(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 769
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Хриско да не снимат на опция както правеха в Чапкъна?😆
Ниляйица е главна и от космоса да падне пак е жива.

Нямам идея, не съм гледала чапкъна изобщо.
Аз мисля че това с Мустафа и стрелбата е , за да може самия Емрах да си тръгне. Вижда се че не му се играе всякаш. Толкова зле му направиха образа.
За останалите много искам да ги няма и Омер да е The big boss. 😁😁. Пък ако стане  няма да има време за бебчо.

# 601

Който искат да "убиват" ,само Киво и Омер да не пипат. Нека се радват на бебето си.

# 602
Който искат да "убиват" ,само Киво и Омер да не пипат. Нека се радват на бебето си.
То хубаво, ама как се прави сериал от "радост по бебе"? Верно е, че има много бебешки продукти за рекламиране, но няма драма....

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 13:35 от victoria vassileva

# 603
Мисля че няма да видим утре как се ражда бебето. Ще и изтекат водите от този стрес в тая къща, но до там ще е предполагам.

# 604
Тя в кой месец е? В озета пишеше, че ще и стане лошо🤔

# 605
с този корем може да е 8ми, но четох че тя ще има преждевременно раждане

# 606
излезе вторият фрагман на последният епизод на трети сезон
Скрит текст:

# 607
не очаквах това, дано къвълджъм е добре и бебето. те са ми по-важни от останалите.

# 608
не очаквах това, дано къвълджъм е добре и бебето. те са ми по-важни от останалите.

Съгласна съм с теб, то както се вижда утре ще гледаме екшън и драма и през лятото ще се чудим кой е оцелял, кой умрял и тн. и тн. Бебе Юнал миг спокойствие не видя през бременността, дано се роди живо и здраво, но най вероятно през есента ще го видим (дано), със  скок във времето. Ще стискам палци, да се разкара Нилай, от не достатъчно високо пада, за жалост.

# 609
Няма да умре Нилай. Дори и петиция да има от странна на феновете, продукцията няма да го направи , защото мама е сценарист.
Наистина, Къвлъджъм нямаше миг спокойствие. Искам си бебчето.

# 610
Тази бяла обстановка и всички облечени в бяло ми прилича на нечий сън. Вероятно на Мустафа.

# 611
егати съня тогава Grinning
това парти ми прича на едни партита на един известнен човек

# 612
Всичко разбирам само не мога да разбера как Мустафа ще застреля семейството? И Нурсема така се извика Фатих ,че не е истина.Освен това нали Йомер щеше да е ранен а Къвълджъм да и прилошее? Ох броя часовете до довечера!

# 613
Само за Киво се каза че ще се разболее/прилошее, но за Омер няма нищо, дори в клипа е само до Мустафа, но си цял целеничък. Поне екшън ще има. Grinning

Послените щастливи мигове на Омер и Къвълджъм преди поредната буря в къщата на Юналови.

# 614
Всичко разбирам само не мога да разбера как Мустафа ще застреля семейството? И Нурсема така се извика Фатих ,че не е истина.Освен това нали Йомер щеше да е ранен а Къвълджъм да и прилошее? Ох броя часовете до довечера!

Нали и Мусти в първите сцени на фрага вижда Ъшъл и убиеца, може да разбере какво става, но да знае, че няма да му вярват и да реагира така.

Общи условия

Активация на акаунт