(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 050
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
ДАЛЕЧЕН ГРАД
резюме към 15 еп.
Пристигането на Джихан в къщата на Мине засилва подозренията на Алия в нея и също така я кара да зададе въпрос, който не може да избие от главата си.  Отвличането на Зерин от Кая носи нов враг на семейство Албора.  Докато Еджмел и Махмут осъждат Кая на смърт, Джихан прави всичко възможно, за да намери брат си.  
 Докато Кая се опитва тайно да осъществи сватбения си план, неканен гост променя хода на събитията.  Докато Джихан търси брат си, той също се опитва да потуши бунта.  Тъй като бунтът на Шахин срещу Джихан влошава ситуацията, Наре започва да се страхува от промените в Шахин.  Докато Джихан се опитва да защити семейството си от тъмните облаци, надвиснали над тях, той не подозира опасността, която идва от Мине.

Пазар - 1 серия с руски превод онлайн
https://turkrutv.net/rynok-1-seriya.html

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 19:21 от Ivetka71

# 106
  • София
Пазар
видях, че Пазар е достигнал 2млн гледания на първи епизоди реших да погледна за какво става дума. Изненадана съм, че ми допада засега, защото аз сериали със забрадки не харесвам.

ДГ
Очаквам Джихан да помогне на Кая и Зеррин. Шахин, за мен, е все по-голямо разочарование.

# 107
И аз снощи загледах "Пазар", но вече беше много късно и стигнах до половината на 1-ви епизод, но неусетно. Това за мен, за сега, означава че нещо ме е "грабнало" в него, но разбира се не е достатъчно за определено мнение. Изглежда обещаваш сериал, но от друга страна имало е много с такова начало, а след това.... Но, не бързам със заключение.

# 108
Здравейте,някой ще сподели ли линк за гледане тази вечер  на Д.Г.

# 109
Здравейте, момичета!

ДГ

Слагам линка за серията тази вечер https://www.ivi.tv/livestream/12250

Приятно гледане на всички! Flowers Hibiscus

# 110
Излезе новия трейлър на Безгранична. Леле направо не знам какво да кажа, сега тази Есма изглежда наистина е бременна , но не е спала с Фикрет така че остава да е от Халил🤦‍♀️ не знам ще видим😄

# 111
Безгранична

Аз като ви казвам, че края на Мирай идва в сериала  не ми вярвате.От главна я направиха не второстепенна ами третостепенна .😐
Тотален ужас е този сериал.Ако някой за първи път гледа сериала ще си помисли че историята се върти между Дидем,Есма и Халил женкаря .Героя на Дениз  тотален мухльо и женкар го направиха 🤦Поредния развален сериал.Много ме е яд.

# 112
Далечен град
Леле, леле какъв епизод! Понякога всичко трябва да се обърка на макс, та да се оправи. Много ми хареса. Колко много действие и случки само.
Кая изгори Мардин, голям сладур, не може да живее без Зеррин душичката.
Кадир като в небрано лозе, ама добре, че попадна на Алия, не че като се разбере всичко няма да берат ядове, но по-натам ще го мисля.
Намериха и предателя, радвам се, че не е Ерол, съмнявах се в този чичо щото подскача винаги и реагираше бурно, ама си виках бащата е поверил децата си на него едва ли... ама ето...
Мине, ах тази бяла птица какви ги натвори, обаче беше редно Алия да научи по някакъв начин. Първо разказа на Уур за Алия и породи любопитството му, сега той ще навърже нещата. После пианската изцепка и....бинго.  Ще отдръпне Джихан от себе си, но и Алия няма да се доближи.
Уур пък бързо стреля с въпроса от един баща ли са двамата братя и Алия нали си казва всичко ей ти и друга заплаха за Джихан, затова и искаше да го отпрати в Диарбекир уж с по-добро предложение за работа, която той отхвърли . Мале, мале  сега ще има страх да не научи истината и да не  я загуби заради белия лебед.
Мама този епизод беше някак в сянка, но другия ще се вихри пак, от фрага се вижда, че пак ще настоява за развод.
Ще ме е яд ако Озкан нарани Наре, това пак от новия фраг.
Уффф още много неща ми се въртят, но ще го изгледам пак, обаче сериала си е уникален за мен.
Сетих се за момента когато Алия стана да танцува и се пошегува с раменете към Джихан, как взе да чеши вежди 😁много сладка сцена.

# 113
Безгранична

Изгледах три пъти втория трейлър-ядосах се,много.
После си помислих-може пък дяволът да не е толкова черен.Обяснявам.
Дидем си оиказа истинското лице-хитра,злобна.отмъстителна.Грам съмнение нямам,че след Кемал е отишла при Каан и му е разказала всичко.И двамата са решили да спретнат фиктивна сватба и така да отмъстат на ХИ.Каан да отглежда детето на ХИ-никога.Само че Дидем не познава добре характера на Каан и не знае в какъв ад живя Зейнеп.Може изобщо да не и разреши не в градината да излиза,а и от стаята.Пълно информационно затъмнение-ХИ няма да има никаква информация за детето си.
За детето на Дидем-колко месеца минаха,случката беше лятото,сега са облечени с палта.На Дидем не и личи,няма никакви признаци.Има ли наистина бебе или вече няма,но никой не знае?
За бебето на Есма-ако има ,то е от Фикрет.Кога е станало не ни е намекнато.В болницата ХИ и Есма са отишли да се срещнат с Фикрет след стрелбата ,Есма каза на Дидем,че мислят за будещето,без да уточнява какво има впредвид.Бъдеще с Фикрет,а не с ХИ.
ХИ си върна фабричните настройки
-ще отмъщава за Фикрет.

# 114
Здравейте!

Слагам рейтинга за ДГ от вчера Hug

# 115
Безгранична
И аз си задавах въпроса Дидем няма ли вече да има коремче.
За бебето на Есма- не само от Фикрет, може да няма никакво бебе. Колко му е да покажат нечий друг реултат.
За сватбата на Дидем и Каан- добре е. Ако ще зануляват Дидем, по-добре при Каан да стане, а не когато е в дома на Халил. Пък кой знае, може и да се харесат с Каан. Лика прилика са си. Smiley

# 116
Еха, страхотен рейтинг за ДГ. Чакам да се появят някъде субтитри - на руски, на български - всичко е добре. Руското озвучаване понякога не е от най-доброто.

# 117
Безгранична

Честно казано по притеснителното е въобще защо се стигна до такива малумни неща да мислим и да гледаме.Дали Дидем е бременна ,Дали ще бъде с Каан .Дали Есма чака дете и от кой .Кому беше нужно.Изключително дразнещо  за мен .Майор Мекнун и той само  за бременност  говори и дразни Халил.Къде отиде онзи човек от първи сезон Neutral FaceИсторията на сериала трябваше да бъде различна за Халил и мисията му .Къде отиде всичко това.Сега е Халил и трите му жени .Няма да подхващам темата за Зейнеп .При нея нищо интересно .Второстепенен герой дето само се вайка и се ядосва,и я нараняват постоянно ,и то най-близките и .А още по дразнещото е, че хубав сезон като първи с малки изключения накрая имаше по-никъск рейтинг от този сополив втори сезон .Нямам обяснение

# 118
Еха, страхотен рейтинг за ДГ. Чакам да се появят някъде субтитри - на руски, на български - всичко е добре. Руското озвучаване понякога не е от най-доброто.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/02/15-neron-angelov-nov.html

# 119
Аз тъкмо влезнах в темата да кажа че 15 серия я има с бг субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт