КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 471
  • 722
  •   1
Отговори
# 690

Честито на днешния рожденик на Яжка, да расте, да учи, да сполучи!

Момичета ,чудя се как да ви го кажа ,но няма да има представяне, който иска - ще ми даде  координати и  ще му пратя книжка.
 Аз хора не мога да търпя, звуци не чувам, даже синът ми предложи/снахата казала/ да отпразнувам юбилея, да поканя  близки и  познати. Отказах, не мога , музика,    шум, внимание да е насочено, аз няма да издържа и  час.
 Не  е нещо приятно , но нека не кроим планове. Всичко от тук се прави, пишем си,  жената  е  разбрана и  точна. Скарана съм със звуците,  само  ще се измъчвам.
 И аз искам купон, но не става.

# 691
Борянче, както го чувстваш и
искаш.
Пипи,признала съм те!
Всичко можеш, а това да рисуваш
е уникално 
И все пак си мисля, че си
точния човек
..
Хей, усмихнетте се!
Чака ви вълшебен ден!

# 692
Добър ден!
Яжка, да ви е честит рожденикът! Пожелавам му здраве и да му се сбъдват желанията!  Приятен празник на  семейството!

Днес тук е един слънчев, но студеничък ден! Не толкова, че да се зъзне навън, но достатъчно, за да искаш да си вътре.
Станах, минах през банята, малко домашна козметика.
 Снощи подготвих сърми с кайма и ориз,  сгушени между пилешки бутчета, легнали  върху канапе от зеле. Като станах само ги метнах във фурната. Почти са готови.  
Сега денят е на мое разположение. Ще си правя любими неща- компютър, книжки, филми.
На всички вас пожелавам и вие да правите любими неща.
Бо-ряна, не знам кога ти е юбилеят, разбирам те, че не искаш всенародни тържества, но според мен едно гости със софиянците и вие двамата с другия син трябва да направиш.
Красива Белла, усмихвам се и се надявам да имаме повече поводи за усмивки.
Фло, синузит е упорито заболяване. Лекувайте го, докато е в началото. Аз съм стигала до пункции и никак, ама никак не е приятна процедура.
Пипи, пожелавам ти разбирателство с Вики през следващата седмица. Ние с моята хубавица сме в дълбока сръдня. Тя към мен. А за пилотът баба му има защо да се гордее!
Енисса, какво да кажа за приятеля. Момчето си е уникат!
Яне, защо не помолиш да ти сложат холтер, за да се проследи кръвното за 24 часа? После на базата на резултатите да ти продължи лечението адекватно.
Клечи, възхищавам ти се на желанието и волята за спортуване!
Ян, внучето как е? Ще идва ли тези дни?
Макавели, хубави  мисли! Опитвам се да се поуча от тях. Понякога поставям себе си на първо място, но е понякога. Повечето е действия в полза на тези около мен.  Днес ще е за себе си.
Това за сега.  Вкусен обяд и приятен следобед на всички!

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 18:34 от К.А.Г.

# 693
Яжка, честит и благословен да е малкия ти пораснал внук! Здраве, късмет и много успехи в у-ще!

Ние днес чакаме Габриел. Чакаме и да си вземат котарака и аз да се отърва и от кучето, че все е около мен и нищо не мога да свърша ,като хората.
           Излизам на пазар и ММ отново държи да дойде с мен. Е, не мога вече да се боря и кандисах.
           Лек и усмихнат остатък от деня.

# 694
  • в сърцата на любимите ми хора
ЯЖКА, да е честито порасналото ти момче. Да расте умен и късметът винаги да е с него!

# 695
  • София
Кипи, кипи от положителни емоции в колибката ни. Колко скоро я населихме, а сега идва време да я напуснем и да се пренесем в нова.
Идвам с новини за Златоград. До юни има още време, но аз си знам - отдалеко, та да е леко. За Брезник организацията започнах няколко месеца преди тържеството. Simple Smile
Говорих с моя колега и приятел.
Първата задача е отметната. За пИятеля костенур ще има. Много се смя. Голям добряк е този човек! Та ЕНИСА, кажи му, че сега е студено и костенурите са се окопали в земята и спят. Когато се затопли, излизат да си търсят водичка и храничка  и тогава ще издадат паспорт на някой костенур, за да дойде да живее в София, а по-вероятно е да живее в града на баба и дядо. Така ги виждам аз нещата. Където расте хамстер, защо да не расте и костенур? А отвреме навреме и внуче Joy
Колегата ще ми изпрати телефона на човек, чийто офис е в София и има фирма, с автобусчета. Ще ни закара до Златоград. Той работи с хотел Кристал - в центъра, на прилични цени, каза колегата. Има и други хотели и къщи за гости разбира се, но те обикновено в почивните дни са населени с групи, които предполагам ще са многобройни и шумни. Още в началото се замислих да търсим превоз, само за нас, като имам предвид, че почти всички се кривим насам, натам - кой проблем с колената, кой с ГЪзобедрените стави, кой с гръбнака. Е този хотел Кристал има на разположение транспорт, ангажираме го и може да ни вози до където пожелаем - до Смолян, из околностите на Златоград, та даже и до Гърция. След като се свържа с фирмата превозвач, ще мога да ви дам цени и подробности. Предлагам ви такъв превоз, а на "официален" превозвач, защото: Надявам се да можем да тръгнем във време удобно за нас и да се приберем също в желано от нас време. Помислила съм за тези дружки, които може би ще дойдат до София и ще тръгнем заедно към Родопа планина. Нямам идея за сега коя как мисли да пътува. Даже си помислих, че някои от вас, които ще дойдат от далеч, трябва да дойдат предния ден  и ще ги подслоним. Идеята е да тръгнем колкото се може по-рано, а не да стане обяд и да изгубим деня.
Казах на колегата, че ще се издокараме със специални тениски. Ще изненадаме Златоград. Ще бъдем атракцията на градчето. От нас зависи как ще си го направим, за да изкараме добре и да ни остане хубав спомен.
Надявам се скоро да мога да ви дам повече информация, най-вече цени. Вярвам на колегата, Говорили сме, че цените трябва да са приемливи. Много рано е да "питам" Гисметео за прогнозата тогава, но и това ще направя, като му дойде времето.
За сега толкова. Да видим как ще се развият събитията. Спирам до тук.

# 696
Изчетох всичко, но нямам време за коментри - само набързичко да кажа още нещо изпитано за понижаване на Т. Научих го от майката на голямата снаха /сватята-но не харесвам тази дума, не ми зучи добре/ като бяха бебета близнаците. Намокрят се чорапки с ракия и добре се изцеждат. Обуват се на крачетата и така се стои с тях, ако може завит с одеялце. Може да се приложи и при възрастни.
Разбира се, че по-приятно е да се приложи вътрешно /от възрастни/, но все пак е за лекарство Simple Smile

# 697
  • Вила Великула
Макавели, благодаря за идеята с чорапи с ракия, но дано повече да не се налага да се ползва. Пожелавам бързо оздравяване на болничките.
КАГ, няма проблеми,  с Вики сме от една "кръвна група", чудесно се разбираме.
Вкусна манджа си сготвила, особено да днешния ден, нали се яде кокошка. Пилешките бутчета я заместват. За ядящите месо е супер.
Фло, страхотно е това за транспорта. Мисля, че ще се организираме, така че да намерим къде да преспат момичетата от другите градове.
Хайде както вървят нещата скоро трябва да събирам сили и да започвам да редя тухличките за новата ни къщичка. Тази тема я изписахме за по-малко от 20 дни. Колко е хубаво това. И все така положителна да е. В следващата тема си пожелавам да може скоро и Гъбка да се включи.

# 698
Аз, като една голяма бяла птица, пак да попитам - за кога беше планирано пътуването до Златоград?

# 699
Фло, добра работа си
свършила, както винаги!
Благодаря!

# 700
  • София
МАМСИ, планирано е за 12.06. петък - 14.06, неделя.
Би било хубаво да можеше да бъдат 3, а не 2 дните, но има работещи момичета и трябва да се съобразим с тях. Сега си мисля, че все пак, като си тръгнем в неделя по обяд от Златоград, момичетата от Русе, Варна, Кубрат как ли ще се приберат у дома? Няма проблем, ще пренощуват при нас, но това значи, че на следващия ден ще си бъдат по домовете. Не знам дали Галена няма да тръгне и да подбере КАССС, МАКАВЕЛИ  и ЯНКА. ТАНИТКА ми е грижа - тя как ще се придвижи. Дали Галена би могла да ги събере всичките четири? Не знам габаритите на колата й. И все пак, ако трябва, може и малко по-рано да си тръгнем, да пристигнем по живо, по здраво в София и момичетата от североизтока да си хванат превоз за дома. Ще го мислим, като наближи.
КРАСИВА БЕЛЛА - добра работа казваш. GrinningАми да - костенур ще има за пИятеля! Това е супер работа Joy
МАКАВЕЛИ, забравила съм за чорапките с ракия. Виж как е добре да си кажем болежките и все отнякъде ще дойде лек. Тенк ю, баба. Flowers Hibiscus
ПИПИ, много мило ми прозвуча желанието ти - в новата къщичка да дойде и ГЪБКАТА. Вярвам, че това е желанието и на останалите момичета. Hug

# 701
  • Кубрат/ Пишурка
Фло, хубава работа си свършила за Златоград! Аз все още не знам как ще пристигна. Галена и Наско ще са на работа в петък и не знаят още дали ще ги освободят. Галена не смее да тръгне на толкова дълъг път сама. Ако тръгна с тях може да вземем Касс и Макавели. Ако не стане с тях.... не знам! Може Касито да придума либето си. Ще видим - далеко е още като време.

# 702
  • на чист въздух
Яжке жив и здрав да ти е внука, да ви радва  да се гордеете с него.
Каг май няма да ми го дадат до края на месеца, че сега пък било много студено. То само причини да измисля й дай. Нямам нерви вече.

# 703
ФЛО, малка корекция - датите са 13.06. петък - 15.06. неделя

# 704
  • Вила Великула
Правилна поправка на Мамси. Но на Фло и се е искало толкова много да тръгнем по-рано, че вероятно затова е сгрешила датата.
Момичета, очаквам с нетърпение преминаването в новата ни колибка.

Общи условия

Активация на акаунт