(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 048
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
не се знае , ако не променят нещата за някои герои , може и да не си върнат загубените зрители.

# 91
ДГ 15 епизод  2  фраг :

# 92
  • София
ДГ
Ох, Кая и Зеррин дали са се оженили?Heart Eyes

# 93
Джихан красиво спаси своята любима.Истински джентълмен и мъж на място.Господарката беше срещу разярената тълпа готови да я разкъсат.Сигурно това е дело на Еджмел и Демир.Отново Джихан трябва да оправи кашата ,която забърка Кая.Той си взе играчката ,но не се замисли какво ще стане след това.Алия 2 пъти шеще на бъде нападната ,заради Кая и Зерин - първия при вдигнатата ръка на Садакат.Добре ,че детето го нямаше в двора.Джихан е способен да унищожи света ,заради нея.А тя как го търсеше след тълпата .

# 94
  • София
Историята на ръцете им ...

# 95
  • София
ДГ

Да, но пък Кая не желае да се превърне във втора Наре. Примерът с Наре и Шахин явно му е достатъчен. Какъв друг избор му оставаше? Да гледа Зеррин как я омъжват за друг и после да страда като Шахин, тихомълком?

# 96

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 22:19 от Kami_J

# 97
Безгранична
Спрях да гледам сериала от извесно време просто нямам нерви ,само на клипчета гледам и следя в реално време понякога  и не съжалявам.Този сериал тотално стана Халил и неговите жени.Всички бременни от него само не и Зейнеп 😂Есма предаде Зейнеп разбира се .(поредната.)Каквато и да е причината можеше по различен начин да действа, но тя реши да целуне Халил.🤦Новия фраг пък  дават как Есма е бременна от Халил😄.Просто жалко какво направиха със сериала.Нищо общо с първи сезон  всичко остана на заден план.
Жалко само за тези двамата и пропиления им талант и химия която имат😐Рядко се среща, а сценариста на сериала го разруши без да му мигне окото !

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 23:49 от *Ани*

# 98
не съм гледала нито един епизод на бл, но наистина са много сладки и си подхождат много. затова не искам да гледам ,защото като си харесам двойка си я представям и в реалния свят Grinning Grinning. Тия турски сериали направо ме съсипват Grinning

# 99
не съм гледала нито един епизод на бл, но наистина са много сладки и си подхождат много. затова не искам да гледам ,защото като си харесам двойка си я представям и в реалния свят Grinning Grinning. Тия турски сериали направо ме съсипват Grinning
Добре правиш😂Питай ни нас феновете .Късаме си косите ,и пак го гледаме въпреки всички тъпотии😄🤦

# 100
  • София
ДГ

Аз пак изгледах фрага. Защо така, този път, целувката на Кая ми се стори сякаш за сбогуване?!:thinking:Smirk

# 101
Добре правиш😂Питай ни нас феновете .Късаме си косите ,и пак го гледаме въпреки всички тъпотии😄🤦
споко и аз съм като вас с моите две двойки. същата работа съм и аз. Grinning

# 102
Здравейте. Безгранична любов или Див е по - добрия сериал? Кой да почвам?

# 103
Здравейте. Безгранична любов или Див е по - добрия сериал? Кой да почвам?
За мен Безгранична колкото и глупости да пишат в момента .Див  още на първи сезон тотал боза стана ,но пак е въпрос на личен избор и вкус 🙂

# 104
И според мен безгранична , особено 1ви сезон 2ри е пълна подигравка .

Общи условия

Активация на акаунт