(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 791
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
В новия фраг Мусти вече е в къщата и Дефне посяга да целува Фацо ама Доукан писал да сме спокойни...
Дано!

# 466
Най - накрая  на Къвълджъм й светна лампичката за Берил,но май ще е късно.Образа на Сюнмез се изчерпа,но да я убият по този начин е прекалено вече.Дано да не посегне и на бебето,да се роди живо и здраво.

# 467
Аз още не съм изгледала цялата серия от петък, ама видях фрага и идвам да се изкажа. Къвълджъм много ме дразни с това колко е подозрителна към всеки друг, а реално опасните психопати в живота ѝ ги пропуска с лека ръка. Изобщо не забелязва, а и така лесно ги допуска - какво като е съседка, не се познават чак така, че постоянно да идва у тях, че и да я оставя сама с дементната си майка...
Даже Мери забеляза странния ѝ поглед, ама Къвълджъм блее баирите.

А това с тази Дефне и Фатих го приемам единствено ако послужи да покаже, че Фатих наистина се е променил. Ако след тази нейна открита покана той я отхвърли и покаже къде е границата, ще разбера. Ама ако пак се поддаде, вече...

И аз много искам Ъшъл да бъде разкрита. Чудя се и кой е съучастникът, който инжектира отровата в тортата.
Мустафа като повтаряше, че майка му е убита, никой не му обърна внимание, защото сметнаха, че са брътвежите на човек в криза. Обаче ако Ниляй и Зюлкяр разкрият номера - че нямаше първи инфаркт изобщо, може там нещо на някого да му светне, че да започне да разследва. То те всичките са блейки, единствено на Йомер се надявам, в такива случаи той е най-адекватния.

Нурсема разбирам, че в момента скърби и мрази целия свят, но силно се надявам това връщане към фабрични настройки да не трае много дълго, че язък за Фираз. Толкова е свестен, а тя се държи по-зле и от Пембето и Къвълджъм взети заедно (в моментите, когато съдят)

# 468
Мери( Şebnem Bozoklu) си тръгва от сериала. Бирсен го сподели.

# 469
Нови на Съла

# 470
Ново от Еврим

И от севилай актрисата

# 471
Добро утро,

Тези които гледат по Диема Фемили, засекли ли сте кратки интервюта с актьорите? Сутринта пускам Диема-та и гледам интервю с Нурсема, превъртях назад и с Йомер и Абдулах имало (довечера ще гледам). Май между сериалите ги дават.

# 472
Не съм, но вчера баба ми каза за това. 😁
Яд ме че нямам да връщам назад.

# 473
Не съм, но вчера баба ми каза за това. 😁
Яд ме че нямам да връщам назад.

Ще се опитам да ги намеря в интернет, или да ги запиша довечера от телевизора

# 474
Добро утро,

Тези които гледат по Диема Фемили, засекли ли сте кратки интервюта с актьорите? Сутринта пускам Диема-та и гледам интервю с Нурсема, превъртях назад и с Йомер и Абдулах имало (довечера ще гледам). Май между сериалите ги дават.
Да, имаше и с Фатих.

# 475
Има слух дали сега или не , че Съла, Алие и Емрах също ще напуснат сериала. Да видим дали Бирсен ще го потвърди.

# 476
Според новиниje при рускините от днес- актрисата, която играе Мери ще напусне. Споменаха, че ще има и други и сериалът ще поема нова посока- на мен ми се струва, че ще е посоката на удавяне в Босфора. Как религиозните турци ще приемат разбиването на това семейство на всяка крачка от някакви маниаци? Ако ги преброим дотук- повече са от "нормалните" герои...

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 20:14 от victoria vassileva

# 477
Еми едната уби Пембе. Другата май ще убие и баба Сомнез. Другия беше психо по Киво и наръга Омер.
Дано са договорили 15-20 епизода че не знам какво ще измислят.

# 478
Еми едната уби Пембе. Другата май ще убие и баба Сомнез. Другия беше психо по Киво и наръга Омер.
Дано са договорили 15-20 епизода че не знам какво ще измислят.
Забравяш прекрасната втора съпруга, която запали цялото семейство, първия съпруг на Нурсема , който я хвърли от балкона и т.н. Бившата жена на Омер също не е много на център, но поне е добричка. Но си спомнете бабата- религиозна фанатичка от квартала.

# 479
Да, забравих за повечето

Общи условия

Активация на акаунт