Чудесно е да не дрънкам тави и тенджери, да не размятам точилката.
Днес Фло-то е писател, като чукча. Знаете го вица, нали? Пиша си домашното, старая се да го изпипам, че да не се червите заради мен, ако ми пишат двойка.

Да ви споделя, че след като си имаме лого, тениски и химн, трябва да си имаме и поема за КГБ.Преди много години написах Поема за КГБ, но днес тя не е актуална. Отпаднаха доброволно напусналите преди 2 години КГБ-то. Сега имаме нови "членки", които ще заемат своето заслужено и достойно място в Нова поема за КГБ.
Така ще започне представянето на всяка една от нас. Готов е първия куплет. " Създател беше Хули байрактарка. Беше силна, пряма и бунтарка. Преди звездичка тя да стане, остави ни завет - Пазете КГБ-то! Запазихме го, Хули! Носим го в сърцето." Сред нас има дружки писателки, а може би и скрити таланти. Давайте дружно да напишем Новата поема. Давайте идеи - по някоко реда, по нещо, характеризиращо всяка една от нас - може портретно описание, характер, занимания..."Гледам на Северозапад. Кой скубе там треволяк и лапад? Туй е наш'та бодра смяна, туй е нашата... Спирам до тук.
Сега е ваш ред. Който може нека да се включи. Мисля, че колективния труд ще даде резултат. Да го приготвим за предпремиера през март, а премиерата ще е в Златоград. 
Сега отивам на другата тръстика - да продължа с домашното.
Гушкам ви!

Може би да пращате на ЛС, че като го сглобим после да го представим

/. Бъдете здрави и ни помагайте - не можем без вас.