КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 500
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
От всичко най-важен е костенура. Специално благодаря на Фло. Няма да му кажа нищо засега, ще го изненадам като стане. То внуче, то хамстер, то костенур - чак сама си завиждам. Блазе ми!

# 706
  • София
Права си МАМСИ. Едва сега забелязах, че на телефона ми седмицата завършва със събота, а не с неделя, та затова. Всичко е точно. 13.06 - 15.06. И пей сърце.
Ениса разкажи му, че сега костенурите спят. Може и да му е интересно. А и кой знае какъв коментар ще последва.
Ох, по обяд внучката вдигнала 39.5. Щерката сама се е сражавала. Почти час и половина е била доста висока. Сега е 37.0. От спешния детски кабинет казаха, че е или гнойна ангина или грип. Препоръчаха да направим тест за грип, та отивам до аптеката.

# 707
Ехеее, писали, писалииии и все хубави неща Simple Smile
Ха здрасти!

Яжке, здраво, щастливо и успешно да е момчето ти! Нека все така да ти е гордост и да сбъдва мечти! 🎂🥳🍀🥰

Фло, страхотна организация си направила! Мечтая си за Златоград, но за сега само до там. Все още за повече от ден не можем да мръднем никъде. Здраве да е, както Янчето е писала, има време и се надявам да го измислим.
Ние ходихме до село. Изчистихме снегът около къщата, занесохме гранули за Заки, видяхме се със съседите които го хранят. Подадох заради вчерашния ден и по живо по здраво се прибрахме. После тук малко по основно чистене, сега мисля да се боядисам и да се кротна. Реших докато си почивам и вас да нагледам. Та прочела съм ви и мислено с всяка една си поговорих ❤️. Добре, че сте писали много и почивката ми стана по дълга 🥰
Фло, сблъскахме се на вратата. Дано овладеете температурата! И при вас доста дълго вече продължава. Айша не е писала при тях как е положението 🤔. Бързо оздравяване на всички болни и дечица и по големи! 😘
Отивам да се правя красива 🤪

# 708
  • София
Положението е положително при Мрънч. Пие си със зор новия антибиотик, няма температура, жив и активен  е. Сутринта мамка му го е водила на роботика - помещението е студено, дано не стане втора авария. Но е предупредена, че сама ще си го гледа ако се влоши. Играят с Мрънла, тичат, крякат.
Яжке, да е жив и здрав внука! Да успява във  всичко и да се виждате често.
Радвам ви се за Златоград, но съм пас. Ще гледам снимки като се върнете.
По издателските въпроси не мога да помогна. Но мисля, че е най-добре да стане както иска авторката. Ще се радвам да имам книгата.
Янке, няма ли транспорт от Русе до някъде си и от там да ви вземат с буса за Златоград?

# 709
Flo, обувайте чорапките с ракия Simple Smile Гаден е този грип - няколко дни Т не спада дори и с лекарства. Как ги ръсят тези вируси - просто не е истина...
Много добра работа си свършила с организацията Simple Smile За себе си още ми е далече да кажа как и какво - споделих с ММ. То вярно, че е на другия край на България за нас, но аз си кроя едни тайни планове за една обиколка за 1 седмица /през Казанлък, Златоград, Раковски и обратно/. Има мнооого време до тогава и доста вода да изтече - само да сме здрави Simple Smile
Aisha, радвам се, че овладяхте положението Simple Smile
kasss, утре ще си красива за колегите Simple Smile Шегувайки се ММ казва - за колегите се гласиш, и парфюм слагаш, за мен как да е. Еми като съм в къщи - какъв парфюм, сред аромата на гозби и сладкиши Simple Smile
Силно се надявам Гъбка да се възстановява добре HeartHeartHeart

Спокойна вечер момичета Simple Smile

# 710
  • София
Мили момичета! Важна глечка,Тетка,Макавели,Янче,Ениса,Пипи,Фло,Боряна,КАГ,Дидиа,Мамси,Ян,Касс,Айша-благодаря ви за пожеланията за моя рожденик! Дано се сбъднат всички за него и за всики наши внучета.Специални благодарности за хубаватаа торта на Боряна.
    Аз се обаждам късно,защото цял ден бях извън къщи и се прибрах късно.

# 711
Яге, честит да е рожденикът!

# 712
  • София
Оооо,  ЯЖКЕ, появи се на хоризонта!
Къде хайманосваш, градско? Я си признай. Stuck Out Tongue Winking Eye
Радвам се, че при Мрънчо нещата вървят на добре. Да се надяваме, че и моето чаве вече е преминало през пика на заболяването. Направихме тест -  много бледа чертичка имаше на грип Б. Каквото и да значи това.
МАКАВЕЛИ, щерката сама се е борила с високата Т, слагала е компреси с оцет и вода. За сега е добре. Дано през нощта няма проблеми.
КАССС пожелавам ти мечтите да станат реалност. Grinning
Гювечетата са готови, отивам да ги нося на съседите.

# 713
  • Вила Великула
Да ви навестя преди да сме включили филма, който гледаме.
До преди малко се занимавах с много приятни за мен неща. Аз съм много педантично организиран човек и обичам всичко да е планирано предварително до най-малката подробност. Разглеждах подробно на картата Гран Канария и планувах подробности за пътуването ни след месец. Единственото ми притеснение е да няма много големи закъснения на отиване, защото престоя в Мадрид между двата полета е 2,40 часа, а трябва да стигнем от Терминал 1 до Терминал 2. С какви глупости ви занимавам, ама си го мисля.

# 714
Яжка, много здраве и късмет
на внукът!
Спомням си с умиление РД на
на другия внук и сладоледът,
който хапнахме за негово здраве
( на връщане от Русе)
По този повод се почерпих с два
сладоледа. Не е ок магазинът да е
пред входа.

# 715
Фло, който чете ти се чуди на добрината ,редовно храниш съседите,  за здравето им се грижиш, возиш ги, та и зъби им поправяш. Ще искат да са ти съседи   и те.

# 716
  • София
Направо цената на апартаментите във входа на Фло ще се вдигне до тази като в Ню Йорк или Лондон. Аз пък имам друго чудене - като кажат съседите, че искат напр. супа топчета и руло Стефани как Фло веднага действа и след 2 часа порциите са готови за сервиране.
У нас винаги има във фризера 2 - 3 вида месо и кайма замразени. Но докато се организирам да ги размразя, нарежа зеленчуци и подправки - половин ден заминал. Поне при нас си трябва предварително планиране и списък за пазаруване. Напр. тази вечер мрънчоците и мамка им останаха непланирано  у нас - ОК, радваме се. Знаехме за обяда и бяхме приготвили храна + следобедна закуска. Като разбрахме за вечерята търчах да купя кайма за мусака. Не, че във фризера няма и не, че те я опитаха. Но  пък мамка им си хапна и ние утре няма да готвим.

# 717
Аз като се зарека, че няма да готвя, защото е достатъчно наличното, задължително имам непредвидени гости! Най-често децата, зверски изгладняли Wink Научих се във фризера да имам за такива случаи полуфабрикати, които веднага да мога да приготвя.
След малко ще стартирам към къщи и после пак ще надникна при вас! Лека вечер!

# 718
О, Айша, та това е ФЛО!
Шапки долу!
Пипи, разказвай за предстоящото
пътуване! Това ме провокира
да прочета за Канарските острови.
Аз се накреватих, насладоледих ...
Яжка, в Русе подобаващо отбелязахме празника и вкусотиите
на КАСИ - кекс и баница.
КАС, трогна ни!
Среща в Златоград

# 719
  • София
Е мислех си да се примъкна до леглото, но как да захлопна лапчо без да надникна в колибката?
И я какви разговори се вихрят тук.
Както казва ПИПИ и аз смея да кажа, че съм много организирана. А то иначе как да смогна с всичко?
Правя по няколко неща едновременно и повярвяйте - получават ми се нещата. От малка така съм свикнала. Просто така ми се е подредил живота. Я стига сме се занимавали с тая ФЛО.  Просто я сложете в графата луд умора нЕма.
Сега да ви кажа лека нощ, красавици. Утре някои ще спите, а други ще крачим към тръстиката по това време - ПИПИ, МЕРИАН, КАССС, ЯН, ФЛО. А КЛЕЧИЦАТА доброволно ще обикаля с принца по кварталните градинки.
Спокойни сънища, момичета. Hug
Ох, без да искам набрах ЯН. Дано не ме е чула.

Общи условия

Активация на акаунт