Аз уж на шега го започнах и то най-вече заради Çagla и Oktay ,но сериала вече ми се превръща в любим и много се надявам да не бъде спрян.Започна малко мудно но с всеки следващ епизод става все по интересно и динамично ,и се развива.И с рейтинга започна слабо , но и там лека полека да се покачва

Рейтинга е над 5, доста е добре за деня си. Чаала е напреднала много след Падналия, за разлика от Ейлюл (главната в Падналия)🥲 Октай Чубукчу го гледам за първи път, не ми харесва много, малко ми е студен. Трябваше някой друг да вземат. Не съм гледала последния епизод, но това постоянно печелене на Емел е леко дразнещо, както и твърде многото съвпадения. Рюзгяр и Доа ми харесват, дано не ги развалят заради Атеш. Сега и бабата да се кротне и ще стане топ. Обаче сестрата на Хандан е много мъй-мъй жена, мъжа и какви ги върти, а тя дори не го разпитва. Ебру Йозкан не ми харесва особено, но пък се гледа 🙂

Не разбирам защо разказва живота си на Айля, вместо директно да каже - Аз съм любовницата на Джихан, ти дойде късно! Ако и сега Айля не им каже ясно, че знае каква е връзката им, ще е много глупава постъпка. То всичко е ясно, само че всички се правят на ударени.