Съла никъде не съм я гледала ,че дневните сериали ги избягвам ,че много дълги и само на поглед я карат.Но тук определено ми хареса. Доукан знам само ,че е близък приятел с актьор който харесвам много защото са от един град ,но се изненадах приятно ,че поделяме един рожден ден като му видях биографията.Фейза я знам от АФК и Войната на розите ,но все не ме впечатлява и това си е бута мама да карам аз...
Пембето съм я гледала в Прилива като майка на Яман ,но сега я засичам и в Чукурова който така и нямах възможност да изгледам навремето ,но и сега я нямам.
Сетар в Баба Джандър беше свекър на Ураз К и в Гарванът и Ахмет в много дизита ,но като Байрам баба и Песента на живота ми е фаворит.Затова някак си не мога да не свикна ,че той е Апо.
Сойдан го знам от Перла още като беше младият и непокорен Берк. Рахим беше голяма изненада за мен защото адски много се интересувах как играе даже мисля ,че бях го споделяла в общата тема ,че ако почна ще искам да наблегна на негови сцени защото заснеха това лято Изоставен мъж с Мерт Рамазан Демир заедно. Баба Сьонмез я знам като майка на Еда от Незабравима както баба на Ози Долунай във Висше общество. Фърат Челик и Каан няма да ги споменавам Фатмето е ясна на всеки. ;д Нурсема не съм я гледала ,но също много ми харесва Джерен дано я направят с Фираз ,че за Рюзгяр още ми е криво.