КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 481
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Пипи, много е хубаво котенцето, но.......го предпочитам на снимка. Сега бях при малката дъщеря и гостенинът - котарак се разпорежда сякаш не е на гости. С нетърпение чакат стопанката му да си го вземе в понеделник. Преди бягаше и се криеше, не можем да го намерим, а сега, като се звънне, тича към вратата да види кой идва. Катери се навсякъде - съборил бенджамина, а той е голям, като дърво е. И там се е катерил. Прибрали са всички японски котенца / порцеланови са/ за да не ги изпочупи, а те са специални и по легенда носят късмет. Остри си ноктите на столовете в трапезарията.А, бе пакостник и не знам как ще се чувства, като се върне у дома си. При нас свикна с много хора и внимание, а там ще бъде само със стопанката си.

# 676
Ехеее, изписали сте цял роман Simple Smile
Ха добър вечер!
Диди, много ми хареса идеята ти да скокнем до Плевен за представянето на книжката. И в София е добре, всъщност независимо къде, ще е хубаво да има официално представяне, както и да има от нас присъстващи. Ех, колко ще е хубаво и аз като Клечица се размечтах. Борянка, действай, че нямаме търпение и най вече да имаме книжката.

Янче, как си, обади се, знаеш, че те мислим! ❤️

Пипи, чудесен тутманик! Облизах се Simple Smile

У нас младите дами са на дамски купон и аз съм с четиримата мъже, кой като мен Simple Smile

# 677
  • на чист въздух
Бог да прости нашите починали близки. Днес ми е много тежко.  Поплаках си
Влезнах да ви нагледам набързо. Много хубави любимци видях. Този, Кюфте, Чарли и още едно голямо съкровище. Наистина животинките ни даряват с любов и са искренни
Пипи тутманика ти изглеждастрахотно. Аз толковадобре не могада го докарам.
Диде и ти си се сдобила с временнен любимец. Да знаеш бързо се свиква, а за пакостите се научават с времетокое може и кое не.
Боре искренно се радвам, че напредваш с книгата. Идеята за заглавието ще ти дойде сама. Нещо твое си, а за илюстрацията ще измислим може би нещо. Я виж вече какви хубави предложения се появяват.
Каг добре, че нямаме такъв обичай да се тестват невестите с правенето на тутманик, че нито аз нито мойте снахи се справяме. Обачее ела ме виж сега.
Този сладкодумен приятел чудни приказки твори.
Как са болните внучета? Дано вече има подобрение.
Яне как си ти?

# 678
Ян, аз с домашните любимци съм свикнала. Малката щерка ми водеше де що види куче из квартала и уж за малко пък си ги отглеждахме с години. Сега регулярно се обзавеждам с куче, когато ходят на почивка. Котаракът е при малката дъщеря, а нейното куче в момента е у дома, че хич не обича котки и направо ще го изяде.

# 679
  • Вила Великула
Дидия, за остренето на ноктите на котето по мебелите е въпрос на научаване. Кюфтето много добре разбира като се каже - не. Правил е в началото опити, но вече не. Нямам нищо унищожено от него. Ето го и сега, аз съм седнала на дивана с лаптопа, а той милия се е свил до мен и спи.

# 680
# 681
Режат се ноктите на къщно коте, тези на свобода си ги точат,   изхабяват при катерене ,   ровене, в къщи няма къде.

# 682
Добро утро!
И днес ще спечеля, като че ли първенството за първа публикация за деня.
Този път не е по принуда, и аз го искам, че имам среща с приятелки по обедно време, а и на спорт ми се ще преди това да отида, та ранната рзходка ми е добре дошла.

Тану,
красиво клипче и приятна песен...

Ян,
мислих вчера да ти пиша, но се замотах и забравих, моля за извинение. Знам, че вчера ти е било ужасно тъжен и тежък ден, благодаря, че писа. Ако позволиш, получаваш виртуалната ми силна прегръдка,  погалване и най- вече съчувствие.
Миналото не може да се промени, моля се поне детенцето по- често да е при вас да радва дните ви.

Танитка,
и на теб благодаря, че се върна и писа още малко. Потърпете още кратичко, насвършване  е студа, идва нашето време и ще има слънце и разходки.

Янче,
пак пиша, моля обади се как си да не те мислим.

И сега най - важното, с което може би трябваше да започна
Честит рожден ден на малкото внуче на бабка Яжка!
Да е здрав, все така ученолюбив, да радва с успехите си близките си хора и на още много хубави места да посреща рождените си дни занапред.
А и не само на рождените си дни, да обиколи света и да е гордост за всички, които го познават и обичат!

Болните хора на Фло и Айша да оздравяват. Ако някой друг забравям - също. Всичко минава, само време иска...

Това е от мен рано, рано.
На всички ви желая спокоен и приятен ден!

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 07:34 от Важна клечка

# 683
Добро утро и от мен!
Честито рождениче, Яжка! Всичко най-хубаво пожелавам!
И аз като Клечка се събудих рано, не е ясно защо. Вече пия кафе и ви черпя по едно за тонус!

# 684

Обичай се във всяка възраст! Харесвай се. Дори когато възрастта предателски те наблюдава в огледалото. Позволявай си малки глезотийки. Обличай се красиво, обличай се удобно, в светли, цветни, весели тонове, опитвай нови неща, излез от зоната си на комфорт без да се страхуваш, че някой може да ти се присмее. Този някой просто завижда. Завижда на борбеността ти, на смелостта ти, на дързостта ти. Не планирай нищо за утре. Изненадвай се! Забавлявай се! Така се живее в пъти по-лесно. А иначе всеки си има своите грижи и своите ядове. ❤
Рая Видинска

Добро утро и от мен Simple Smile

Яжка, да е живо и здраво внучето ти - да успява във всичко и да ви дава много поводи за радост и гордост!
Янче-то не се обажда как е - ако имате телефон някой да я провери Thinking
Enisa, много ни хареса интерпретацията на приказката и послеслова - от сърце се посмяхме с ММ. Дори разказах на малкия син и снахата - големия внук от тях /5г/ също е голям "философ" и току ни развеселява с разсъжденията си Simple Smile
Aisha,Flo, как са болничките - надявам се по-добре?
Бор_яна, не съм чела май стиховете ти, но се нареждам на редичката за книжка - обичам поезия. Имах един период на стихоплетство, но беше относително кратък - по-скоро младежки емоции ...

Макар че не споменавам всички, прегръдките ми са за всички вас с пожелания за спокоен и лежерен ден!

# 685
Добро утро, дами!
Днес ще е хубав ден, а и е неделя.
За представянето на Борянчето,
Мисля, че представянето трябва
да е в София.
Борянче, действай!
Мисля, че Пипи ще е полезна
с художественото оформление.
На Пипи се удава, а ще бъде
издържано.
Пипи може да направи няколко
скици и да се коментират,
разбира се, ако иска, но за мен
това е. Просто си мисля.

# 686
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен.
Добре съм, ама ще се оправя! Вчера май го карах повече на сън. То и кафе не смея да пия, а като не си взема дневната доза кофеин, лоша работа. И днес съм на пости - без кафе. Кръвнишкото нощес беше пак 220, но тази сутрин се ядва - 155. Ще се ходи на доктор, ама първо на Личната. Кардиолог в Кубрат няма, но в Разград има много добра. Трябва да ми даде час и не се знае за кога ще е. Предния път беше за след седмица. Дано стане работата, но до тогава - каквото каже личната.
Честит рожден ден на внука на Яжка! Да е все така ученолюбив и любознателен!

# 687
Яжка, честит рожден ден на порасналото с година момче! Да е здрав и много да ви радва, нека постигне всичките си мечти с лекота, весел празник!
При нас нищо ново, тенджери, пИятел. Не мога да кажа скука, защото все измисля нещо, трябва очите да са ти все в него, че не се знае какво му е в главата. Снощи беше докопал винтоверта, спасихме стената в последния момент.После с един молив ръгаше хамстера, защото не тренирал достатъчно. Абе нормални работи като за 5 годишно, ама на моменти...
Хубав и усмихнат ден ви желая!

# 688
  • Вила Великула
Ех Ениса, доста ви е забавно с пИателя.
Аз се очертава другата цялата седмица да съм с Вики, че е болна и да не се върти много около малкото. За ден ще успеят да я изолират от него, но не е лесно.
Янче, настоявай за по-ранен час. С това шега не бива.
Белла, благодаря за доверието за моите художествени възможности, но аз съм просто любител и рисувам само когато имам време и настроение за това. Не мисля, че ще се справя добре. В главата ми е как изглежда, но се притеснявам, аз все пак рисувам само за лична употреба.
Макавели, колко красиви и верни думи са това. Припознах се в тях.
Яжче, да е живо и здраво внучето, да има много успехи и ти да си една горда баба.
Гледам я сега майка ми, която почти го е отгледала Мартин в ранните му години колко се гордее с него. Той ч петък вечерта се прибра от Тел Авив след почти 3 месеца там. Естествено, че след като се обади на мен и на баща си, звънна и на баба си. А тя така иска той да отиде при нея облечен в униформа и да се похвали на съседката. С нея водят отдавна спор, като майка ми се похвалила, че той е завършил и има и допълнителни квалификации и от 2 години лети, а е едва на 26 години. Съседката не и вярва и казва, че е твърде млад за това и иска доказателства. Много се забавлявам с тях. Как да и обясни човек, че е попаднал на правилното място в правилното време и са повярвали в него и той е направил всичко възможно да надскочи дори това, което са възлагали на него. Чак понякога му се дразня, защото го виждам как гори в работата си и как тя е на първо място. Като каже - "моя самолет", все едно сме му купили играчка самолетче и не си я дава на другите деца.
През април отново заминава и ще е там до края на октомври. Дано да е спокойна обстановката, че да не го мисля. Затова ще е и котето, да може приятелката му да не е сама в къщи.

# 689
  • София
Привет, красавици!
Бодро и свежо ми е. Раздвижва се нашия мравуняк. Simple Smile
НА ПОРАСНАЛИЯ ВНУК НА БАБА ЯЖКА - ЧЕСТИТО! ДА Е ЗДРАВ, ВСЕ ТАКА УЧЕНОЛЮБИВ И ЦЕЛЕУСТРЕМЕН. ДА ПОСТИГНЕ МЕЧТИТЕ СИ!
МАКАВЕЛИ, внасяш много настроение в къщичката ни. Hug
ЯНЧЕТО се е отчела. Минах на визитация. Разбрахме се да не чака да запролети, ами още утре - при Личната.
Минах на визитация и при моите болни. И синът ми се прибави към компанията. Щерката и голямата внучка са още по-добре. Сетих се да загрея морска сол, да я сложа в чорапче и да слагат на челото. Ще направя и сребърна вода, та да си слагат с клечки за уши в ноздрите. Малкото чаве сутринта беше с 39,3. Синът се лекува. Старата гвардия за сега удържа фронта.
Желая слънчево да ви е в душите. Все пак стойте от правилната страна на прозореца. :grinning
Срещнахме се с ПИПИ на портата. Разсмя ме с приказките на двете баби. Майка ти има с какво да се гордее! Нека да се надува бабчето! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт