(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 074
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Кърджали
Ако сценаристката и втория сезон пробва да пише така неориентирано сигурно ще му тегля чертата. То почти не остана нищо за което да се хване човек в този сценарий. А така силно и обещаващо започна...

# 601
Четох някъде, че в 26 епизод на ливанската поредица героите на Алия и Джихан там стават истински съпрузи….Неизбежно е вече…Трябва да се хванем за нещо!

# 602
Ако сценаристката и втория сезон пробва да пише така неориентирано сигурно ще му тегля чертата. То почти не остана нищо за което да се хване човек в този сценарий. А така силно и обещаващо започна...
Алекс, за кой сериал говориш? Rolling Eyes

# 603
Колко серии ще бъде 1 сезон на Далечен град ?

# 604
ако свършат края на май значи остават 3 епизода, но ако е началото на юни или средата на юни ще останат общо 5 епизода до края на първи сезон.

# 605
ако свършат края на май значи остават 3 епизода, но ако е началото на юни или средата на юни ще останат общо 5 епизода до края на първи сезон.
Повечето ще свършат края на май, началото на юни имат байрам.

# 606
Първи сезон на Далечен град приключва на 2 юни. Така пише Бирсен А.

# 607
Значи сериите ще са 28 края наближава.Може би затова започва сценария да се връща в началото.Войната на Садакат и Алия.

# 608
  • Кърджали
Алекс, за кой сериал говориш? Rolling Eyes
За Далечният град, естествено. Тази излишна история с бебето (и то след като Джихан отдавна беше забравил път за дома на Мине, много насилено поставена ми е тази бременност), а и не обичам любовни триъгълници много много. Отделно тази неспособност на Джихан да се опълчи на майка си ми лази по нервите. Вярно, проблеми са на негова глава, ама може пък веднъж за разнообразие да каже различно от "майко, спри, майко недей". То бива уважение към възрастните, ама това търпение е прекалено. То не остана за лига този сезон Джихан да се стегне и да подреди приоритетите си. (Не са ми дерт целувки и признания, но е време Джихан да реши какво точно иска).

Първите 5-10 серии бяха много по-добре написани. Имам чувството че след това сценаристката просто се чуди какво да напише.

Да, за мен все още е най-доброто за този сезон, но за втория сезон може да преживеят сериозен крах (няма да се първият случай такъв, ама...)

# 609
БЛ

И аз съм бясна,много бясна.
И какво излиза -лощотията победи доброто.
Явно бездарната Елчин има наистина як гръб за да напусне по този долен начин-победа на всяка цена.
На Мирай пожелавам здраве и нови творчески успехи.
Жалко за добрия каст и първи сезон.

# 610
ДГ
в Twitter се пише че Мине актрисата  се договаря за подобрен договор за сезон 2. Да видим. Тя като трън. Отърване няма.

# 611
Четох някакви спойлери по групите във фб за ДГ. 😁 Мине чакала момиченце и за това Садакатката няма да я допусне. После щяла да абортира... Не знам дали ще е вярно. Да видим.

# 612
Аз предполагам че ще я държат до край, защото няма друг дразнител вътре. 😁

# 613
  • София
ДГ
Алия няма вече спиране. Садакат започва да ми идва в повече. Нали каза, че обичала мъжа си. От къде толкова много омраза? Изглежда по скоро още обича Еджмел ,
Скрит текст:
затова бълва огън и жупел по всички дори по децата си. Даже опита за самоубийство на Наре не я промени. Как само и се развика, да си затваряла устата.  Джихан трябва да сложи край на издевателствата на майка си.  Мине ще се опита да се натресе в конака. Надявайки се да стане жена на агата . Алия обаче няма да се отдръпне този път. Тя ясно вижда  как той се дразни на чаплата. Фико ще застане до дъщеря си в борбата с тандема Садо - Мазо(Мине).
Не знам, дали обича Еджмел, но те с Финан НЕ обичат децата си. Всички до едно са нещастни в любовта, всички.

Аз предполагам че ще я държат до край, защото няма друг дразнител вътре. 😁
Мерием идва. Да ни къса нервичките. Ако дойде и със син, жална ни майка.

# 614
Заедно с Мине ще е още по-зле. Ще си има конкуренция коя щр е по-непоносима

Общи условия

Активация на акаунт