(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 153
  • 746
  •   1
Отговори
# 210

Изглежда много интересно.Само ако имаше субтитри ,че почти нищо не разбрах от фрага 😄
Хандан се самосъжалява, че не е успяла да помогне на щерка си. Мехмед се притеснява за Доа и че няма да му повярва. Постерите разбират, че са направени от Бириджик и Доа иска да и даде урок. Емел удря Ясемин, след това тя се кълне, че тя няма да забрави това и отива при Ферит и му казва, че иска да им даде шанс, но това е номер, разбира се. Чънар пак предупреждава, май Ясемин, че Ферит е опасен. Накрая Емел се обяснява, че Ясемин е троянски кон и единствената им цел е да намерят нещо за Айше.

# 211
ДАЛЕЧЕН ГРАД
резюме към 17 еп.
Подписването на молбата за развод от страна на Джихан не се оказа толкова лесно, колкото си мислеше Алия.  На Алия й е трудно да намери изход, когато е изправена пред нарастващия гняв на Джихан. Някой подава ръка на Алия, която не успява да убеди Джихан, който настоява да не се развеждат.  Научавайки това, Джихан изоставя логиката си и започва да действа с гняв, породен от ревност.
Зерин и Кая се чувстват виновни, че Шахин е в затвора, без да е виновен.  Единственият човек, който може да оправи ситуацията е Демир.  Зерин се съгласява да се омъжи за Демир в замяна той да спаси Шахин, но има тайна, която Демир трябва да знае.  Демир, който е научил тази тайна, ще се ожени ли  за Зерин и ще спаси ли Шахин, или ще започне нова война с истината, която не може да приеме?
 Въпреки че съпротивата на Джихан срещу битката на Аля за развод ги изморява, те не могат да избягат от наближаващия необратим край.  Дали този край ще бъде краят за тях или ще е ново начало, в което ще реализират любовта си?

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 12:59 от Ivetka71

# 212
  • София
ДГ

Актрисата Гюл Чакър влиза в сериала. Вероятно ще изиграе ролята на голямата любов на Джихан- Мерием.

# 213
Опитах се да открия информация за тази Гюл Чакър (Gül Çakır - предполагам се пише), но ми излизат други хора, нищо за Далечен град. Може ли снимка на актрисата?
Само Мерием липсва сега...не стига настъпаната опулена жаба Мине...

# 214
Ако е само Мерием, ще е добре. Дано не домъкне със себе си още един Джихан джуниър.

# 215
  • Кърджали
Според мен ще е някакъв флашбек/няколко флашбека. Ако щеше да се задържи, да дойде жива - може би щяха да изберат по-популярно име.
Но може би ще покажат какво е имало между Джихан и Мерийем, било е сериозна любов, щом Джихан всеки път буквално се парализира като се спомене....

# 216
  • София
Опитах се да открия информация за тази Гюл Чакър (Gül Çakır - предполагам се пише), но ми излизат други хора, нищо за Далечен град. Може ли снимка на актрисата?
Само Мерием липсва сега...не стига настъпаната опулена жаба Мине...

Tази снимка се върти из соц.мрежи. За мен актрисата е напълно непозната. Има слухове и за Aslı Enver, но не вярвам.

Ако е само Мерием, ще е добре. Дано не домъкне със себе си още един Джихан джуниър.
Това вече ще е як удар. Особено като се разбере, че Дениз не е наследник на Албора.

# 217
ДД

Доволни сме зрителите! 🌸 Пазар е на трето място, ако някой се интересува!🙃

# 218
ДД

Доволни сме зрителите! 🌸 Пазар е на трето място, ако някой се интересува!🙃
ДД
Не съм доволна от развитието на сериала за някои неща😄,и рейтинга пада втора седмица.Пазар вдига леко. Скоро ще ни мине ако няма промяна.Прекалено се набляга на психото Ферит и Емел😑.Имам чувството че всичко около тях се върти,и от там страда сериала.Никой не харесва Ферит а продължават да бутат тази история с Ясемин,а нея я правят малумна 🤦.Другия епизод Дога разбира за истинския и баща.Ще видим дано има напредък ,че и тук почвам да се дразня 😄

# 219
Пазар
Напротив, има спад и там

Но сегашните спадове са нормални, почна Рамазан+времето се затопли 😶 Това леко вдигане в едната категория е по другата причина, имаше новини, че сценария ще бъде оспорван в съда! Има съмнения, че е краден 😶 Нека да изчакаме, може пък да приключи набързо, нищо не се знае.

ДД
Това с нехаресването на Ферит е грешно, прочети под клиповете им😶

# 220
Пазар
Напротив, има спад и там

Но сегашните спадове са нормални, почна Рамазан+времето се затопли 😶 Това леко вдигане в едната категория е по другата причина, имаше новини, че сценария ще бъде оспорван в съда! Има съмнения, че е краден 😶 Нека да изчакаме, може пък да приключи набързо, нищо не се знае.

ДД
Това с нехаресването на Ферит е грешно, прочети под клиповете им😶
ДД
Прочетох🙂 Тук -там има още останали заблудени фенове,но повече искат екранно време за Чънар,и да бъде събран с Ясемин.Тази двойка държи за мен сериала въпреки че не я разгръщат още.
Колкото до Пазар и аз не вярвам много да се задържи пък да видим

# 221
Зембили
Ако някой гледа сериала, да даде знак. Blush Аз се разтоварвам много с него. Непретенциозна  комедия с малко, само от време на време драматични моменти. Леко поднесена, искрено се смея с основните герои, че и с някои от по-възрастните. Времето- модерните този сезон 90 години. Място- някакво селце или малко градче, но не дълбоко в Анадола. Има традиции, но не са досадни и не тежат.

# 222
Онче, и аз го гледам. Ставаме две.  Blush

# 223
ДГ

Новото попълнение е вече на сета.
Само и това дизи да не стане - Джихан и неговите жени , защото ще съм дотук.

# 224
  • София
ДГ

Новото попълнение е вече на сета.

Скрит текст:

За мен актрисата от тези снимки не е същата, която е показана в пост по-горе. Или има як фотошоп, или е сбъркана снимката, или името на актрисата. По-важното е, обаче, че Мерием пристига и ще обърка главата на Джихан.

Общи условия

Активация на акаунт