КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 25 888
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Яжка, честита да си!
Ако друг съм пропуснала-да е жив и здрав!
Боза обичам, точно със захар и мнооого резлива! Сегашната не ми харесва въобще!
Тия наименования на роднини, дето ги споменавате не ги знам.
Айше, направо не зная как си се въздържала да не му отнесеш главата на твоя зет! Евала за търпението!
И тук беше -12 сутринта, важното е, че там, където отивам е топло!
Ох, много неща прочетох, но не запомних всичко, а и нямам време толкоз да пиша.
Стойте на топло и се прикреватвайте! На това време какво друго да прави човек?

# 241
ЧИД на Яжка!
С най - добри пожелания!

Прикреватвам се, разкреватвам се, ама то не може все по гръб. И като не може все така - чистя. И да ви кажа, все си има за чистене, та те това са ми заниманията.

Другото занимание - ровене в необятния интернет. Все си има нещо за четене,от едно на друго прескачам .

Отделно си имам една игра, която играя вече 9 ( девета Simple Smile ) година. И там отиват има - няма час-два -три.

И новата ми страст табла и карти онлайн.

И разходките с Косматкото, три пъти дневно...

Питате разхождаме ли се, като е студено?  Вие ходите ли на работа, като е студено ?
 Необходимост е - топло- студено, това е положението- да съм мислила, когато съм ставала Кучова баба Simple Smile . Сутрешната и вечерната разходка са по необходимост - обедната е и необходимост и мое ( наше) удоволствие, но маймунина свикна и си я търси, като наследство Simple Smile .
И сега седи до входната врата и мрънкоти, ама ще изчака, знам, че не му е зор, а иска да му поизмръзне рошавото дупе на студа Simple Smile , не му е достатъчно на балкона, като го пусна да се охлади Simple Smile .

Пак ще прескоча коментарите, ама сърце не ми дава да плаче кучето/внуче за навън.  

Пак ще дойда.
Приятен обяд, да ви е вкусно и топъл и спокоен следобяд.

# 242
  • Кубрат/ Пишурка
Здрасти значи.
Не съм чела - Мамма нещо не ме пуска. Само последния пост. Опитвам се да скролна, но ме връща все на последния. Нейсе.
Поне мога да честитя имен ден на Яжка. Дружке да си жива и здрава! Сещам се за още една именичка, дето е и пчеларка - Кремчето. И тя да е жива и здрава и много мед да изкара!
Дано ме пусне поне да публикувам.

# 243
Яжка, честит имен ден!
      Тръгвам към родителите ми. А ми се спи.

# 244
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯЖКА И ДРУМ. МОМИЧЕТА МИЛИ, ЧЕСТИТИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СТЕ, С РАДОСТ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО, С ДОБРО ДА ГО СПОМЕНАВАТ ХОРАТА. НАЗДРАВЕ!
Ще ни резнете ли по малко от тортата на БОРЯНА?
До обяд  на тръстиката, а като се прибрах заведохме голямата внучка на лекар, че много кашля и чак гърдите я болят. Хремата и болките в гърлото също я мъчат. А Т няма - най-много 36.6. Добре, че гърдите й са чисти. Щерката накупи за 80 лв. илачи и до края на седмицата има разрешение да не ходи на училище.
ЯН, от вашия град ли са младоженците? Много ми е интересно какви са традициите при вас. Когато щерката се омъжи, беше с бяла рокля. Сватбата не беше в България. Мислехме да правим втора сватба в София - искаше да е с червена рокля и червен воал, по стар български обичай, но така и не направихме.
ПИПИ, за теб днес е чувалчето с прегръдките.
БОРЯНЧИЦЕ, танцуваща в дъжда... Да ти имам ботичките и аксесоарите. Много си фръц. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАМСИ, говори ми, говори ми, че ще си сменяш цвета на косата. Току виж и аз съм се решила. После ще си мрънкаме в дует. Joy
КЛЕЧИЦЕ, никаква уникална жена не съм. 100% перничанка с кюмурджийски тен. С това си признавам, че много се гордея. И за да задълбоча връзките с градО на винкелО и ГолфО , се бракувах за перничанинО Ромео. Това е истината. Grinning И един виц. В пернишки вестник излиза на първа страница съобщение: Вчера един цигулар разби носовете на двама спортисти. И коментар: Спортът ли е в упадък или изкуството е във възход? Stuck Out Tongue Winking Eye Това с носовете много го могат перничани. ЕНИСА да ви каже. Joy
ТЕТКЕ, споко. През април има Цветница и Великден. През май - абитуриентски балове. Планираме Златоград за 12 - 14. юни.
МАКАВЕЛИ, ха ха Пепеляшкин ден значи. Като гледам всеки ден го празнуваме. Joy
КАССС, голям студ в малката Виена. А бели мечки ходят ли по улиците?
ДИДИА, все още ли обгрижвате Лоридана или сама ходи на училище? Понаучи ли нашия език? Тия дни нашето германче ми написа няколко реда. Добре е, мисли си за нас. Казва, че й е било много хубаво.  По-често си "говорят" с малката внучка.
МЕРИАН, ще се прикреватват тия, дето са си у дома. А такива като теб и мен, работни - ще препускаме с градския транспорт насам, натам. Bus
ЯНЕ, какво си разсърдила Мамата, та не те пуска? Grinning
За сега стига. После може пак да се явя на вечерна седянка.

# 245
Яжка, не знам как точно е името ти, но честит имен ден! Животът ти да е сладък като мед и по мед и масло да ти върви!.

Прочетох ви, имате по едно палче от мен, но само толкова.
До обяд излизах до библиотеката и после до банката за стипендията. То пък банкоматът  беше празен. Чаках, мотах се, ама не дочаках да го заредят. Утре пак ще се излиза.
Тъкмо се прибрах в 13, 30 ч. и дойде първолачката. И като я подбрах, та до 17 ч.  Нарочно бях освободила детето след нея. То е много напред и има как да пропусне.
Това малкото как не измрънка, как не протестира!? Скапах я от четене, писане и решаване на задачи. Така съм се амбицирала да я науча!  То се видя, че в клас никой не  се и опитва да поработи с нея индивидуално. Ще се справим, каквито нерви и време  да ми струват!Питам се, ако родителите не бяха наели частен учител какво щеше да стане.
Сега да приготвя риба за вечеря за сина.  Днес купих бяла риба. На мен изпекох на грил-тигана и вече си я изядох, но сега  на сина ще я панирам.   По си харесвам скумрията. Тази нещо не ми допадна.
На всички лека вечер и спокойна нощ!

# 246
  • Кубрат/ Пишурка
Ох, Маммата явно ми се е отсърдила, че прочетох всичко 3 страници назад. Няма да коментирам. Само да кажа, че Анжелка си е взела изпита с листовките, но не се чувства сигурна в кормуването и за това си е платила още 10 часа.
КАГ, Яжка си е баш с днешното име. И евалла за амбицията и търпението ти! Моят ученик се върна с тати си в Англия. Ами по - добре за него, че и за мен.
Утре моята стринка навършва 80! Не иска да го прави юбилея си по - късно. Няма да прави и торта. Ами аз днес ходих в магазина и платих една - утре ще я взема прясна, прясна. Правят ги тук, хич не са малки / около 20 см в диаметър / и не са скъпи - 14,50. Ще взема и цифри. Това ще ми е подаръка. Отделно ще направя баница, че тя няма да има време - поканила е 6-7 приятелки +мен. Така, че утре съм на юбилей!

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 19:19 от Янче-то

# 247
  • София
Момичета,благодаря ви за хубавите пожелания! Да ви се връщат същите и на вас!
Боряна,благодаря,че има торта и за мен! Много е хубава.Такава торта няма да мога да нарежа,направо е произведение на изкуството.
    Днес по случай имения ми ден щях да получа голям подарък,ако не бях отказала.Звъни ми телефона и млад мъж ми съобщава,че ми поемат финансирането на лечение...не разбрах точно какво лечение,защото предложих на младежа да използва лично той това финансиране.Аз му отказах и  затворих.После потърсих в нета и разбрах,че има информмация за обаждания от този номер още от 2016г.

# 248
Е, ти пък , ем млад,  ем да те излекува и отказваш.

# 249
  • София
Е, ти пък , ем млад,  ем да те излекува и отказваш.

А, много точно. Но стисната бабиера - не пуска фандък на младежа. Между другото миналата седмица 3 пъти ми звъняха и на мене - щели да ми лекуват коляното. То, че беше болно преди 2 г и пред операция съм споделяла. Но един д-р/мой набор/ ми обясни, че и да инвестирам в операция пак нещо ще боли, придърпва, ще има други проблеми. Но ще съм с няколко хиляди лв. назад заради операцията = бизнес.
Яге, честит имен ден с пожелания за здраве и чести срещи с деца и внуци!
Тетке, дано да са добре старците.
Янке, поредно браво на Анжелка. Да си взема часове докато стане уверена за кормуването. Сигурна съм, че и изпита ще вземе когато му дойде времето.
Ние извънредно се сдобихме с мрънчоци. Родителите са в НДК на Нотр дам. Утре сутрин от тук ще ги влачат в градината. Но Мрънчока кашля много зле и на пипане има темп. Не дава да му я измерим. Явно като внучката на Фло е пипнал нещо. Ще видим какво ще става.

# 250
Яжке, Друм, честит ви имен ден!

# 251
  • София
Прибрах си чавето, то си отиде у тях, а аз при Ромео. Вечеряхме и сега всеки се занимава с каквото му е приятно.
ЯНЧЕ, поздравления за Анжелка. Вярвам, че ще се справи.
Мен бабин Убавец вече ме повози, докато беше ваканция при нас. Доверих му се без страх. Шофира много внимателно. За две седмици навъртя около 700 - 800 км. с татко си. Ходиха по мъжки и до село. Дядо му също го е похвалил. Освен похвалите даваме и по някой лев за бензин. GrinningСега се оплаква, че майка му не му дава да тренира. Още малко да изкара във Варна и след това мисли да дойде при нас да следва.
ЯЖКЕ, поздрави от мен Вики. Зарадвах се на успеха на нашето дете. Браво! И умница, и хубавица! Сега да върви с гордо изправена глава. Сложила ги е в малкото си джобче. А ти, бабо се надувай като платноходка! Е, изпусна биг далавера - хем млад, с приятен глас, а и офертата си я бива. Можеше и още някоя процедура да забършеш. Sunglasses
МАМСИ, пиеш ли си добавката? Аз съм доволна от нея и преди, и сега отбелязвам подобрение. Не съм много стриктна, но гледам поне по веднъж на ден да я взимам. Решихме с момичетата да те изчакаме, да се върнеш и тогава ще направим срещата у нас. Темата ще бъде - На селски вкусища.
АЙША, лекувайте го, защото в класа на малката внучка няколко деца са с пневмония. Това вече е сериозно.
КАГ, леле, ошашавила си детето. Ама и то миличкото е добричко, щом даже гък не е казало. Вярвам, че ще успееш, а то ще те помни цял живот! Flowers Hibiscus
Неспоменатите дрЪжки да дойдат, за да си получат прегръдките. Hug
ГЪБКАТА е в дълбока нелегалност. Провалих се като следотърсач.
Изморих се да говоря, сега малко ще почета, а после, ще видим. Grinning

# 252
  • на чист въздух
Яжке, честит имен ден. Да си жива и здрава и сладка като мед за хората край теб.

# 253
  • Варна
ЯГЕ, честит ти имен ден!   Kissing Heart
Желая ти здраве, дълголетие и много-много лично време за да мечтаеш и сбъдваш мечтите си!  Flowers Four Leaf Clover
[/color]

С тези мои болежки от м.Октомври не бях излизала от къщи, но днес се "мобилизирах", пих един Аулин и с едно такси, с ДС -придружител отидохме до поликлиниката ни на доктор УНГ, после отидохме и до кварталната ни Оптика, поръчах си нови очила, ще са готови в сряда. Прибрахме се към 13.30, обядвахме, "прикреватих се", но от умора ли, от емоции ли..... не мажах да дремна! Утре пак ми се излиза, но придружителя каза: имал други задачи!
Лоша работа, докато бях "независима се оказах зависима"!  Nerd

Две вечери гледам "Ергенът", струва ми се, че тази година изборът на девойки е по-читав, по-семпли ми си виждат, по-интелигентни, не са джукести кифли, като предишните, може и да го гледам, но още не знам.

Изморена съм и ще си легна по-навреме.
Лека нощ, момичета!   Nerd

# 254
Добро утро!
CoffeeCoffeeStew
С тези малки картинки не намерих чая кое е, та да има и за тези, които не са кафеджийки.

Вън е ,,мамата си трака"", същия сух студ, като вчера. Но има надежда ... и това ще мине и ще дойде хубавото време.

Танитка, радвам се за теб, като те прочетох. Ако и при вас е слънчево, като се посгрее през деня, излизай. Дори и до улицата пред вас да се разходиш,  пак го прави. Ще добиеш увереност, а и хъс, че можеш. Ще се справиш, действай - нали Златоград ни чака след няколко месеца.

Болните да оздравяват, а здравите да не се разболяват.
Да е спокоен деня ви!

Общи условия

Активация на акаунт