(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 048
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Черно сърце
Сега ще се окаже, син на прислужница, от която Самет на 18 e имал син, тъй като е 63 РД на Самет, а във фрага Бенямин казва 45 години търпял ...
И аз гледам, но сега ще въртят това, а много от другото започнато ще изостава.

# 61
Далечен град
Не знам за вас, но на мен в 13 еп. ми направи впечатление разговорът между Мине и Джихан. Тя твърди, че от изгледаното видео на Боран и доколкото познава Джихан, завещанието на Боран да се ожени за Алия е продиктувано от убеждението му, че той никога няма да стане близък с нея. (??!) Като изключим злорадството й, този намек повдига бая въпроси, свързани с общата им парола "Мерием", миналото на Алия и семейството й, знаел ли е Боран чий син е все пак... Струва ми се, че той е знаел повече отколкото Джихан.
А подаръкът за РД на Алия - феникс (жар птица по нашия фолклор) символизира ново начало, колкото и разумът на Джихан да се съпротивлява.

# 62
Може би Боран е искал този брак да остане фиктивен.Но не е преценил сърцето на Джихан.При наличието на въпросната Мерием и наложеният брак със Шейда той е вярвал ,че Джихан никога не би  погледнал Алия като жена.Но Джихан се влюби лудо в нея  и в момента Джихан се чувства еокаван ,заради Боран.От двамата Алия е по - силна и очаквам тя първо да признае чувствата си .Тя отстрани Боран завинаги от живота си .Алия подозирали за връзката на Джихан с Мине ?

# 63
Цитат
Може би Боран е искал този брак да остане фиктивен.
Това е най-близо до истината навярно. Но като завещание звучи най-малкото егоистично. Обрича двама човека на принудителен живот. А всички, от майка му до братята и сестра му, го боготворят...

# 64
  • Кърджали
Боран е поискал това, защото е вярвал че Джихан няма да погледне на Алия като на жена, вярвал е че той просто ще спазва завета и ще пази Алия и малкият Дениз, но бракът ще остане фиктивен. Да, съгласна съм че е доста егоистично.
Иначе не мисля че Боран е знаел или подозирал кой е истинският му баща.

В новия епизод Алия започна да подозира за връзката между Джихан и Мине. Не го каза в прав текст, но на няколко пъти се усети много добре това подозрение.

# 65
Далечен град

Чета ви и разбирам, че повечето са на едно мнение за Боран и завещанието му. Обаче може да се окаже доста по различно. Ако Боран е знаел, че е син на Еджмел и прави подобно завещание, то той е наясно, че братството им е малко по-различно и просто избира най-доброто за жената която обича, с пълното съзнание, че Айля и Джихан ще се влюбят. Избира да е защитена и влюбена в истински мъж, като Джихан. Прави завещанието и поверява любовта си на достоен човек, който може да отвърне с любов. Не знам дали съм права, но малко по-романтично мисля с оглед на утрешния ден Simple Smile А тази Мине каква е гадна, толкова злобно напомни на Джихан, че няма право да се влюбва в жената на брат си...

И все пак, какво като са братя, нали единия вече е мъртъв....че то в живота има такива истински случай при живи братя и сестри, та на екран да няма....

Аууу, не мога да преведа, но новия трейлър е жесток....

https://www.instagram.com/reel/DGBIaG-BgWv/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 17:29 от DeniAra

# 66
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-14-seriya.html#frag_2_(subtitry)
Като написах, че ми се струва Боран е знаел нещо повече от Джихан, имах предвид преди всичко информация за Алия и за семейството й. Тая тайна парола не мога да я приема като случайна. Но има и нещо друго - от Джихан разбираме, че въпреки че е бил първородният син, Боран не е готвен за глава на рода Албора. За такъв е готвен и насочван от майка си Джихан, макар че той е искал друг живот. Боран извършва убийството за отмъщение на бащата, което по правило е работа на бъдещия глава на рода. Та... тук има нещо, което ние не знаем за отношението  на Боран към брат му. Това - първо. И второ, за мен ориентир за него е реакцията на Алия (а тя има много принципна позиция по отношение на справедливо - несправедливо) на неговата постъпка. Тя каза - това не може да се прости, въобще ли не ме е познавал. Реакцията на Садакат на завещанието също е отрицателна. Затова не мога да приема романтично намеренията на Боран. Smirk
Предстои де се изясняват тези детайли...

# 67
Далечен град
Ехааааа какъв фраг малей! Алия чу думите на Мине и Джихан, който казва, че връзката им винаги е била такава, а Мине отговаря, че не е защото вече има Алия, а преди това я нямало. Мама видя, че Джихан е влюбен и го кастри. Доктора (бащата)си спомни случая на Садакат. Джихан ревнува от новия лекар и Кая ще вилнее за Зеррин. Отново ще е якооооо.
 Според мен това завещание на Боран е с цел Джихан да ги защити да не пострадат и нищо повече от това.

# 68
# 69
Алия ще свали верижката сигурно след като разбира за Мине.Можи пак да се опита да избяга разбирайки за бащата на Боран.Единстваната  причина Джихан да се усмихва и да се чувства жив е Алия.Със Садакат и Мине е тъжен ,самотен ,гневен.За голкова години не са успяли да излекуват раните му.Алия е по - смела и тя първа ще признае чувствата си .Алия не била подходяща за Боран  или Джихан.Те не са подходящи за нея.Надявам се Алия да постави й Садакат и Мине на място .

# 70
ДГ
Всъщност, има доста неясноти без които не можем да сглобим картинката на чувствата м/у героите.
 За момента ми е достатъчно Мине да е по-далеч. Останалите някак се разбират къде в кавга къде без. Разликата е, че те ще се подкрепят, ако ножа е до кокала, а няма да подкрепят нея
Кая ще краде булката
Другото достатъчно е да освестят Шахин

Черно сърце
Егати епизода.
Кой е синът на Тахсин, Джихан ли?
Става все по-объркано. Нещо не разбирам явно
Близнаците са с някакъв род дефекти, безумен хилеж, реакции и сръдни
Нух се наду, защото Севиляй е имала връзка, със състудент, а той мисли Джихан
Интересно не помни ли - тя му го разказа или сценаристите забравиха

Безграничната
Безличен епизод. Само Дениз Джан събира внимание, но направиха героя му един ужасен льольо.
В тоз дух дори телефона ми обърква Безгранична. Изписва я Безгръбначна.
И сега Дидем измисли нещо, десет човека се тръшкат,  препредават интриги и нашите рев...

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 10:04 от janakrasi

# 71
ДАЛЕЧЕН ГРАД
резюме към 14 еп
Въпреки че Алия и Джихан не признават, че се сближават, и двамата все по-трудно контролират чувството на ревност, което расте в тях.
Алия започва да става  подозрителна към Мине.  Шахин остава под влиянието на Еджмел и решава да започне война, за да получи това, което му се полага по право.  Решението, което той взима  на тайна среща с племенните лидери е  достатъчно силно, за да разклати господството на Джихан  Албора.
 За да стане отново по-силен, Еджмел сключва сделка с Махмут чрез дъщеря му Зерин.  След като научава, че Зерин ще се омъжи за Седат, Кая поема по опасен път, за да предотврати тази сватба.
Мине, депресирана от Джихан, прави крачка към Алия.  Неспособна да преодолее съмненията в главата си, Алия приема предложението на Мине и разговаря с нея насаме.
Колко истина може да види Алия, след като чуе историята на Мине?  Дали опитите на Джихан да промени хода на този разговор ще доведат до засилване на подозренията на Алия?

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 15:41 от Ivetka71

# 72
  • София
ДГ
Цитат
Шахин остава под влиянието на Еджмел и решава да започне война, за да получи това, което му се полага по право.
Наре по-мъж от него.Smirk

# 73
Момичета някой гледа ли Can BorcuSmileRolling Eyes
Аз уж на шега го започнах и то най-вече заради  Çagla  и Oktay  ,но сериала вече ми се превръща в любим и много се надявам да не бъде спрян.Започна малко мудно но с всеки следващ епизод става все по интересно и динамично ,и се развива.И с рейтинга започна слабо , но и там лека полека да се покачва Smiley

# 74
Сърдечни благодарности за превода !

Далечен град, епизод 14 , фраг 3 с БГ субтитри:

https://www.instagram.com/reel/DGKuHhQCo0Q/#

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 00:00 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт