(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 076
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Кърджали
В някоя от рекламните паузи ще трябва да го пуснат. Може би към около 22 часа

# 586
И вторият фраг е огън!

# 587
  • Кърджали
Далечен град, еп. 25/фр 2
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-25-2-UymXNoDxrHA2UxAD

# 588
Огън е фрага…Благодаря,за превода!🫶🏻

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 23:10 от Melody19

# 589
Ейй този Джихан няма ли вече да тропне по масата като мъж и да сложи майка си на място?!! То бива, ама прекалява тази бабетка! МинетУ ся ще става снаха, ноо Алия вече няма спиране. 😍

# 590
Харесвам го този сериал - няма лабаво.
Не знам Садакат ще успее ли да изгони Алия , но тя сама ща се махне , ако разбере за бременността на Мине - няма да иска да пречи на Джихан.

# 591
  • Кърджали
Време му е на Джихан да се стяга. Разбирам страховете му да си признае любовта, там окей, няма какво да кажа. Не е лесно. Но пък стана банален с това "майко спри, майко недей". Държи се като дете в началото на пубертета.Хем иска да се възпротиви, хем още го е страх мама да не му се скара и да го накаже.
Нали то бива уважение към майката, бива уважение към по-възрастните, ама...

# 592
Как ще го измислят сценария с Мине ми е много интересно…Със сигурност Алия без Дениз няма никъде да ходи,но и Джихан няма да я пусне…Ако и Мине дойде в имението да чака раждането на бебето си ще реве много…Джихан ще тича след Алия,а Мине ще откача…Садакат ще се види в чудо.

# 593
Бомба е фрагманта. Буквално гори. Лудница.

# 594
Албора имат много врагове и водят война на различни фронтове. Ако поведе война вътре в семейството си и с майка си, положението ще стане неудържимо. Аз така си обяснявам напъните му да я усмири. Обаче Садакат е зло. Не е любов това към децата й. Съпроводено е с толкова несдържана омраза към другите, че ми идва само едно обяснение - властта над всичко в Албора. Чудно дали е била такава и докато мъжът й е бил жив...

# 595
Аз също се чудя какъв човек като характер и бил мъжът на Садакат. Или тя просто е крила в себе си омразата към Джамил и съответно семейството му, но дали двамата братя са били в добри или лоши отношения не се разбира. Не мога да разбера нейната заслепяваща омраза към чуждите деца, но и към нейните? Но, явно за сценария трябва да има такова противопоставяне към всеки, който не е от фамилията й, не носи нейната кръв.

# 596
  • Кърджали
Тя и нейните направо си мрази когато не играят по нейната свирка.

# 597
ДГ
Омразата на Садакат ми пречи вече, направо е ужасно безгранична.

БЛ стана ми жал след фрага за финала на сезона. А можеше да не е така. Добър каст, съсипан. Мирай направо блести с красота на фона на изпъкналите скули на актрисата, играеща Дидем. Дидем намушква Зейнеп на сватбата.

ЧС
Там, както винаги всичко е объркващо, но поне е финал на сезона и там. Нали не се бъркам, или завършват като цяло?

Това следях,но като цяло съм разочарована. Акозлостта на Садакатне намалят и обяснят с нещо, лично мен ще ме загубят.

# 598
БЛ
Нямам думи как приключва този малумен сезон.Бясна съм.Пропиляния талант на актьорите.Мирай изгонена/или напуска сама заради сюжета на героинята  доброволно теории всякакви.Дениз остава в тая тъпотия за новия сезон А най малумното е че точно тая грозотия Дидем ще убие Зейнеп.Толкова предвидимо.По- слаба актриса от Елчин не бях виждала скоро.Надявам се никога повече да не гледам сериал който харесвам с тази.

# 599
ДГ
Алия няма вече спиране. Садакат започва да ми идва в повече. Нали каза, че обичала мъжа си. От къде толкова много омраза? Изглежда по скоро още обича Еджмел , затова бълва огън и жупел по всички дори по децата си. Даже опита за самоубийство на Наре не я промени. Как само и се развика, да си затваряла устата.  Джихан трябва да сложи край на издевателствата на майка си.  Мине ще се опита да се натресе в конака. Надявайки се да стане жена на агата . Алия обаче няма да се отдръпне този път. Тя ясно вижда  как той се дразни на чаплата. Фико ще застане до дъщеря си в борбата с тандема Садо - Мазо(Мине).

Общи условия

Активация на акаунт