(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 058
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Абсолютно споделям мнението за очевадната разлика между първи и втори сезон.
Фокусът съвсем се измести.Много харесвам Мирай,но на сценаристите явно не е любимка.Прави необмислени неща и след това реве ли реве.
Честно казано,когато имам време си пускам някой епизод от първи сезон-уж същите герои,ресторанта и той същия,ноима подмяна на първоначалния замисъл.
Както се казва-откъде тръгнахме и докъде стигнахме.
Ама нейсе-ще гледам,пък може и приятно да ни изненадат сценаристите.
Още не мога да определя Ферхат върви ли към очовечаване или не.То при такъв баща...
Искендер и той май избра правилната страна,но докога?Дженгиз ако много го вбеси може радикално да реши проблема.А дано.

# 121
  • София
ДГ
Все повече симпатизирам на Кая.Heart Eyes

Пазар
Доста добър първи епизод. Актрисата в главната роля ми е непозната, но мисля, че си подхождат пред камерата с Алп Нарвуз.

# 122
  • София
ДГ
Надявам се колажът, който е от един руски чат, да ви накара да се усмихнете.

# 123
  • на брега
ДГ
За още усмивки Heart Eyes

# 124
Доживотен дълг
Обаче много добре върви сценария, не е бавен, но и не минават всичко набързо. Много ми хареса как реагира Октай като чу за брака на Ясемин, знаеше си, че не е истина, дори и без да знае думичка за истината. Надявам се им напишат малко повечко сцени сетне. Сестрата на Хандан подивя обаче, как ще убива човек!!! Интересно бе как мъжа и стигна до дома на детето си без да стане нещо с колата, пък после.... Сетне се вижда и малко притискане на Емел, обаче Ферит не беше такъв първите епизоди, как откачи така, какво го накара да се върне към черните дни☠️ Суде и без това не ми харесваше, сега се личи, че е помогнала на убийци! Благодарение на нея сега всички изживяват това. А Мехмед защо бе задържан, той не я бутна, трябваше да изчакат за събуждането и или да търсят камери. В такава фирма да няма камери, ще е смешно. Рюзгяр нали в първи епизод каза, че е харесал Доа, сега защо така изведнъж ги разделиха... тя почна да се заглежда, той също, малко го претупаха. Сестра му пък... взех да си мисля, че е щерка на Емел, толкова пък да и прилича😒 Свекървата най-накрая се омилостиви, но защо не си отваря устата като дойде Емел при семейството, а гледа в земята, интересно! Сина и е виновен, тя трябваше да се удря в гърдите и да ги защитава!

# 125
Доживотен дълг
Обаче много добре върви сценария, не е бавен, но и не минават всичко набързо. Много ми хареса как реагира Октай като чу за брака на Ясемин, знаеше си, че не е истина, дори и без да знае думичка за истината. Надявам се им напишат малко повечко сцени сетне. Сестрата на Хандан подивя обаче, как ще убива човек!!! Интересно бе как мъжа и стигна до дома на детето си без да стане нещо с колата, пък после.... Сетне се вижда и малко притискане на Емел, обаче Ферит не беше такъв първите епизоди, как откачи така, какво го накара да се върне към черните дни☠️ Суде и без това не ми харесваше, сега се личи, че е помогнала на убийци! Благодарение на нея сега всички изживяват това. А Мехмед защо бе задържан, той не я бутна, трябваше да изчакат за събуждането и или да търсят камери. В такава фирма да няма камери, ще е смешно. Рюзгяр нали в първи епизод каза, че е харесал Доа, сега защо така изведнъж ги разделиха... тя почна да се заглежда, той също, малко го претупаха. Сестра му пък... взех да си мисля, че е щерка на Емел, толкова пък да и прилича😒 Свекървата най-накрая се омилостиви, но защо не си отваря устата като дойде Емел при семейството, а гледа в земята, интересно! Сина и е виновен, тя трябваше да се удря в гърдите и да ги защитава!

Доживотен дълг
Ферит още от началото не ми хареса.Имаше го тоя налудничев поглед.Агресивен.Абе отвратителен психопатски мъж.Само Ясмин не го виждаше.Може би Емел  го е направила такъв.Тя е самото  зло ,но това  не го оправдава.Дано само  Ясмин не пострада като бившата му приятелка .Дано Чинар успее да я спаси от този брак.Още не съм изгледала последния епизод и не мога да коментирам.Само видях новия фраг, и какво оказва се че Доа не е дъщеря на Мехмед

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 20:24 от *Ани*

# 126
Здравейте,здравейте,
Аз обожавам "Опасно изкушение".Филма е изключително съвременен,модерен,стилен,класен и такива синоними. Показва разкош,разкош и пак разкош. Съчетаване на  бижута,дрехи,гримове. Красиви актьори,абе истинска наслада.
Търся нещо много подобно на този филм?Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom Flowers Hibiscus

# 127
Тъй като не стана дума за баща му, мисля си... дали не е жертва 😏 Да видим какво ще стане! Бе не беше само Ясемин, всички го имаха за нормален. Според фрага май май, гледах Ясемин си е в стаята и говори с Чънар.
Доживотен дълг

Доживотен дълг
Ферит още от началото не ми хареса.Имаше го тоя налудничев поглед.Агресивен.Абе отвратителен психопатски мъж.Само Ясмин не го виждаше.Може би Емел  го е направила такъв.Тя е самото  зло ,но това  не го оправдава.Дано само  Ясмин не пострада като бившата му приятелка .Дано Чинар успее да я спаси от този брак.Още не съм изгледала последния епизод и не мога да коментирам.Само видях новия фраг, и какво оказва се че Доа не е дъщеря на Мехмед

# 128
Тъй като не стана дума за баща му, мисля си... дали не е жертва 😏 Да видим какво ще стане! Бе не беше само Ясемин, всички го имаха за нормален. Според фрага май май, гледах Ясемин си е в стаята и говори с Чънар.
Доживотен дълг

Доживотен дълг
Доживотен дълг
Ясеминчето в новия фраг го защитава тоз психо.Не бил чак толкова луд и опасен.Това момиче не се ли научи.Сега остава да я съберат пак с този ненормалник

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 00:34 от *Ани*

# 129
  • София
ДГ
Satisfied Колаж от сторис на Синем. Simple Smile

# 130
Доживотен дълг
Много ми допада колко близка става с всички партньори, но не прекрачва границата 🙃 (като повечето)

# 131
  • София
ДГ
Днес ли се очаква фраг 2/ 16 епизод?

# 132
ДГ
https://vm.tiktok.com/ZNdJXxvaU/

Да се посмеете 😂

# 133
ДАЛЕЧЕН ГРАД

фраг 16-2

https://youtu.be/P1ISEbjr8Z4?si=1B37o3Rx9cZoFdf-

резюме към 16 еп.
Когато Алия разбира за връзката на Джихан с Мине, това предизвиква сериозна криза между тях. Опитвайки се да прикрие ревността си, Алия се натъква на Садакат пред нея. Възползвайки се от отношението на Алия към Джихан, Садакат притиска Алия да се разведе.
Опитът на Кая да се ожени за Зерин ще донесе големи бедствия. Помощта  на Алия да защити Зерин и Кая  я води в опасност, която тя не би могла да предвиди и повлича бъдещето на Шахин в мрак. Джихан се опитва да постигне споразумение с другата страна, за да предотврати нова кръвна вражда.
Тъй като Алия не може да приеме своята реалност, нейните емоции варират на тънката граница между ревност и омраза. Алия приема, че тя е проблемът между Джихан и Мине, затова взема важно решение.

# 134
Далечен град
Мале, пак се очертава силен епизод с много случки. И Джихан вече хич не може да скрие колко много я ревнува. Ще чакаме и видим...

Общи условия

Активация на акаунт