(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 163
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
ДГ

Пишат , че дамата от горния ми пост е дубльорка на  Синем.

# 226
Далечен Град

Гледам анонсите на сериала в инстаграм и си мисля….Колко причини може да има, една жена да има деца от двама братя…..
Чакам серията довечера с нетърпение…

# 227
Далечен Град

Гледам анонсите на сериала в инстаграм и си мисля….Колко причини може да има, една жена да има деца от двама братя…..
Чакам серията довечера с нетърпение…
Добро утро!
Далечен град
Ами, Melody, една единствена причина - любов. А и единият брат не е сред живите.
Аз не знам защо, но някак спрях да мисля за моралните табута, които в началото ме занимаваха. Дали заради перфектната игра на актьорите, или заради наситеното с драматизъм действие, в което се преплитат толкова много минало, омраза, жажда за мъст, че любовта ми се струва ... направо спасение... Sad

# 228
  • София
ДГ

Дубльорка на Синем? Защо ѝ трябва пък дубльорка?Thinking

# 229

"Не можеш да се разведеш с мен, Айля!"

Здравейте, фраг № 3 е огън, огън, огън....

Почти не разбирам какво говорят, но е повече от ясно. Още хвърлят стрели и камъни един по друг, но вече всичко е любов и страст. Вижда се като нарисувано. Айля действа с обида, Джихан се опитва да я смекчи с усмивка.  

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 10:47 от DeniAra

# 230
  • София
Скрит текст:

"Не можеш да се разведеш с мен, Айля!"

Здравейте, фраг № 3 е огън, огън, огън....

Почти не разбирам какво говорят, но е повече от ясно. Още хвърлят стрели и камъни един по друг, но вече всичко е любов и страст. Вижда се като нарисувано. Айля действа с обида, Джихан се опитва да я смекчи с усмвка.  [/center]
Оха!

Има слухове, че Зеррин е бременна.

# 231
Далечен град.
Ох фрага е як, но да си призная тук лекичко Джихан ми наглее. Какво значи "Неможеш да се разведеш с мен, Алия. " ,че и съвет ѝ дава да иска висока издръжка щото няма да дели земя, пък на нея не ѝ трябва щото се занимават с контрабанда.  Ок обаче толкова причини може да извади Алия и да се разведе. Достатъчно е да се спомене Мине, а пък ако и свидетелства...и контрабандата и още, и още...всичко, което знаем ние като зрители, ако се изтипоса в съда, развода ѝ е в кърпа вързан . Но знаем, че Алия е интелигентна и едва ли ще е подла, освен ако не е подкована от адвоката. Ще бъде интересно...
И това, че Ерол адвоката треперил след срещата с нейния ми прозвуча подигравателно. Да Ерол е добър адвокат,ще направи и невэзможното, ама това поведение на Джихан ми идва в повечко предвид какви ги е надробил.
Що се отнася до Мерием, намам добри очаквания и за съжаление пак ще са за сметка на Алия.Ще приключи драмата с Мине в главата на Джихан, ще започне нова и Алия ще понесе всичко, много несправедливо, но ще видим...това са само мои предположения.

# 232
  • София
ДГ
Не зная дали е верен този превод, но думите  на четвъртата снимка придават един съвсем различен смисъл на сцената.  Sparkling Heart

Sparkling HeartSparkling Heart

# 233
  • Кърджали
Джихан беше ироничен, защото няма намерение да стига до развод. Очевидно е че смята да се бори за да я задържи и да се бори за чувствата си. Думите му са "Няма да разведеш с мен", но не  като забрана, а повече като накрая и ти няма да поискаш този развод", нещо като продължение на онова "ще видим кой ще остане и кой замине" след неуспешният ѝ опит да замине за Америка. Самият Джихан вече е наясно със чувствата си, мина и етапа с отричането... Сега има усещането че и Алия не е безразлична и няма намерението да я оставя да излезе от живота му. Разбира се, това няма да е на всяка цена /той на няколко пъти вече беше готов да я остави да замине с детето, колкото и друго да приказва/.
Че ще има развод, ще има раздяла, ще има /най-малкото, дори и за да има накрая истинска, хубава сватба, каквото заслужават - и съвсем желана и от двамата/. Но тази раздяла ще е може би в края на сезона, ей така, да хвърлят бомбата и да се оттеглят за лятото.

Но довечера определено ще седна да гледам епизода /досега все го оставях за другия ден в ютуб, за да нямам рекламите и да прескачам Садо.../

# 234
В тия сблъсъци говорят едно, мислят друго, а преживяват съвсем трето. Smile

# 235
ДГ

Още много неща ще понесе Алия. Мерием ще изплува от миналото на Джихан и дано е само тя , да няма и дете с нея.  Истината, че Боран е син на Еджмел също ще е изпитание. Да не говорим да това , че Джихан крие нещо толкова важно от нея.  Но  Боран е бил пълен егоист. Завещава на брат си да я пази , но първо проверява  Джихан, дали още онази жена е в сърцето му . Ако е още там - да се ожени за Алия , ако вече не е - няма как да отвори флашката и прочете завещанието му.  Обрича двама от любимите си хора на мирно съвместно съществуване , но не и на любов. Добре че сметките му ще излязат криви.
Мисля , че и от миналото на Алия ще изскочат много неща. Семейството `и е съмнително , не говори за него. Сигурно и тя си е имала някоя и друга стара любов.
Раздяла ще има , но едва ли ще е сега. Да видим Садакат дали ще даде имение на Алия. Тогава Джихан ще виси  при нея да я пази. Минка съвсем ще превърти играта.
Дано само всичко това да е написано интересно и логично, да не се губи динамиката на сериала.

Не знам защо, но Наре започва да ме дразни с нейното тичане и "припадане" по Шахин. Малко късно се е сетила за тази любов , щом доброволно се е омъжила. Поне да се резведе.
Кая колкото му симпатизирам , толкова и ми е  егоистичен и разглезен. Не се замисля , какво причинява на околните с неразумните си действия. Тропа с крак  , ама чака бате да го спасява.
Зеррин - страхлива и непостоянна.  Положението при нея е иди ми - дойди ми.

Е , това ми са впечатленията засега. Стана дълго за което се извинявам.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 17:33 от Kami_J

# 236
ДГ

Любов е!….Обаче рано е още за признания…Според мен Джихан още използва причината за заплахата,която има за нея и детето,ако не е негова жена…Ще каже,че може да я пази и защитава само ако е негова съпруга….А, ако е негова съпруга трябва да спазва приличие и няма право на ухажори…Според мен още дълго ще нагряват реотаните на тази любов..
И аз вече не съм скандализирана от родствените връзки към обичащите се и все по-ясно разбирам мотивите на тези обичаи…

# 237
  • София
Цитат
Че ще има развод, ще има раздяла, ще има /най-малкото, дори и за да има накрая истинска, хубава сватба, каквото заслужават - и съвсем желана и от двамата/. Но тази раздяла ще е може би в края на сезона, ей така, да хвърлят бомбата и да се оттеглят за лятото.
За мен развод няма да има. Раздяла твърде вероятно, но развод Джихан няма да позволи. Личи си по държанието му. Още с подписването на документите е наясно, че няма да се разведе с Алия.
Появата на Мерием ще го разклати, вероятно и раздвои, чувствата му, но едва ли ще е за дълго. Дете от Мерием вече би променило коренно картинката.

# 238
Ако наистина има дете тая от Джихан ще е бомба със закъснител, и майка му не знам как ще го понесе. Тя толкова натъртва ако той и Алия се женят тя да му роди син... Ще е интересно, аз пък искам да има развод , за да е по-интересно

# 239
Аз очаквам да има дете , защото когато Кая каза ,че е бил със Зерин и че няма да я остави ,както Джихан е направил  с Мерием , останах с впечатлението че двамата /Джихан и Мерием/ сащо са били заедно , буквално. Така че допускам да се появи с наследник.
Садакат не знае какво иска. Хем иска внук от Алия /поне искаше/ , хем  каза че вдовица с дете не е подходяща да ражда дете на сина `и.  Уж визираше Мине , но това бяха камъни и в градината на Алия.

Да разкрасим малко темата с доктора. В него ми е надеждата  Алия да научи  за Боран и Еджмел.

ПП:  линкове за превода на Сабина:

https://www.ivi.tv/livestream/12250?

https://turoktv.com/9520-dalekiy-gorod-seria-17.html

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 18:26 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт