(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 725
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Кукличка ми е Съла голяма.Еврим май е в Париж не знам зърнах едни снимки Хриска да каже тя е по запозната дано е с приятели онзи да не е с нея.

# 706
С оня е. Той я снимаше. От едно от сторитата се виждаше неговата фигура в остъкленията. Толкова некъдърен фотограф е. Вчера имаха представление в Цюрих, Швейцария. Трябва днес да се връща в Истанбул, утре има представление и след това би трябвало да опраши за Измир на почивка с тоя.

# 707
Хриси не е лесна и твоята! Но и аз не го харесвам хич този

Доуканче вчера пусна тези двете на някакво събитие е на Форд май и Лайка е с него.🤣

https://www.instagram.com/stories/dogukangungor7/366212478644368 … tdjNrdml5eXFncA==

# 708
Моля ти се, аз съм блокирала всякакви страници да не го виждам тоя, и пак ми излизат. Не знам каква репотация има тоя, интересно ми е какво лошо се пише за него.
За Ево и трябва мъж като Омер помня в едно интервю че тя вижда героя на Баръш идеалния мъж за нея. Но какво да се прави. Любовта какво ли неправи, но като жена Еврим заслужава много по-добър мъж. Или поне да е на нейните години. Grinning Разбрах че от Април миналата година са заедно ми стана лошо, нищо че излезе някъде Септември-Октомври от Бирсен че са заедно....

# 709
Специале за Хриси!

# 710
Мойте сладури 🔥❤🥺. Благодаря ти.
Баръш е в Измир. Едва ли ще се засече с Ево. Тя ще върне там за да си почива преди новия сезон стига да не опраши на някъде.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 22:08 от itshristina

# 711
А моля,моля! И аз не харесвам на Съла избранника ама си трая... квит сме.

# 712
Малко на ... ми прилича, ама нейсе, но всякаш по-добре че не от нейните среди.

Баръш явно от някакво събитие. Едно му признавам има страхотна колекция от часовници. И не са евтини,аз като фен на часовниците се интересувам много. Хванал е тен той.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 23:58 от itshristina

# 713
Малко на ... ми прилича, ама нейсе, но всякаш по-добре че не от нейните среди.
Не го харесвам ама тя щом си го харесва си е неин проблема.
Не аз не ги шийпвам с Доукан въпреки че май има такива слухове в началото но и този не ми харесва след Алп особено.🫢

Нова ли е?

# 714
Да, нова е.
Аз от това което съм видяла, Съла абсолютно нищо не споделя за сериала, тук таме друга снимка с джемре бебе, но нищо повече. Не е като другите си колеги. Явно нещо е станало че да стане така. Иначе в началото доста селфита с Доку,но от сезон 2 са спрели. Не става туко така.

# 715
Може това шийпване които феновете искат за всяка двойка да я дразни не знам сладичка ми е много ако беше се получило с Доукан нямаше как го бъде той е рак те са много емоционални тъй ,че ако е имало нещо от там не върви ,но това не им пречи да ми въздействат с ДоФат на макс много химия имат много нещо.
Но Доукан имаше и с Йозге химия която я спрягат с Чаалар Е в проект да видим дали ще играят заедно.

# 716
може, но не е същото, в началото бяха в класациите на топ 10 на двойките, но от сезон 2 изобщо никъде ги няма. Има драстична разлика спрямо началото и сега. То по-принцип няма толкова значение зодиите, поне за мен Grinning.
То и Баръш е раче. Grinning

# 717
Аз съм астрална сестра с Доуканче и Серенай тъй ,че психиката на рака ми е 10/10 позната.
Иначе нали имаше едно видео в което Доукан се опитваше да целува едно куче и му подметнаха:Не иска да се целува!
От една страна имат вина и сценаристите защото на фенчетата на двойки не им се нрави да развалят образи и тн и дизита оставят и бойкоти видях и чудесия от друго дизи което съм гледала тъй ,че...
Ако не им харесва има подаване на молба за напускане преди да са подписали и тн тъй ,че...
А на мен ми хареса как порасна Фатих като видя ,че няма път без Доа и как отблъсна Дефне също ми хареса. Като цяло само за детето го плюх и толкова не разбрах защо ми ошамариха момчето ,че той сам се набил.

# 718
Момичета, нали се чудехме какво е станало с бистрото на Мустафа и Сьонмез, в момента по тв дават, че след историята с Апо и Алев, Мустафа прекратява работни взаимоотношения с нея.
Общо взето Алев съсипа абсолютно всичко, а Апо е един мекушавец смотльо. Също е нормално Нурсема да подкрепи майка си, а не .... Алев. Също е нормално Пембе нарочно да не дава развод, за да си остане Алев любовница, остава да им помогне Grinning
И наистина има разлика между това, което направи Фатих и това, което направи Апо. Познавам семейства, в които е имало изневяра и само теси знаят как и дали са го преодолели, но са останали заедно. Тук, което я боли Пинко не е от физическа изневяра, а че той каза, че се е влюбил, че й е подарил цветя (тя си спомни в този епизод), а на нея не. Много ми е мъчно за Пембе, изкарва си го на Доа, владеят я емоциите, а не разума, иначе щеше да използва това за себе си, защото Доа не говори с Алев.

# 719

https://x.com/_mervemrv/status/1938337777591959956

Доукан при Енис и Шебнем другата сряда.

Съла

Общи условия

Активация на акаунт