itshristina

# 88
Някоя мъжка версия на Гьоркем.🤣🤣🤣
Иначе съм съгласна за Фатих и всичко което си написала.

# 89
  • Пловдив
При рускините още няма превод със субтитри, което е странно. Не чета какво пишете, защото не съм гледала серията. 😀

Общи условия

Активация на акаунт