КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 25 884
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Прикреватвам се!
Много ми хареса, а пък аз
цял ден не се откреватих.
Книжка, нет тв с разходка до кухнята.

# 226
Добро ви утро!
И аз прочетох всичко!
На всички празнували на патерица пожелавам най-вече здраве и любов!
Днес се събудих час преди алармата, да ме пита човек защо. Сега пия кафе и се настройвам за разходка на кучето в студа.
    Вчера извънредно, но много приятно бяхме дежурни баба и дядо до 8.30 вечерта. Правихме си чаено и баня-парти на ТЕЦ без ограничения и беше весело. Дребосъчка написа на дядо си картичка - Ного го Убича и че той готви Ного ФкусННо Heart. Дребосъчко ни нарисува слънца 🍀 Щастливо уморена съм Simple Smile

# 227
  • София
Добро утро, красавици!
Желая ви спокойна седмица, изпълнена с радост и очакване на по-топло време. Hug
И аз скокнах по-рано от алармата. Ние пък има защо. Пием си кафето с Ромео и отиваме към тръстиката. Той пациент, а аз инквизитор. Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря ви за милите думи. Радвам се на вашата компания.
ТЕТКЕ, писмото на Дребосъчка е в стил Пипи дългото чорапче. Усмихна ме.Grinning А слънцата нека топлят душите ви.
МАКАВЕЛИ и КРАСИВА БЕЛЛА въведоха нови глаголи в нашия речник - Прикреватвам се и откреватих се. Joy
Борянчице, как да не се огледаш в две езера...
Изчезвам, време е.
ПП КАГ, благодаря за оценката ти като учител! Имаме нужда по някога да ни "ограмотяваш" , въпреки, че тук сме се събрали отбор много грамотни баби. Никога повече не пиша рОло, а рУло. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден!:hugs:

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 07:40 от Flo 51

# 228
  • на чист въздух
Добро утроо. Днес при нас е много студено-7 градуса беше в 4 сутринта. Водата в банята замръзнала. Мм пусна малка духалка и сега текна. Дано и в механата не е замръзнала, че  там ще е трудно. Неделята цял ден я излежах. Гадене виене на свят ужас.
Фло много ми е интересно да те чета. Аз така и не се научих да казвам Не, но само за домочадието си. Старая се да не се меся, но при нужда съм насреща. Като всяка една от нас.
Младите ги поканиха за кумове. До юни трябва да се подготвят. Тепърва ще разучаваме обичайте и за задълженията на кумовете.
Сега ви оставям, че работата ме зове.

# 229

Добро утро! Студ на кутийки дано пекне по пладне поне.

# 230
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Много сте ранобудни, но аз слагам кафето за тези които ще пият с мен, а и за другите които ще повторят:

Днес на 10 февруари почитаме Св .Харалампи и Св .Великомъченица Валентина и имен ден празнуват: Харалампи, Валентин, Вальо, Валентина, Валя, Валери, Валерия.

В народните представи Св. Харалампи бил властелинът на всички болести и покровител на пчеларите.
Хубав ден и хубав празник на всички ви.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 07:59 от Nina NN

# 231
  • в сърцата на любимите ми хора
И аз се откреватих рано-рано днес. Гледам тв и се чудя: какво е съгрешил Ромео, че ФЛО-то му е набрала толкова много😀. От няколко дни иска тя да е инквизитор, а той - жертва. Сопри се малко, момиче, един ти е, не го батисвай🙂. Кажи НЕ на този мерак да го измъчваш!
И аз, като всички майки и баби, обичащи децата и внуците си, не мога да казвам НЕ. Опитвам се, но не ми се получава. Единствено успявам да НЕ давам непоискани съвети. Всеки има глава на раменете си и сам трябва да управлява живота си.
Имам записан час при фризьор, ще сменям цвета на косата - дано промяната не е плашеща и да се наложи нова промяна.
ЯН ме изпревари. Много хубави емоции очакват младите с кумуването. Да разкажеш после за традициите. А ти мери ли кръвно, може да е паднало в тези студове и затова да си се чувствала така. Оставям ви и отивам да пържа филийки на мама. Да ви е топло и уютно, където и да се намирате. Пазете се!

# 232
Добро утро!
Кое прочела, кое не прочела, но да се обадя, че после като ме завърти деня и ще изгубя нишката....

Хубаво ми е тук, много ми е хубаво!
И аз като Тетка казвам и съм го казвала
награда от съдбата ми е, че ви срещнах.

Прочетох написаното от Фло.
Буди размисли, но и е показателно, каква уникална жена е тя.
Никога не е късно, щом си жив и здрав, да направиш крачки към промяна и да реализираш мечта . И да, в този живот, човек колкото да обича близките си, трябва да мисли и за себе си. И не само да мисли, а и да се обича, та и да се самоглези от време на време....

И аз бях всеотдайна.
До преди осем години...
След жестокия удар от най - близкия ми човек, преосмислих всеотдайността си.

Прекъсвам.
Пак ще дойда

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 08:37 от Важна клечка

# 233
Пия трето (безкофеиново) кафе. Уютно ми е с вас! Благодаря Heart
Имаме ли някаква яснота за дати за среща в Златоград? Фло говореше за две нощувки, може би от 25 (петък) до 27 април?  Или 26 и 27 за работещите? Че преди това са Цветница, Лазарица, Великден? Аз през май не мога да дойда, но както решите мнозинството.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 08:54 от tetka_the_best

# 234
  • Вила Великула
Добро утро и от мен, кафето е изпито, приготвям се да яхна белия кон и да отлитам на тръстиката.
Плановете ми са днес и утре да съм в офиса, а после в къщи. Утре имам записан час за Коня, да го водя на технически преглед.
Да рапортувам, че тениските са поръчани и много скоро ще може да си ги обличаме. Само времето да не е такова, както е тази нощ. И при нас беше много студено. За първи път тази година на остъклената тераса, водата в купичката на Кюфтето беше замръзнала. Сега изгря слънчице, но да видим как е като излеза на вън.
Хареса ми новите думички - прикреватвам и откреватвам. Как ми се иска да се прикреватя и да не се откреватвам цял ден, ама няма как.
Днес ако има именици - да са живи и здрави. Специални поздрави за Яжка.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:14 от pipilota6

# 235
Добро утро мили приятелки! Flowers Rose

Ако не се лъжа, май имаме именичка в къщичката ни. Яжке, желая ти много здраве и много щастливи моменти с любимите ти хора! Heart 
Тетке, аз пък кафето го изпих, но сега си пия чайчето Simple Smile  И на мен ми е хубаво и  уютно тук Heart Eyes
Мамси, какъв цвят си избрала? Аз ще се правя розова Sweat Smile  не съвсем розово, русо-розово, загатващо. Ще видим какво ще стане, или ще се похваля после  или ще се оплача Simple Smile
Клечи, в този студ пак ли ходите рано рано с принца на разходка? Сутринта като излязох и като видях при нас -12 градуса и за теб си помислих Kissing Heart
Ян, значи младите се установяват сега тук. Много хубаво! И на тях и на теб ви предстоят наистина хубави емоции, радвам се за вас! Heart Eyes
Лека, спорна и доходна на всички които са на работа! На останалите спокоен ден, наслаждавайте му се на макс!
Изчезвам да поработя, когато мога ще намина пак! Чаф Hug

# 236

Добро утро Simple Smile

Нинка, благодаря за кафето и това, че всеки ден поднасяш инфо за актуалните празници. Така сме в час с нещата Simple Smile

Да са живи и здрави именниците, които празнуват днес!

При нас сутринта е -12 градуса и има яка слана. Но пекна слънчице и дори да е студено, поне е светло и лъчезарно.

Днес ще ми е Пепеляшкин ден, храна има от миналите дни.

На всички вас желая спокоен и безпроблемен ден, слагайте топли шапки на главите и не стойте много на студа навън Simple Smile

# 237
  • в сърцата на любимите ми хора
КАССС, не съм решила още какъв ще е цветът. На място ще го измисля. Знам само, че ще е различен от сегашния. И аз като теб - или ще се похваля, или ще мрънкам.
МАКАВЕЛИ, изпревари ме - младото си е младо. Днес няма да се наложи да слагам шапка, ще пазя диванаТа. Утре ще е ден за излизане и се надявам да е по-топличко.
ЯЖКА, да ти е честито името и с гордост да си го носиш!

# 238
Нинче, пия вече от изстиналото кафе, че се замотах и изпуснах топлото!
              Яжка, да си здрава и честита! Sparkling Heart
              Касс, не се притеснявай за розовото в боята. Още на първо къпане започва да пада и постепенно изчезва. Аз ползвах такава боя, а сега я смених с леко сребристо, но и то си заминава постепенно.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 15:19 от Didia

# 239

Честито  на именичките, живи и  здрави, с успех да носят името!

Общи условия

Активация на акаунт