(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 083
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Рейтингът след вчерашната серия. Заслужено ги разби добрият сценарий и невероятната игра на главните и второстепенни герои... Другата седмица ни очаква още. Blue Heart  Misc Bomb

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 10:21 от titinabg

# 166
Здравейте, тук някой гледа ли Шакир паша и може ли да се обсъжда?

# 167
Далечен град
Изгледах и аз, без превод, може би аз съм в такова лично настроение, серията е много добра, но повече дразнение ми беше и то в следното:
 Преиграване. Няма как да не разпознае никой тънките сметки на Мине. Уур не  е света вода ненапита, само се бута само подпитва.  Много ми е дразнещо интриганти. И Садакат също само чака и сумти и слухти.
въпреки фрага, мисля, че Мине няма да се кротне. Да седят, виждат, че човека с/у тях не ги гледа нито с любов нито с нищо и те се врат. Даже Джихан гледа Мине с абсолютно отвращение и все повече го засилва това в погледа си. Но тя няма да спре. Какво очаква - ще я вземе на бял кон щот е бяла и добра. Глупости.
Джихан и Алия направиха всичко от инат. Тя наранена от лъжата, смята, че те толкова се обичат след всички лъжи, които й се наговориха, че им парви добро. Той наранен, как тя го изхвърля ей така.
Подписаха.
Кая е в пъти по-смел от Шахин.
Зерин поредната грешка, манипулация. Демир ще си върне - невеста обратно. Да видим как ще му се случат нещата, смятам, че това е негов отдавна измислен план.
Шахин е много отблъснат и притиснат. С този баща и тази майка, която наистина само шамар заслужава, няма как да е ок. То мозъка му е абсолютно промит.
Ще го приземи мисля само, ако Наре наистина пострада. Но не знам там е много объркано - тя вече пострада физически веднъж и той не се трогна. Постоянно отхъврля протегнатата му ръка. Не мога да разбера вътрешните му борби.
Наре - старада и ще продължава.

# 168
ДГ
Ами, janakrasi, те всичките деца на тези две семейства непрекъснато са изправени пред дилемата: живота на роднините или любимите. Ужас... Не съм виждала по-егоистични родители от тези. Превърнали са децата си в средство за отмъщение...

# 169
Таня, пиши за Шакир паша, само слагай в началото на поста името на сериала.
Аз го планирам за лятото. Започнах го, интересен ми е, но не ми стига времето.

# 170
Идеята е да се пише за всеки сериал без тема, та дори и с, за да "запалиш" някого да го гледа😂

# 171
Рейтингът след вчерашната серия. Заслужено ги разби добрият сценарий и невероятната игра на главните и второстепенни герои... Другата седмица ни очаква още. Blue Heart  Misc Bomb

Няма да се изненадам до края на сезона да има 20 оценка. Въпроса е дали ще задържи тези цифри и през сезон 2. Не една или повече продукции втория сезон тръгват стремглаво надолу.

# 172
Някой гледа ли Sahipsizler (Изоставени)?😍😍😍

# 173
Аз. Коментираме го в темата за Хазал Субаши.

# 174
Далечен град.
Обаче нещо ме зачовърка от епизода - когато Джихан отвъртя шамар на Кая при споменаването на Мерием, че няма да е като него. Дали няма да вкарат друг бял лебед и да стане мазало.
После се сетих и друго и си направих един паралел на пиянството на две страдащи жени. Когато Алия се напи от безсилие и отчаяние ми се скъса сърцето, а Джихан я понесе на ръце. Сега обаче Мине ми беше противно да я гледам в това състояние, а Джихан даже не я прегърна остана с отворени ръце. Излиза, че много по - отрано е хлътнал, а пък аз си мислих, че само я пази. И най - вече погледите към Мине все едно ще я убие с поглед, а пък Алия я гледа толкова красиво.
Уффф този сериал ми превзе мозъка, която и сюжетна линия да хвана все има какво да си чопля на ум. 😁

# 175
Не довърши мисълта си, но все попадам на новини, че го спират по някакви причини. Какво всъщност става, ще го дават ли другата седмица или седмици наред ще се гледат филми🤔 Че и май този път заради роднини, май канала им платил солидна сума и пак нещо напъват?

ДД
Ау, фрага е огън 😃 Как само Емел стреля наляво-надясно, защо ли мисля, че това ще и бъде края! Или поне спасение за Ясемин. Ей, пак ги няма любимците във фрага🥲 Дано успеят да се задържат с този рейтинг, че доста е жестока битката заради сериала с Алишан🫣

Покрай вашия град се сетих за актьора от Ягодова любов, как го атакуваха и човека прекъсна да се снима, не се сещам име, но имаше връзка с племенница си 😀 Все повече се чудя как оцеля този сериал!

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 22:10 от ThankYou

# 176
Далечен град - 16 серия с бг.субтитри.

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/16-neron-angelov-nov.html

# 177

ДД
Ау, фрага е огън 😃 Как само Емел стреля наляво-надясно, защо ли мисля, че това ще и бъде края! Или поне спасение за Ясемин. Ей, пак ги няма любимците във фрага🥲 Дано успеят да се задържат с този рейтинг, че доста е жестока битката заради сериала с Алишан🫣

Алишан , това не ли новия сериал Пазар който го дават в събота? Че той не може да стъпи на пръста на ДЧ от към рейтинги.

# 178

ДД

Алишан , това не ли новия сериал Пазар който го дават в събота? Че той не може да стъпи на пръста на ДЧ от към рейтинги.
Същия, същия, но ДЧ не се сещам кой е 😃 Аз се "молех" за Доживотен дълг и оттам ДД 😀

# 179
моя грешка, обърках буквите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт