(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 81 088
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Не бях изгледала последните епизоди.
Черно сърце
Малко налудничаво ми дойде всичко, как нагъчксха нещата, ще ги спират ли? Много ме дразни образът на Мелек, шизофрения ми идва, барабар с Нух. Смях, сълзи, крещане..
Ако не бяха Сумру и Тахсин, нямаше да си го причиня

Безгранична любов
Не съжалявам, че пропуснах последните епизоди, най-последният ми бе достатъчно, става си този филм, дори налудничави хрумки, актьорите превръщат в красота.

Далечен град
Добре държи внимание, само да няма налудничави Мериеми
Шахин, Зерин, няма да коментирам
Те ще се разкаят, но късно, макар, че пак Джихан ще им помогне
Но нали трябва драма да има
Пак да кажа, аз не мога да намразя Садакат, и все повече разбирам държанието й
Безсилието поражда озлобление, това е нейната догма. Та той я е бутнал бременна, все пак, логично е тази травма да я кара мотор да вярва, нито да е добра. Логично в страха си от този човек да иска на всяка цена да отърве децата си от потеклото му. Да и тя е имала негово дете, но ...
Между другото съм сигурна, че Еджмел е убил Боран, това ще е наказанието му, когато разбере истината

Мине, този неприятен за мен Щъркел да се вземе с Демир

Алия се чуди на гишето, така, че е ясно, дори сама нямаше да тръгне.
Чакам малко сближаване на двамата извън това от тази серия,  имат нужда да си поговорят на този етап, самостоятелно. Само това

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 08:35 от janakrasi

# 31
  • София
ДГ

Зерин ,Шахин и Боран са достойни деца на баща си.Беше ясно ,че ще предаде Кая.
Скрит текст:
Винаги го е наранявала ,обвинявала ,заради прекрасното си семейство.Зерин още отначало щеше да свидетелства против Кая ,но един човек успя за първи път ,да я накара да слуша сърцето си  и да постъпи правилно Алия.Докато Шахин и Зерин само хленчат и се опакват,Алия нямаше време за това.Не оплака дори Боран.Садакат причини много по - жестоки неща на Алия отколкото на децата на Еджмел.С тях тя не беше толкова жестока.Заради Зерин Алия щеше да отнесе шамар от Садакат пред всички,но Джихат не го позволи.Показа на всички ,че уважава Алия ,възхищава й се и отдавна е лудо влюбен в нея.Едва ли Боран е обичъл и ценил Алия колкото Джихан.Нямаше толкова бързо да се откаже от нея и да помоли брат си да се ожени за нея.Дори малкия Дениз не тъгува за баща си ,защото вижда в Джихан истински баща  .
Не само Алия, Джихан, Кая и Наре се държат много на ниво. Като цяло децата на Албора са много, много читави, за разлика от тези на Еджмел.

# 32
Благодаря на ThankYou  за хубавата темичка. Flowers Bouquet

На Джихан, Наре и Кая и баща им е бил много благороден човек, както подчерта и Садакат. Децата на добрия човек не могат да са нещо друго освен добри, възпитани и съвестни хора. Правят онова, което са видели в семейството. То е цяло чудо как  децата на  Еджмел не са зверове като него.

ДГ

Зерин ,Шахин и Боран са достойни деца на баща си.Беше ясно ,че ще предаде Кая.
Скрит текст:
Винаги го е наранявала ,обвинявала ,заради прекрасното си семейство.Зерин още отначало щеше да свидетелства против Кая ,но един човек успя за първи път ,да я накара да слуша сърцето си  и да постъпи правилно Алия.Докато Шахин и Зерин само хленчат и се опакват,Алия нямаше време за това.Не оплака дори Боран.Садакат причини много по - жестоки неща на Алия отколкото на децата на Еджмел.С тях тя не беше толкова жестока.Заради Зерин Алия щеше да отнесе шамар от Садакат пред всички,но Джихат не го позволи.Показа на всички ,че уважава Алия ,възхищава й се и отдавна е лудо влюбен в нея.Едва ли Боран е обичъл и ценил Алия колкото Джихан.Нямаше толкова бързо да се откаже от нея и да помоли брат си да се ожени за нея.Дори малкия Дениз не тъгува за баща си ,защото вижда в Джихан истински баща  .
Не само Алия, Джихан, Кая и Наре се държат много на ниво. Като цяло децата на Албора са много, много читави, за разлика от тези на Еджмел.

# 33
Съпругът на Садакат е бил добър и честен човек затова и тримата са свесни.Джихан е продължение на баща си.Огледан от малък да бъде лидер.На 5 години Садакат го е оставила на  минното поле.Подготвяла го е да заеме мястото на баща си ,не Боран.Имал е други мечти да учи в чужбина ,но е трябвало да остане тук и да стане глава на клана.Алия реши да замине ,защото опозна Джихан и видя неговите отговорности ,проблемите над главата му.Не искаше тя и синът й да бъдат още една отговорност за него особенно след видеото на Боран.Тя видя раните му ,които толкава години с Мине не е успял да излекува .

# 34
  • Дубай
Здравейте!
Да сложим малко Джихан, който носи бремето на Алабора и семейството на плещите си.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 19:29 от I.V

# 35
ДГ    втори фраг към 13 епизод

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 20:03 от Kami_J

# 36
Далечен град, епизод 13 , фраг 2 с БГ субтитри: https://www.instagram.com/reel/DFvWgBYNC58/?igsh=YTAwbW80OXZ0YXcx

# 37
  • Дубай
Здравейте, Благодаря за фрага и човекът, който го е превел🫶🫶🫶

Красив фраг, въпреки различните гледни точки, Аля и Джихан запазиха самоубладание и не си крещяха пред детето. И за двамата Джихан младши е на първо място. Истината е, че малко по-малко с всеки изминал момент, Аля и Джихан се приближават все повече  един към друг и започват да се интересуват и грижат един за друг. Думите на Аля към Садакат говорят сами по себе си:
-Ти ли ще спасиш синът ми?
-Ако имах тази сила бих го спасила!
Шахин въобще няма да го коментирам, Срам и позор! Наистина Наре, какво толкова е видяла в този нещастник?
Кая,това момче не мисли трезво?!

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 10:42 от I.V

# 38

Здравейте, от месеци не съм писала в мамата, но темата ме привлече със семпалата си формулировка и възможността да следя каквото ми харесва на едно място. Благодаря!

Следя само три сериала. По снимките ще ги познаете Simple Smile Едва ли ще пиша активно в темата, но с интерес ще чета!

Хубав петъчен следобед и спокойни почивни дни!

# 39
Безгранична

Изгледах епизода от вчера и като видях Айше (бившата жена на Фикрет) си спомних че имаха деца....та какво се случва с тях някак си изчезнаха сякаш некога не са имали дори не говорят за тях🤣🤣🤣дупка в сценария

# 40
  • Кърджали
Някой друг ден
Снощи ми блокираха главата чак. Сердар като се появи, лично ще искам да счупя главата. Толкова проблеми докара на Нехир... Че и обвинение че тя го е убила.
Показаха какво се е случило с приятелката на Дениз. Една въпросителна по-малко.

# 41
Днес вече има субтитри за Някой друг ден - руски.

# 42
  • Дубай
ДГ
Здравейте!
Излязли за  снимките и озетът на Далечен град към 13 еп.

Неспособността на Аля да избяга от земите на Албора и неспособността на Джихан да я спре, въпреки, че я вижда, стават началото на безкрайни въпроси между тях. Нарастващата връзка между тях ги кара да се притесняват, Мине, виждайки, че Аля не си тръгва, се страхува, че Джихан и Аля  се сближават един с друг и измисля свой собствен план, за да попречи на  това. Еджмел започва да си сътрудничи с Махмут, за да раздели Кая и Зерин.  Наре моли за помощ Шахин, бъдещето на Зерин да не е като нейното, тя  говори много грубо на Шахин заради  гнева си към Еджмел. От друга страна, Еджмел оказва натиск върху Шахин да го привлече към споразумението, което е сключил с Демир за отстраняването на Джихан. Когато Шахин научава условията на споразумението, той разбира, че ще се изправи срещу Джихан. Когато Аля напуска болницата от  дежурство, Джихан не я оставя сама заради нейната безопаснлст6. Нещастната ситуация, която се случва  на  Джихан на това  мястото, където отиват ги сближива  още повече, Джихан ще изненада Аля по начин, който не е очаквала.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 16:49 от I.V

# 43
Далечен град
Много завладява този сериал - като се започне с музиката и се завърши с играта на актьорите. Hands Plus1
А най-болезненият проблем виждам в родителите, които товарят децата си със собствените проблеми от миналото. Поради това не мога да оправдая Садакат и не ми стана по-симпатична с признанието си.

# 44
  • Кърджали
Озан Акбаба сподели в Шоуто на Ибрахим Селим че от самото начало като е прочел сценария е вярвал, че това ще е сериала на годината. И като гледам, не се е излъгал.
Друго, което сподели, е че има много активно участие в подбора на музиката.
Между другото з останах с много добро впечатление от него в Шоуто на Ибо. Много естествен, интелигентен, забавен. От доста време не се бях усмихвала и смяла толкова докато гледах шоуто (а аз съм си фен и не пропускам и брой на шоуто). Последно така се забавлявах на Еркан Колчак Кьостендил (ама него един бръмбар в главата му не го слуша, много луд 😅).

Общи условия

Активация на акаунт