(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 080
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
ДГ
Ужасен фраг.Иска ми се да мога да прескоча 24 епизод и да гледам 25😅
Очаквам Садакат да вземе Мине в имението и точно когато Джихан го няма,за да стъжни живота на Алия.Защо беше този инцидент с Мине,ако тя не губи бебето….Остава да лъже,но пак не се връзва…

# 571
И на мен не ми хареса. Претруфен ми е. Всеки се вихри с пълна сила. И аз очаквам да вземат Мине и я поставят на пиедестал. Непоносимостта ми е към самата актриса, ужасна ми е, щъркел, при това хърбав.
Демир. Ужас.
Явно ще редуваме Фидан/Садакат в лошота и озлобление. Но Садакат е и неконтролируема. В момента излива цяла злоба върху Алия, все едно е отговорна за действията на нейната рода убила сина й.
Наре и Шахин Cry

# 572
ДГ
Благодарности за превода, Алекс. Flowers Rose
Във фрага ... страстите са се развихрили на макс. Понякога си мисля, дали не преиграват артистите, ама изглежда там и любовта, и омразата са неконтролируеми. Rolling Eyes
Изненадите ми са две: Джихан ще отмъщава (до сега умело контролираше желанието за мъст!) и съпротивата на Алия на гоненето на Садакат - "НЕ!

# 573
  • Кърджали
Далечен глад, епизод 5
Бг превод: Александра
Във Видеа:
https://videa.hu/videok/film-animacio/5-Yt7l7qhNeTQqRgkn

# 574
ДГ
Хахаха. Алия взе властта в конака. "Аз съм старшата госпожа тук!" Smiley

# 575
ДГ
Хахаха. Алия взе властта в конака. "Аз съм старшата госпожа тук!" Smiley

Много ми хареса как с вдигната глава каза аз съм жената на Джихан  Албора. А физиономията на Садо ме изкефи.

# 576
Добро утро! Simple Smile
ДГ
От фрага: Битката между Садакат и Алия ще продължи. Важното е, че Алия все пак оспори властта на Валиде султан. Grinning
Много кандидати за поръчителя на убийството на Боран... Ако са намислили драмата да е жестока, това ще е Еджмел.
Дано Джихан не "падне" все пак. Много е крехка границата, по която върви...

# 577
Честит празник!
Далечен град
Пореден епизод с блестяща игра. Много съм впечатлена от Синем още от първия епизод, дали защото е с по-плътен глас, но дори когато крещи не ми е дразнещо и истерично, а тя има за какво да крещи и то много още от епизод едно. Знам,че всички прехласващи се по Озан няма да са съгласни с моето виждане, но за мен тя прави сериала толкова завладяващ и  дървения  образ на Джихан вече се пречупва и ще стане човек. Този епизод ми напомни една реплика от преди на Алия, че няма кой да прегърне, е вече има, а и Джихан всеки път благодари точно защото и той вече има кой да прегърне. Има клишета, не е като да няма, но си следват линията поне засега, макар да се чудя сценаристката дали не мрази жените, че така издевателства над тях емоционално, физически, всякак, ама пък ми харесва да гледам силни, борещи се жени.
Мине няма да я коментирам изобщо, има някви надежди в главата си, ама срещу нея е мама, ако си мисли, че ще плесне с ръце и ще я прегърне  е в сериозна заблуда, ама тя така си живее от самото начало.  Ще ми се обаче Фико да разбере за белия лебед, е тогава...много сценарии ми се въртят в главата...😁
За това дали ще има целувки между главните актьори никак не ми е важно, такъв заряд има между тях, че ми е абсолютно достатъчно  и не показването на интимност ще ме убеди в любовта им, те го могат и без това - адмирации за което!
Ще си чакам превода, но и без него съм впечатлена, имаше страхотна подкрепа от  Джихан към Алия и обратно, подкрепена с хубави диалози и  действия.

# 578
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/24-neron-angelov-nov.html
Изгледах с буквички 24 еп. Ами, отново са на ниво цялостно.
Мисля си, защо Хасан, братът на Садакат пое инициативата да търси и да крие Фикрие. И тази снимка на двамата с Халис ми се струва, че никак не е случайно подхвърлена. Като че ли има нещо общо със смъртта на Боран и той - дали волно или неволно... предстои да видим.
А от диалозите най-много ми харесаха тези на Шахин със Садакат и Фидан. Най-после някой да им каже в прав текст колко зло направиха на децата си.
Някой знае ли какъв е рейтингът на снощната серия?

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 20:02 от Katya_I

# 579
  • София
TOTAL
16.89 -0.66
AB
12.28 -0.64
ABC1
16.78 +0.04

# 580
Ще излъчват сериала Бахар в България.
Тук ще е със заглавието “Преродена”.
Започва на 3 юни по BTV Story.
Ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа.
Ще има повторение на следващия ден от 9 сутринта.

# 581
очаквах Див да е на мястото на Присъда след като той свърши. Не знаех че Бахар е купен.

# 582
Здравейте, няма ли да има 2 фраг на Далечен град? Знаете ли?

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 03:28 от Нова С

# 583
  • Кърджали
Не са го пуснали още. Ще го пуснат тази вечер, но дали след 5 минути или 5 минути преди полунощ, само отговарящите за това знаят.

# 584
ще има, поне в инста така писаха. Поне този сериал правят постове кога ще има нов трейлър

Общи условия

Активация на акаунт