КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 25 950
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
  • Вила Великула
Добро утро и от мен преди да съм излетяла в студа по задачки. Клечи, съчувствам че трябва да излизате в този студ толкова рано. Чарли как се чувства в студа? Мен ако ме питаш не бих си показала носа извън топлите завивки, ама кой ме пита. Коня трябва да мине на технически преглед, после имам срещи с клиенти в офиса и дано да ми остане време и да поработя по същество. Но, както е написано на картинката:

Танитка, продължавай в същия дух. Ще ти се услади свободата навън и ще искаш всеки ден да го правиш.
Болничките бързо да оздравяват. Айша, дано Мрънчо бързо да се оправи. Така е с детските градини, много вируси се разнасят. Нашата Вики си беше все болна.

# 256
  • София
Добро утро, скъпи приятелки.
Кафето ми днес е изпълнено с доброта за вас, добрите ми приятелки.
След като доста обмислях предстоящата ми постъпка, реших повече да не пиша в темата ни. Много ми е тъжно. Много ще съжалявам, че няма да се срещам с повечето от вас, защото ви обикнах, защото сте ми интересни и много неща научавам от вас. Вие и семействата ви ми станахте много близки и винаги се радвам и лайквам споделеното от вас. НО, не искам с постовете си в темата да ядосвам Фло, Мамси и малкото обкръжение към тях, а те си знаят кои са.  Реших, че  да не затруднявам тези, които са се наговорили  да ме игнорират, най-добре е аз да престана да пиша. Всичко това го казвам за да не се чудите къде съм и да ме "издирвате". Много ви моля да не коментирате постъпката ми  и да ми предлагате да се върна. Взех трудното решение и предлагам да се  усмихнем:

С много обич ви казвам Сбогом.
 Желая ви здраве и  всичко добро  на  вас, семействата ви и всички, които обичате.

# 257
  • София
Добро утро, красавици!
И мен ме пишете днес в групата на ранобудниците. Събудих се рано, бодра, заредена за вършене на заплануваното.
От сутринта ме избива на щуротии. А то защо било, ами защото рано съм станала.
Направих кафето, сипах на Ромео и му поднесох солта, а той загледан в телевизора, беше готов да си сложи сол.
 След това навъртях една тава кренвиршки, сега при вас, чакам да се опекат вкусищата. През цялото време си тананикам руски частушки. Нали знаете, че понякога те са доста "солени" Stuck Out Tongue Winking Eye
ПИПИ, спорен ден! Преди няколко дни и нашия кон мина на преглед. Без забележки е.
Ето и едно куплетче:
Говорят, что я старуха, ничего подобного.
Тех.осмотор проходила и на все пригодная.
Тех. осмотор - технически преглед, на все пригодная - за всичко ставам.Joy
ТАНИТКА, браво! Увеличавай всеки ден по малко разходките. Ти си боец! Ще те бъде. Ей го къде е Златоград! Hug
Болничките да оздравяват, а другите да се пазят, до колкото могат!

# 258
Добро утро и от мен немога да смогна да ви прочета, много сте дейни,
Нинче  ,незнам какво да кажа Sad освен че това не е хубава новина
Хубав и успешен ден на всички отивам да се трудят аз Simple Smile

# 259

Добро утро!

Ледено студено е сутринта - чак не ми се измъкваше от топлото легло, но ... кафето ме зове Simple Smile
Нинка, макар че от скоро се появих отново - ще ми липсваш ...
Танче, упоритост трябва. Все това ми повтарят и на мен за движението. Трудничко е като те боли.

Днес сме набелязали куп задачки за навън, а е -10 градуса. Ще чакаме към обед да се постопли. Вчера все пак спретнахме една чорба от леща, така че днес печката ще почива от мен.

Хубав ден на всички и стойте на топличко ако може!

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 09:24 от makaweli

# 260
  • София
Добро утро, днес има подобрение в температурата -само минус 11 беше, сега е минус 9!
Нина, надявам се, че ще си промениш мнението и ще се върнеш. Кратък е живота, че да го пълним с дрязги.
Хубав да ви е деня!

# 261
И едно поздравче от мен - може и да ви е позната песничката Simple Smile Това е в  парк Соколники,Москва.

# 262
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, момичета. И аз съм от ранобудните, но досега се помотвах с кафето и телевизора, та чак сега ви наглеждам.
Мислех да не коментирам, но това вече е прекалено. Обръщам се към НИНА. Моля да не ме вкарваш в някаква теория на конспирациите. Нито ФЛО под мое "давление" е формирала отношението си към някого от групата (ФЛО вече е голямо момиче Simple Smile, за да има собствено мнение и всеки, който я познава, може да се закълне, че при нея скрито-покрито няма и че по-толерантен и прекрасен човек от нея аз поне не съм срещала), нито имам обкръжение, малко или голямо, нито си ме ядосвала, нито съм се наговаряла с някого да те игнонираме, нито ме затрудняваш по какъвто и да е начин. Моля, ако съм "вербувала" някоя от вас в съдружие срещу Нина - да си признае. Повече няма какво да кажа. Всеки сам взима решенията в живота си.

# 263
Аз не искам лайкове. Нина, забелязах, че лайковете ,вниманието към теб са ти важни и явно дебнеш направо за тях, за своите и чуждите. Понеже съм овен - или такъв ми е характера ,говоря направо  и съм ти казвала какво  мисля, ти поднасяш информацията  като информация  и не коментираш с лично пристрастие, разбра ме какво казах и  се съгласи ,като постъпваш така.
  Но не отчитах ,че си от скоро, някои имат дълга история, виждали са се и споделяли, аз съм някъде по средата, а като бях нова, усещах, че не знам, не съм в час,  отстрани съм с инфото, те си говорят неща ,дето по срещи са си споделили и продължават.  Премълчавам и чакам друго да се коментира,  и сега е така, когато не знам нещо и не съм го разбрала. Но с времето научих повече за хората, някои срещнах - преди 10 години беше. 60-тия си рожден ден срещнах с тези хора. До тогава и после - шетала съм за другите  в семейството ,но моя не съм празнувала ,та запомних.
 Имаш грешна представа, решението си е твое, няма да ти се моля точно аз. Но свикнахме с първия ти пост, имаш вкус и усет да го подготвиш приятно и с внимание.  Друго за теб не знам.
  И повтарям, не държа на лайкове, те ми показват, че някой харесва , или ми отбелязва съгласие  ,да не повтаря написаното, имах много, хиляди,    имах точки, не ги ползвах. Не си падам по това.
 А към другите - понякога се чудя, за няма минута са налайкани всичките ми постове, дето   са  написани между влизанията ви, едва ли са прочетени. Но ваш проблем. Аз отбелязвам което ме е впечатлило , или съм съгласна с теза.
 Другото е за детската градина , аз   я  израснах. Вярно, че малко дете и стар човек са едно  и също, и  все пак.
 И не ми пука кой как ме вижда, не се променям, до сега не съм, няма и от сега нататък.

И въобще - другарко бе, тук не върви. В сайта,  в темата  хвърчат искри понякога ,но   гасне, то според свекърва ми , колко бой се отменя като млъкнеш.
 Всеки ,който търси лидерство остава разочарован, лидерите  се определят от другите, не можеш сам да се назначиш, ставаш смешен.
 Та свободни сте всички в решенията си , аз също не правя изключение.

# 264
Привет и от мен Flowers Rose

Не се стърпях и влизам набързо.
Момичета, вярно е, че сме момичета, но сме вече големи момичета. Напълно споделям написаното от Боряна относно постта на Нинка.
Борянка, единствено не споделям за лайковете. Аз лично всичко което лайкна съм прочела, не лайквам просто така да е лайкнато. Лайквам, за да се знае, че съм прочела и този човек ми е важен с това мнение. Мое виждане е това и мое разбиране, така го правя. Не винаги имам възможност да пиша и да коментирам, но по този начин  показвам, че съм в крак със случващото се и не ми е безразлично. Като с това мое мение и усещане, аз не задължавам никого. Нека всеки прави така както го чуства. Не мисля, че е някакъв проблем изобщо.
Момичета, колкото сме различни, толкова сме и еднакви. Нека си останем такива каквито сме!
Обичам ви! Heart

# 265
  • София

Много ви моля да не коментирате постъпката ми  и да ми предлагате да се върна. Взех трудното решение и предлагам да се  усмихнем:

Предлагам да уважим моблата на Нина и да не се изясняваме повече кой, кога, защо, ама как и т.н.
Нета е необятен - всеки решава кога и къде да се присъедини или само да чете.
А и да не даваме повод за радост на вайбърките. Представям си с какво омерзение четат тук.
То и аз понякога си пия виното с отвращение, ама не се отказвам.
Иначе  хич не харесвам като ми лайквате творчеството. Просто горе, в дясно на камбанката имам много повече известия - не само нови отговори в теми, които чета или следя, а и кой ми е лайкнал нещо си.
А обичам известията да са ми по-малко. Да, знам как мога да ги нулирам, но не искам.
Според Ани снощното събитие е било много добро, доволни са с гаджо.
Не са доволни от внезапната болест на Мрънч, но това е положението. Заминаха на ЛЛ, да видим как ще го лекува. Дано да не прихване и Мрънла.
Обличам се и отивам по задачи. Днес - главно финансови и търговски.

# 266
  • Кубрат/ Пишурка
Аз пък почти никога не лайквам. До скоро дори не знаех, че може. Пък и на палчето не пише "харесва ми" като във фейса, а "полезно". Ами от де да знам, че трябва да лайквам Blush
Баницата ми е готова, оставих я да обиколи нивата, към 12 ще я нарежа и тръгвам. Добре, че стринка живее близо. Нашата улица пресича главната и продължава надолу. Аз живея в единия край, тя - на другия. Обед е, пече слънце, но е зъбато - едва - 3 градуса.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 11:42 от Янче-то

# 267
Аз пък няма да се съобразявам с желанията на Нинка, въпреки че я харесвах. Не толерирам яслено-градински "на ти си куклите, дай си ми парцалките", хвърлянето на обвинения и "молба" да не коментираме. Тези обвинения от кой пръст са изсмукани не ми стана ясно.
Писането тук е по желание и такова ритуално оттегляне е смешно.
Вайбърките въобще не ме интересуват.
Палчетата ги ползвам като форма на общуване, съгласие, съпричасност. Не умея да се включвам с коментар към всеки пост, който съм отбелязала, нямам и време. Това съм аз. И сега защо се ядосах - да ме пита човек!
   Отивам да си търся къде съм скрила големия талон на колата и дано го намеря, за да нямам ядове.

# 268
Като криеш от себе си, дълбоко прибрано, знам как е ,че и аз така.
Вече не местя нищо ,дето е било -там да стои, че не помня.
 Преди време , едни ключове на стопанската порта  и към гаража, преместила съм, няма намиране, та патрони ,катинари се сменят да се прибере колата и след години - гледам и  не вярвам на очите си. Ключовете само дето не викат, висят отсреща на мястото , дето им е баш.

# 269
  • София
Ти да видиш...
След едно динамично утро, насам, натам и готвене, сядам пред "прозореца за връзка със света" и какво виждам: "не искам с постовете си в темата да ядосвам Фло". Сутринта сме се разминали с НИНА за секунди. Сега чета написаното. Ако не стоеше моето има, щях да подмина и този пост. Е да, но сега не мога да стоя като мушната гайда. Stuck Out Tongue Winking Eye Да кажете, че цяла сутрин съм мислила по написаното, та да се изявя и аз в темата. Не!  Отдавна знаех, че това ще се случи и също така знаех какво ще напиша. Е, моментът дойде.
И понеже вече съм голямо момиче, и понеже животът ми така се подреди, че отрано започнах да взимам решения сама и едва ли в това ще се променя, рядко някой може да ми повлияе.
И понеже при мен няма скрито покрито, започвам подред.
НИНА, сега ще говоря само с теб. Ще стоя зад думите си с цялата си отговорност. Мисля, че в годините, в които сме заедно съм се доказала.
Приехме те ентусиазирано, както и всяко ново момиче. Flowers Hibiscus
В началото ми направи впечатление, че си много религиозна. Няма лошо, въпреки, че аз съм израснала в семейство на атеисти. Получила съм " религиозно възпитание" съвсем различно от твоето. Аз не отричам религията, старая се до колкото мога  да спазвам десетте божи заповеди, имам си моята вяра. Приех те такава, каквато си.
Не ми хареса това, че упрекваш атеистите, че размахваш пръст, че говориш назидателно, но заради доброто настроение в темата, приех и това. Не ми пречеше да седим на една маса, да разговаряме по разни теми. Споделяше интересни неща от многобройните си пътувания.
Впечатли ме, когато коментирахме лятната Олимпиада. Как можа да наречеш момичетата, които не споделяха общото мнение немислещи, неинтелигентни и необразовани? И винаги, когато някоя от нас не беше на твоето мнение, ти беше много разочарована.
И знаеш ли коя беше последната капка, с която чашата преля??? Когато на Йорданов ден сподели, че си кръстена и в река Йордан. И пояснението,  "НЕВЕРНИЦИТЕ" да не четат...и след минути изтри снимката. Пет века нас българите, турците са ни наричали неверници, гяури. Така ли трябваше да ни наречеш и ти? Истина ли е това, което написах? Не чакам отговор. Ето от тогава аз вече не те коментирам и лайквам. Щеше да е двуличие от моя страна, ако бях продължила. И днес нямаше да го напиша, щеше да си остане само за мен, но вече с едно на ум за теб, ако ти не беше подхванала този разговор.

Общи условия

Активация на акаунт