(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 093
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Скрит текст:
Мисля че за черен дроб става въпрос - по мястото на тялото й, на което тя стреля, а и с 1 бъбрек се живее, не е толкова животозастрашаващо. Но, от друга страна толкова бързо да е установено, че само Фидан става, а и съвместимост за донорство изисква време,
но на филм като на филм....
Е, драма да има!
Sahra Şaş е прекрасна като жена, да не забравя да спомена.

# 541
Всякаш има корекци, но са леки само. Иначе е много красива.

# 542
  • София
Мисля че за черен дроб става въпрос - по мястото на тялото й, на което тя стреля, а и с 1 бъбрек се живее, не е толкова животозастрашаващо. Но, от друга страна толкова бързо да е установено, че само Фидан става, а и съвместимост за донорство изисква време, но на филм като на филм....
При толкова близки роднини точно пък Фидан да е подходяща? Нещо ни заблуждават може би. Simple Smile В понеделник ще стане ясно.
P.S. В туитър след публикуване на снимките от предстоящата серия пишат, че Кадир е станал донор. Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 20:21 от titinabg

# 543
  • София
Скрит текст:
Мисля че за черен дроб става въпрос - по мястото на тялото й, на което тя стреля, а и с 1 бъбрек се живее, не е толкова животозастрашаващо. Но, от друга страна толкова бързо да е установено, че само Фидан става, а и съвместимост за донорство изисква време, но на филм като на филм....
При толкова близки роднини точно пък Фидан да е подходяща? Нещо ни заблуждават може би. Simple Smile В понеделник ще стане ясно.
P.S. В туитър след публикуване на снимките от предстоящата серия пишат, че Кадир е станал донор. Simple Smile
Брей, не се е пречупила тази Фидан и това е. Браво на Кадир!
Искам по-смел Шахин. Тя Наре по-мъжки се държи от него.

Всякаш има корекци, но са леки само. Иначе е много красива.
И аз мисля, че има, но са доста дискретни. (без да съм специалист)

# 544
Джейлян

Леле, Ферит излезе полицай😄 Ще става напечено за Бекри, а Джейлян все повече се забърква в белята 😬 В момента всичко е топ в този сериал, не знам защо само аз го гледам 🙂

Доживотен дълг

Ясемин стана толкова безличен човек. Толкова ли е тъпа? Вижда го какви погледи хвърля от време на време и пак Ферит та Ферит. А тази свекърва и тя една ужасна. Много ми допада приятелството между Джавидан и Хандан. А децата ме радваха още повече как се подкрепят, но явно сега ще се разединят 🥲

# 545
Джейлян

Леле, Ферит излезе полицай😄 Ще става напечено за Бекри, а Джейлян все повече се забърква в белята 😬 В момента всичко е топ в този сериал, не знам защо само аз го гледам 🙂

Доживотен дълг

Ясемин стана толкова безличен човек. Толкова ли е тъпа? Вижда го какви погледи хвърля от време на време и пак Ферит та Ферит. А тази свекърва и тя една ужасна. Много ми допада приятелството между Джавидан и Хандан. А децата ме радваха още повече как се подкрепят, но явно сега ще се разединят 🥲
И на двата сериала рейтинга пада стабилно всяка седмица .Не ги виждам.
Колкото до Доживотен
Страшно разочорование и там.Ясемин страшна патка с извинение .Толкова глупаво момиче ,че няма на къде.И как може да се окуражава тормоза над жени в сериали и психично болните мъже като Ферит да са на почит и с такова екранно време ,и да го намират за нормално даже ,а и фенове имат.Думи нямам.Много болни хора има по този свят 🤦Но няма да издържи дълго ,да не говорим за нов сезон с тези неща които дават.
Безгранична
И там изгледах ,идва финала на сезона ..Страшно слаб сезон за мен.Много слухове много нещо.Ще видим за трети сезон дали Мирай ще се върне, или Зейнеп ще приключи след два епизода .Единственото хубаво е че идва края на Дидем.Ужасна актриса .Изключително слаба като игра .Неприятна  е както и тя, така и ролята и.Нищо положително не мога да кажа .🙂

# 546
БЛ
Аз да кажа пък положитилно.😊 Вярно, не е като 1 сезон, но продължава да държи интереса ми. Радвам се, че привлякоха Ферхат към каузата. Не виждам защо и кой е казал, че Мирай ще се откаже. Дидем и на мен ми е непоносима, актрисата също.

Джейлан
ThankYou, и аз го гледам и ми е интересен, но изоставам.😊

# 547
А, и аз гледам Джейлан - снощи 3-та серия и с ужасното ми безсъние щях да започна и 4-та, но нямаше нито озвучка, нито субтитри та се прехвърлих на Ешреф. Сега погледнах - Джейлан вече има руска озвучка. Интересно ми е каква "опасна" работа ще и предложат. Актрисата играе превъзходно. Ферхат в "Камък..... също беше много добър, явно лошите образи са по-добри за него. Но и тук не е зле, но ми идва малко много добричък. За сега - добър сериал.

# 548
Безгранична
Всъщност от доста места се говори че Мирай няма да поднови договора си,не е само от едно.Дали е истина времето ще покаже.Няма да е първата нито последната.
Колкото до Ферхат привлякаха го към добрите за да го убият три епизода по -късно.Като гледах последния епизод сцената между Еда и Огуз и как плануват бъдещетото и да имат деца веднага направих паралел  с Лейла и Явуз.Та предполагам ги чака същата съдба като тяхната  на края на сезона или поне един от двамата .Изпотрепаха сумати народ ,а тези безличните още си седят .Ми съжалявам ама няма как да ми хареса това.

# 549
БЛ
Сгрешила съм името, имах предвид Фикрет. За Феркат ми е жал.

# 550
  • Кърджали
Актьорите от "Далечен град" за сериала.
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-jXpmsNsEfUfLaAK9

# 551
Джейлян
За феновете на сериала защото знам, че има .Приключва официално за съжаление с 6 епизод.Жалко че не му дадоха шанс.Имаше според мен бъдеще,но избраха труден ден като петък да го пуснат .

# 552
Всичко каквото и да сложат петък не става и завършва рано. Каналите да му мислят какво да сложат че да имат някаква конкуренция на Шербета през есента.

# 553
Жалко за "Джейлан", може да се развие добре като сюжет и интрига. Поне да беше 8-10 епизода, а така..... Само си губим времето. Какъв финал може да се направи за 6 епизода - тъкмо започна да се появява някаква "завръзка" в сюжета и нескопосан /в повечето случаи/ финал. Естествено няма гаранции какво би се получило при повече епизоди, но като виждам какво стана със "Шербета".... Освен тези 2 сериала кои популярни /гледаеми/ са в петък?

# 554
Кой каквото ще да казва, но Шербета няма конкуренция. Уж щеше да се срине, да минат феновете му към Джейлян, Обаче - ЙОК, случи се обратното. Аз съм доволна от развитието на нещата. Сега има да гледаме сеира на Нурсема, Доа, Фатих , Ниляй и др. Съжалявам само за Мустафа. Обичам и Къвълджим и Омер и се надявам да имат щастлив живот.

Общи условия

Активация на акаунт