Щом ще разкрасяваме темата с лица от ДГ, ето едно любителско гифче с Озан Акбаба. Спомням си, че някой беше правил превод на това му участие назад в темата или беше разказал какво е говорено...може да се види.

Тук пък вече ни казват, че ще има втори сезон, все едно на нас не ни беше ясно това, ама карай да върви

Само се надявам историята да се развива гладко, логично и все така динамично. Защото си знаем, че първи сезон винаги е ТОП, после следва продължение, но ако не задържат нивото започват с глупостите и бозата. Както разбрахме, Мерием влиза - за какво и на кой му пука за нея, не знам, но ще я гледаме. Тук видях предположения, че може да има дете...сакън, не, няма нужда от наследник в сянка. На други места прочетох, че Боран оживява по някакъв начин....пф, дано си остане мъртъв завинаги. Изобщо, доста любителски сценарии прочетох и много, много не ми харесват. Дано продуцентите не решат да правят 3 сезон, та сценаристите да я карат стегнато и ударно.
Айля и Джихан са толкова вдъхновяващи двамата, че чак приличат на истински. Ще трябва да гледам и с бг. превод, за да кажа повече неща за епизода, но за финала не ми трябва превод за да кажа - поразително обяснение в любов и то пред съдя и свидетели. Не знам дали Джихан осъзнаваше какво прави, дали го направи за да спре развода, но беше повече от искрено и много силно, много...