(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 164
  • 746
  •   1
Отговори
# 240

Щом ще разкрасяваме темата с лица от ДГ, ето едно любителско гифче с Озан Акбаба. Спомням си, че някой беше правил превод на това му участие назад в темата или беше разказал какво е говорено...може да се види.

Тук пък вече ни казват, че ще има втори сезон, все едно на нас не ни беше ясно това, ама карай да върви Grinning
Само се надявам историята да се развива гладко, логично и все така динамично. Защото си знаем, че първи сезон винаги е ТОП, после следва продължение, но ако не задържат нивото започват с глупостите и бозата. Както разбрахме, Мерием влиза - за какво и на кой му пука за нея, не знам, но ще я гледаме. Тук видях предположения, че може да има дете...сакън, не, няма нужда от наследник в сянка. На други места прочетох, че Боран оживява по някакъв начин....пф, дано си остане мъртъв завинаги. Изобщо, доста любителски сценарии прочетох и много, много не ми харесват. Дано продуцентите не решат да правят 3 сезон, та сценаристите да я карат стегнато и ударно.

# 241
  • Кърджали
Ох, Озан беше много забавен при Ибо, малко ми трябваше да седна да го преведа.

# 242

И докато още сме зашеметени от епизод 17, фрак № 1 от 18 епизод е тук и вече предизвиква феновете...

Както преди много време писах, от години не съм чакала така някой сериал и епизод. Гледам ту на руски, ту на турски все едно ще намеря разлика Joy Айля и Джихан са толкова вдъхновяващи двамата, че чак приличат на истински. Ще трябва да гледам и с бг. превод, за да кажа повече неща за епизода, но за финала не ми трябва превод за да кажа - поразително обяснение в любов и то пред съдя и свидетели. Не знам дали Джихан осъзнаваше какво прави, дали го направи за да спре развода, но беше повече от искрено и много силно, много...
Браво на сценаристите, браво! Супер добра сцена, реч, изражение на двамата, игра с очите, тялото, дишането дори...всичко беше на макс въздействащо

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 23:56 от DeniAra

# 243
  • Кърджали
Аз да споделя и тук думите на Джихан от делото.
Цял епизод ми се беше запънал като магаре на лед "няма да се развеждам, няма да се разведа" и накрая показа че няма да се разведе. Много добра сцена. Много добър епизод.
https://videa.hu/videok/film-animacio/8PKRfwmAxYR1xiEn

# 244
Таман да попитам, а дали Джихан не се осмели да заяви любовта си, защото беше уверен, че Алия няма да повярва на това признание. (Видях само финала на серията.) И чета субтитрите на фрага - тя наистина не му е повярвала.

# 245
  • София
ДГ
Лошо за Кая. Зеррин явно се е омъжила и ще роди неговото дете в брак с друг. Толкова пък да е безхарактерна. Нарре и тя нерешителна. Шахин- след дъжд качулка.

# 246
Далечен град
Еми отново страхотен епизод, браво!
Александра, благодаря за превода на финала!
 Постара се човека, но след цялото им дракане Алия няма да вземе думите му несериозно и няма как, то беше такова старание да не се разведе, забрана на адвокатите да поемат случая, агресия към Уур пък и разбра, че той помогна за адвоката леле, мале..., изпускаше пара като разярен бик. Харесвам сцените на кавга, много са ми истински тогава. Харесвам как действа и командва Ерол и въпреки, че се опитва да го убеждава в невъзможното, прави каквото иска Джихан. Хареса ми, че беше искрен и с Мине този път, даже я поряза с това, че връзката е трябвало да приключи с брака.
Сцената със счупените вещи и веднага появата на Денис като помирение, утеха,направо ги преобразява дечко. Самодоволната физиономия на мама, че готова даже да стопли отношенията с Алия и да помага с адвокат само и само да се разведе и не се мярка в конака и това ми хареса. Голямата бяла птица и тя имала приятел адвокат и готова да съдейства, ама Алия не е тъпа и я постави на място. И както предполагах не се възползва от връзката им в съда, даже за да я предпази не каза нищо. Той и Джихан каза, че няма да го направи защото познава Алия-как да не се влюби в нея, въпреки всичко, което ѝ
сътвориха остана човек и то мислещ.
 Кадир и Пакизе внасят хумор и са много яки. Зеррин стана като разменна монета-ужасно! Дано са така последователни тез сценаристи, но досега няма слаб епизод, дано!

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 02:08 от lusia

# 247
  • Кърджали
Джихан не е помагал за адвоката, повече пречеше и тя беше наясно.
Алия не че няма да повярва на обяснението му в любов, тя много се изненада, но в момента е на етапа да отрича и пред себе си че има чувства към него, а ако си позволи да повярва на думите му, ще трябва да се изправи и пред чувствата си. Затова и подсъзнателно избра по-лесното - ти излъга за да не се разведеш. Но и ще не ще, неговите думи я докоснаха и затова са думите ѝ във фрага "ние не можем да бъдем заедно" (в смисъла - не може да се влюбим. Късно е чадо, влюбихте се).

У Мине няма грам самоуважение и достойнство. Цял епизод се опитваше да манипулира Алия, че едва ли не Джихан умира по нея. Дори каза на Алия за раздялата им, но така го обърна че Джихан бил поискал да се разделят защото не било честно спрямо нея, но видиш ли получи ли развода веднага ще се върне при нея. В това време Джихан съвсем съзнателно се бори да не изгуби Алия...

# 248
Да това поведение на Мине ме потресе, дори искаше Алия да се възползва от ситуацията като изтипоса връзката им наяве, защото видиш ли брака им ѝ вреди повече, много подмолно същество, поне себе си да цени, ама къде ти. Яд ме е, че тази съобразителност и тактичност на Алия ще работи срещу нея самата, но е интелигентен човек как да слезе на нивото им. Дори като трошеше уж за да говори на езика, който разбират, капитулира бързо и беше сладка.

# 249
ДГ
Отново много хубав епизод…
Браво на сценаристите!
Аз мисля,че агаханъм Садъка много харесва Алия….Тя иска за Албора една силна наследница и вижда в Алия точно такава….Вижда,че и двамата вече са влюбени  един в друг и се опитва да раздуха още повече тази страст,за да не пропуснат момента…В същото време показва и превъзходството си..С едната ръка удря,а с другата гали..

# 250
  • на брега
Далечен град
Майката на Алия пристига. Stuck Out Tongue Winking Eye
Инфото е от обичайно достоверен източник - Бирсен А.
Подозирам, че безметежното царуване на Садакат ще  удари на камък.
Не помня името на актрисата, гледала съм я в Три куруша...

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 20:36 от lu4ia

# 251
И аз го забравих, но много я харесвам. Талантлива е, Стъклен свят ли бе с Еркан, има игрален филм за майка на младоженеца, много ми хареса и д-р роли
Ще  падне драма, играла е заядливи, отива й
Нурсел Кьосе, сега видях

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 08:56 от janakrasi

# 252
Кериман шофьорката идва. Аз тайно се надявах на Нургюл, но и тази става.

# 253
Интересно това сигурно е биологичната й майка.Най - вероятно Алия не общува по някаква причина с нея.Май  Садакат ще има проблеми.

# 254
На мен ми се струва, че Алия ще има нови проблеми, този път с биологичната си майка. Но е добър ход да започнат да разкриват по малко и нейната предистория.

Общи условия

Активация на акаунт