(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
така е, но Шербета спадна с 2-3 милиона за последните две серии. Е, да имаше мачове с грандовете , но си е притеснително. Не знам какви ще ги вършат сценаристите за финала.
И аз само за Омер и Къвлъджъм и Мустафа гледам. Само детето искам се роди и да се оженят.
Останалите са толкова зле. Гледаме Апо-дон Жуан с поредната жена. Ужас.

# 556
Безгранична

Както казах.Слуховете се оказаха верни .Мирай напуска сериала 😑

Отделно означава че целия каст приключва.Няма логика да продължат.Всичко се въртеше около Зейнеп и Лето.След като ще бъде убита почти сигурно края на сезона (защото тя доброволно да остави Халил няма как да стане ,и да замине някъде)няма никаква логика останалите да продължат със сериала.Остава само Дениз със съвсем нов сериал и като име и герой .
За мен сериала приключи с това 🥲Не ни дадоха нищо.Нито щастлив край на ХалЗей ,нито тяхната история .Нищо.Загуба на време
Мирай Данер и Дениз Джан бяха глътка свеж въздух последните години.Страхотна химия.Любимци навсякъде .Жалко.Дано се срещат в друг сериал с различен продуцент🙂

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 19:51 от *Ани*

# 557
БЛ
Много жалко. Обичах си го този сериал.

# 558
# 559
  • Кърджали
Далечен град, еп. 24/фр 1
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-24-1-RhoNEUEhF7GGkPod

# 560
ДГ
Александра, благодаря за превода на фрага🌺
Ще имаме прегръдка😅😍
Познах за злополуката,която Мине сама ще предизвика и сега би било интересно цялата болница да разбере за бременноста й.Интересно какво замисля по този повод сценаристката…
И Зерин бременна…
Халис ще го отнесе,но мисля,че Еджмел не е замесен…Явно ще се появят скрити врагове и ще трябва Албора да се обединят…

# 561
ДГ
Аз мисля, че поръчителя е бащата на Демир- все в сянка е някак...
Благодаря за бързия превод на фрага!

# 562
ДГ
И на мен първо той ми излезе като кандидат за поръчител на убийството на Боран. Знаеше, че не Демир е поръчителят, убит е брат му и е много подъл и хлъзгав.

# 563
  • София
Моята версия е, че изпълнител е Халис, а поръчител е Еджмел и целта на двамата е канала за оръжия и наркотици да бъде под техен контрол. Но зад тези двамата има още невидими врагове. Чака ни втори сезон. Grinning

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 10:43 от titinabg

# 564
ДГ
Снощната серия беше интересна. Садакат като видя Фико и Хасан изперка.
С убийството на Боран  е замесен  друг който все още не се е появил. Едва ли Еджмел е поръчител . Даже си мисля , че Халис ще пострада от него в затвора. Еджмел харесва Боран заради убийството на чичото на Демир.
Минка май ще изгуби бебето. Щом Джихан заговори за уволнение идва края на този образ . Така ще се отвори място за Мерием.
Демир неусетно се влюби в Зерин и няма да я пусне. Напротив новината за бебето ще бъде коз в отмъщението му.
Фидан направи грешка и ми се струва , че Шахин няма да и прости дълго време.

# 565
# 566
Изгледах и аз, няколко по вторични, но същевременно много ярки неща ми се откроиха:
- Как ще реагира Еджмел, кагота разбере, че Боран му е син, а Халис го е убил?
- Кадир и Пакизе, малко като глътка въздух
- Все пак съзирам разлика м/у садакат и Фидан. Садакат живота я е направил зла, а Фидан си е родена зла. Защото Фидан и двете си деца предаде и придаде. не, че Садакат не го прави, но зящо в нейната глава това е правилно, вече не мога да кажа. Бидейки някога жертва, тя до такава степен иска да защити, контролира, че вреди на своите.
Накрая - филма държи публиката си с не бавното разплитане на тайни. Това е главното. Не крият, не подсмърчат и т.н ен епизода.
Аз пък на диалозите на Алия и Джихан някак не мога да се фиксирам. По ми върви филма на общото действие. Иначе, да добър епизод.
Не помня добре, но в един от епизодите, сватба ли тържество ли, Хасан не бе ли довел жена си?
И не на последно място Мине. тя смята, че трябва да й се отреди място до Джихан, дори не допуска, че нито има нито е желана. Сбъркана работа.

# 567
Цитат
Защото Фидан и двете си деца предаде и придаде. не, че Садакат не го прави, но зящо в нейната глава това е правилно, вече не мога да кажа. Бидейки някога жертва, тя до такава степен иска да защити, контролира, че вреди на своите.
Според мен, причината е в мисленето за начина им на живот. В него нищо не се променя с идването на ново поколение. Новото поколение просто възпроизвежда модела на живот и мислене на старото. Има вражда между Садакат и Еджмел, и тая вражда е неизкоренима. С нея трябва да живеят и децата им. Садакат пита, как ще живее Наре като снаха в дома на Фидан, като и греха си тя не би й подарила, сиреч мисли й доброто. Smirk Живот по избор и отделно на Шахин и Наре (Кая и Зерин) въобще не се мисли. Предполагам, това е идеята и на сценария - сблъсъка между патриархалната традиция, в която всяко дете не е отделна личност, а просто носител на рода  и ... любовта, която не се съобразява с традиции и табута. По същата линия на Джихан и Алия им е забранено да мислят за любов, защото големият брат е задал формулата на живот на Джихан - да пази семейството му, но не и повече от това. Затова в отношенията им Алия се оказва с повече спонтанни действия на сближаване в момента, но тя не е израсла в такава среда. Докато при Джихан задръжките от предразсъдъци всеки път го изненадват и спират да отговори на направените крачки от Алия. Всъщност, малкият Дениз/Джихан с обръщението си "татко" към него започна да разбива предразсъдъци. Wink
Аз продължавам да не откривам сериозна разлика между Фидан и Садакат. И двете могат да паднат на колене само при заплахата за живота на децата си. Но ... могат и да жертват живота на дъщерите си, когато тръгнат по различен път. Фидан даде Зерин на Демир, Садакат свидетелства срещу Наре в съда и засега може да отстъпи само за развод, но не и любов и живот с Шахин.

# 568
Снимка с каста от последния епизод  за сезона на Безгранична.
Така приключва пътя на Мирай Данер .Със сватба и смъртта на Зейнеп.
Колко жалко.😐

# 569
  • Кърджали
Далечен град, еп. 24/фр 2
https://vk.com/wall609002571_1635

Общи условия

Активация на акаунт