(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 31 988
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Най-голямата грешка на Омер беше че спа с тая. Това беше голяма грешка тогава, но това беше защото Киво реши да си отмъщава на него с Ертул. Имаше и други варианти Омер , той реши по-лесния начин да я забрави.

# 736
Аз съм където Омер най-после призна на Къвълджъм, че не е имало друга жена, а защото е бил болен, и иска шанс, но в живота й влезе бащата на Михри, който е много готин.
Ясно, че сценаристите просто се чудеха как да ги разделят, защото няма логика в постъпката на Омер. Да видим какво ще стане сега с бащата на Михри, защото знам, че няма да се сдобрят скоро с Омер.

# 737
Най-голямата грешка на Омер беше че спа с тая. Това беше голяма грешка тогава, но това беше защото Киво реши да си отмъщава на него с Ертул. Имаше и други варианти Омер , той реши по-лесния начин да я забрави.
Ами на Фацо не беше ли ,че се залъга с Гьоркем? Седнал и вика харесвам я и същевременно гледа право в Доа и чака да му каже нещо различно от пожелавам ти щастие... И двамата да им теглиш един здрав кютек ,че белким се опомнят и после от мъжка гордост ,че спал чичо му с жена му която дори не обичаше отиде и си направи онази негова метреса. В гените на Юналови изневерите са ген само Мустафа не кръшна на Ниляй ама толкова превъртя ,че това е по лошо като се сетя как се тревожеше като остана в пожарите и беше в кома и непукизма му за разстрел въпреки ,че Ниляй падна от терасата и настръхвам.А Умут за мен е жива мишка аз не го харесвам от самото начало това момче имаше позиций които не отговаряха на обстоятелствата.Голяма мъка беше ,че ще работи в холдинг ама ти да видиш и че няма да дрънчи на китарка пие алкохол и грачи като гарга.Просто нямам думи! Много ме кефеше Рюзгяр писала съм го и преди ,но Фираз обра точките да внимава Нурсема.
Самият Доукан каза ,че това му е прекалено в интервюто за грузинската тв ,но него ще пусна друг пост.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 18:02 от x BlackRose x the guardian team :)

# 738
Реално Омер не е изневерявал на Къвълджъм. Те двамата вече бяха разделени. Така че той си беше в правото да спи с която иска, просто съвпадение че бе Гьоркем и после тя се ожени за Фатих и не му каза за това преди сватбата. Пак можеха да се карат с Фатих, но и без женитба на Фатих и Гьоркем.
За Фираз не знам. Мелзей са коварни като нищо пак могат да разделят Нурлаз.

# 739
Реално Омер не е изневерявал на Къвълджъм. Те двамата вече бяха разделени. Така че той си беше в правото да спи с която иска, просто съвпадение че бе Гьоркем и после тя се ожени за Фатих и не му каза за това преди сватбата.
За Фираз не знам. Мелзей са коварни като нищо пак могат да разделят Нурлаз.
Абсолютно бакаджаз нямам търпение за новия сезон баба ми е маратонец вече сме на 92 еп аз го гледах ,но преговарям с нея. ;д Лудост ,чума е това дизи... Търся си голяма флашка да си прибера епизодите и съм си намислила един клип на Доа и Фатих да направя ама първо флашката да си закупя. ;дю

И от Шоу тв

# 740
Търси в Кауфланд ако има на промоция. Аз така си взех sd card

# 741
Търси в Кауфланд ако има на промоция. Аз така си взех sd card
Аз търся по голяма и ще заръчам от емаг ,но това ми хареса чакаш клип от мен значи... ;д

Доукан каза ,че много обича Баръш с тичане ходя на сет който е там. Вслушва се в съвети от него защото го счита за достатъчно опитен в бранша и понеже предното интервю което са взели е от Баръш казва ,че ще го вземе и заедно ще дойдат защото Грузия умира за сериала а рейтингите са страшно високи това много зарадва Доукан.
Фаворит му е Кенан И много е харесал ролята на Езел ,но Мендерес Саманджълар,Ахмет Мюмтаз, Сеттар , Шенер Шен няма дори да ги споменава за него са майстори в киното.Нарече Съла своя партньорка и каза хубави неща и за нея.Комфорта който изпитвам да играя Фатих...Отново спомена за случая с кортизона но казва ,че е отслабнал значи да смятаме ,че още повече е бил наддал ,но се сещам едно негово интервю в Нишанташъ на улицата бързаше и много не беше приказлив а от едната му страна брадата му липсваше буквално...
Каквото и да е важното е ,че го е прескочил.И той самият не знае дали ще работи или почива през лятото.За ролята на Фатих е бил препоръчан от Кетче с който са работили по филма Дилберай.

# 742
Всички актьори си паснаха с героите им, но естествено ако не се мазниш на Фейзата си аут. Ето Сибел я махнаха заради тая.
Баръш каза че Мелзей има късмет с ролите и затова пак е с тях.
Имам съмнения че 4ти сезон ще е успешен. Или поне да сме в топ2(ДГ е първи и очаквам и новия есенен сезон пак да е номер 1)
Това че Сибел я няма остави голяма дупка. Аз съм на 99 процента сигурна че новия и сериал ще го сложат в петък за да се види дали ще има реванш и дали ще вземат публиката на Шербета...
Мелзей едва ли ще пишат оригинален сценарии, пак ще наблягат на сезон 1 и отчасти на ОИ почти съм сигурна в това.
На мен само ми е важно бебека да се роди.

# 743
Искам повече Фацо да не изневерява на Доа че наистина го избелиха ако ще го правят пак гаден спирам да гледам така хубаво го оправиха образа и Фираз също
КъвМер са ми ясни там драмата не е велика толкова.😇
Фейза беше казала че има слабост към Доукан Баръш и Еврим.🙂 Спомням си че тя потвърди че Доукан и Съла не си говореха и с а се сдобрили в Кан.

# 744
Какво се развихрихте така бе🤣

Не знам дали биха им стиснали да сложат напълно нов сериал срещу сериал 4-ти сезон с рейтинг почти 10🙂 Би било равностойно на самоубийство.

Честит рожден ден, Блеки! Здраве и късмет! 🍀🍀🍀

# 745
Тенкюююю аз съм така влезна ши всичко след мен 🤣 тамън ще си пишем в нов двор за 4ти сезон колкото до успеха на новия сериал на Сибел повярвайте ми ОГМ не е цветя и рози ад видях покрай Рибарчето 3г.
Мисля че зрителя може да си отмъсти и да си предпочете пак Шербо 😌

# 746
Какво се развихрихте така бе🤣

Не знам дали биха им стиснали да сложат напълно нов сериал срещу сериал 4-ти сезон с рейтинг почти 10🙂 Би било равностойно на самоубийство.

Честит рожден ден, Блеки! Здраве и късмет! 🍀🍀🍀
Знам ли. Идния сезон бая сериали ще идват. Аз се надявам че няма да е последен , но нямам доверие на Мелзей. Реално now, startv и atv трябва да сложат нещо за да уж да вземат публиката на Шербета. Сериала на Сибел изглежда интересен но да не е петък, но едва ли.

# 747
Съла за Пантен

Сладурка

# 748
Ох забравих да честитя рождения ден, честит рожден ден, Блеки  Simple Smile

# 749
x BlackRose x the guardian team Simple Smile, доста голяма флашка ще ти трябва, ако искаш да си запишеш епизодите. Аз почти запълних 4 ТБ, външен хард диск.

Дали ще видим такава сцена?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 06:17 от bgnetk@

Общи условия

Активация на акаунт