(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 069
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Кърджали
Дават го по канал Д, в понеделник от 21 часа тяхно време, което е 20 наше време (от 20 до 21 дават преговор на предишната серия)
За линк за руска озвучка, момичетата тук в темата пускат по принцип ако има

# 151
  • София
ДГ
Днешният фраг показва, че серията отново ще бъде топ. Споровете между Джихан и Алия стават все по-разгорещени, но и аргументирани.

Скрит текст:
Предполагам, че Зеррин ще забременее и Алия ще следи бременността й.

# 152
Добър вечер на всички! Честит празник!

ДГ
Слагам линг за онлайн озвучка
https://www.ivi.tv/livestream/12250 - превод Събина

https://turkrutv.net/new/ - тук също трябва да има превод

Приятно гледане на всички!:hibiscus:

# 153
Ivetka71 ,Благодаря!🌺
Александра, Благодаря!🌺

Приятно гледане на всички!
Ще следя темата🤗

# 154
ДГ
Аз съм шокирана от финала на епизода. Джихан ти си тъпчо.

# 155
Не е тъпчо! Grinning

# 156
ядосах се на него, затова го нарекох така Grinning

# 157
Не очаквах Джихан да подпише .Алия също не го очакваше.Дано да не се разведат.Май Джихан с умисъл подписа .Не вярвам Алия да замине без детето си.

# 158
Няма да замине. Садакат й обеща свободен живот в Мидят.
Така че... ще се гонят из Мидят като ново развитие. Simple Smile

# 159
къща за алия с детето и джихан да го мисли Grinning

# 160
Хареса ми как прислугата моли Алия да не си отива.За тях тя е господарката и показват уважението си към нея .Обичат я и я увяжавят павече от Садакат.Алия и детето да отидат да живеят в друг конак разбира се с Джихан ,Юму ,Музафер,Кадир и Пакизе.

# 161
  • София
Извън играта на гг днес Кадир, който ми е любимец още от 1 серия, беше невероятен и в саможертвата си, и в обожанието си и в осъзнаване на грешката си. 

# 162
ДГ
Аз бях сигурна,че Джихан ще подпише….така ще се освободи от Мине,която го заплашваше със самоубийство и ще й каже,че повече не може да бъде с нея….
Разбира се,че няма да се откаже от Алия…..
Ще започне нов по-интересен етап на историята…..

# 163
ДЧ.
Изгледах сериала, много много добра. Другата седмица очаквам още. ДГ заслужава края на годината да обере всички награди на Пеперудата. Озкан той трябва поне да вземе поне една награда. И сериала също.

# 164
Далечен град
И отново супер епизод и страхотна игра.
Този път мама беше във вихъра си и прави много добре самодоволни усмивки, затова че са скарани.
Дори малчо ги усети - мама увесила нос, а Джихан изпуска пара (като кон) бонбончо.
Кая- див петел,  не му увира мозъчко, ама любов какво да прави, умиране има отказване не!
Успокоих се, че Озкан не навреди на Наре и заспа, но ме беше яд на Шахин как постъпи с нея-пълно разочарование е. Определено има страхотна химия между тях, Наре сякаш трепти като го види, пък той...нямам думи.
За Кадир ми беше някак тъжно, ама каква душа носи само,и как защити Алия!
Джихан и Алия, отново хубави диалози, поглъщащи погледи, страдат, но трябва да са силни и им се получава страхотно. Джихан яко се оплете като го хвана за паролата. Но ми хареса сцената с колието, зададе си въпроси, за които не е сигурен какъв е отговора .
Според мен да ги събере на една маса за да обяви развода беше хитър ход на Алия, да се убеди, че е права,че прави добро. Все пак Джихан, пък и Наре ѝ казаха, че тази връзка е приключила. Обаче пред подписа на Джихан и доволната Мине... ще тръгне в грешната посока, но според мен Джихан няма да ѝ даде развод или  поне не веднага. А и от фрага така се усети, още повече Джихан разконсперира мама, че е притиснала Алия.  И другата седмица очаквам бялата птица вече да е наясно, че с брак или без няма да я бъде тази връзка, и сигурно ще сътвори още щуротии. Как побърза да разкаже всичко на Уур, няма капчица срам, ама къде ти нали го играе жертва.
За Зеррин и нейните саможертви ми дойде в повече, да спасява бати пак, ще се даде на друга гад Демир(това от фрага),ама то с родители като нейните...
И да завърша с най-готината сцена от фрага, молбата на Умру да не се развеждат, всички заобичаха Алия-без мама .

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 02:26 от lusia

Общи условия

Активация на акаунт