(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 111
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София
дг
то сезона не е свършил , те спекулират с втори сезон. ако това стане ще е голям удар за сериала. Озан си знае най-добре. Докато достоверен източник не каже нещо, това са хипотези.
Дано е фейк. Аз не мога да си представя актьор да напусне най-големият хит на сезона, който в момента е на път да бие по рейтинг сериали, които от години сържат рекордите. За единия рекорд не му достигат 0,06%, което е нищо.

# 196
  • Кърджали
Едва ли няма да участва. Просто някой се прави на врачка и то по скандален начин за да събере лайкове и коментари.
Без главният герой, без Алия или Джихан, сериала няма да откара и 5 серии.

# 197
дг
то сезона не е свършил , те спекулират с втори сезон. ако това стане ще е голям удар за сериала. Озан си знае най-добре. Докато достоверен източник не каже нещо, това са хипотези.
Дано е фейк. Аз не мога да си представя актьор да напусне най-големият хит на сезона, който в момента е на път да бие по рейтинг сериали, които от години сържат рекордите. За единия рекорд не му достигат 0,06%, което е нищо.
кой рекорд?

# 198
  • Кърджали
За Далечният град се очаква да се доближи, дори може би и да бие рекорда на "Ти разкажи, Черно море". Те го държат в категорията
 TOTAL - 21,38.
Другите рекорди са:
AB: 21.24 (Diriliş Ertuğrul - не знам как го превеждат на български. )
ABC1: 20.54 (Mucize Doktor/ Доктор чудо )
Ако продължават с това темпо да качват рейтинга и ако не оплескат нещата, имат шанс...

# 199
до колкото понмя asmali konak има 25 total и то за последен епизод за сериала.

# 200
  • Кърджали
А, да и те... Но той понеже е по-стар рекорд, тъй да се каже, засега се коментира рекорда на Черноморците /иначе назад в годините има доста сериозни рекорди, но тогава и телевизия се е гледала по-масово, и сериалите не бяха толкова много/. Според мен имат всички шансове да го стигнат. Яко са се изстреляли.

# 201
може и да е така, но този сериал остава недостежим с тия цифри, така че той е първенец в това отношение. има шанс до края да има 20 оценка.

# 202
Безгранична

Гледам и не вярвам на очите си дори и от клипчета само.Не мога да повярвам в какво превърнаха героя на Дениз.В пълен насилник и то над Зейнеп .Направиха го не по различен от Каан ,Ризван и Левент.Точно на нея която толкова е изтърпяла.На този етап никой не може да ме накара да харесам Халил.Никой.Заедно с Еда и Сема могат да хващат пътя.Ужасни са.Зейнеп има нужда от истинки мъж ,а не от насилник.!!!Както и от друг брат и приятели.Всички са егоисти!
На мен пък много ми хареса! Най -накрая я постави на мястото си тази ревла койта вечно играе жертва,а тя е тази заради която се случиха всички лоши неща на Халил. Сега детето му ще живее с Каан.🙃🙂

# 203
Безгранична

Гледам и не вярвам на очите си дори и от клипчета само.Не мога да повярвам в какво превърнаха героя на Дениз.В пълен насилник и то над Зейнеп .Направиха го не по различен от Каан ,Ризван и Левент.Точно на нея която толкова е изтърпяла.На този етап никой не може да ме накара да харесам Халил.Никой.Заедно с Еда и Сема могат да хващат пътя.Ужасни са.Зейнеп има нужда от истинки мъж ,а не от насилник.!!!Както и от друг брат и приятели.Всички са егоисти!
На мен пък много ми хареса! Най -накрая я постави на мястото си тази ревла койта вечно играе жертва,а тя е тази заради която се случиха всички лоши неща на Халил. Сега детето му ще живее с Каан.🙃🙂
Не искам да споря всеки с мнението си ,но според мен не гледаш много реално на нещата.Мисля че гледаш сериала точно и само заради Дениз ,и според мен си готова всякаква глупост да оправдаеш които прави героя му  😄
И именно защото забрамени друга жена тръгна проблема.Зейнеп колкото и да го е бутала при други с нейните също малумни планове😁  не му е казала ходи прави деца и спи с други жени.Винаги му е била вярна.И той не я заслужава,а не обратното.Надявам се да и намерят достоен мъж.А и Зейнеп е всичко друго но не и жертва,а най силната жена в този сериал!!!

# 204
Безгранична

Не искам да споря всеки с мнението си ,но според мен не гледаш много реално на нещата.Мисля че гледаш сериала точно и само заради Дениз ,и според мен си готова всякаква глупост да оправдаеш които прави героя му  😄
И именно защото забрамени друга жена тръгна проблема.Зейнеп колкото и да го е бутала при други с нейните също малумни планове😁  не му е казала ходи прави деца и спи с други жени.Винаги му е била вярна.И той не я заслужава,а не обратното.Надявам се да и намерят достоен мъж.А и Зейнеп е всичко друго но не и жертва,а най силната жена в този сериал!!!
Да, но тя му намира жена с която да живее и какво е очаквала да не спят заедно и да нямат деца ли, та нали това беше идеята понеже тя неможе да има? Смисъл тя се разведе с него, намери му жена и после какво си е мислеле че ще се държат за ръчичка и след 2 месеца ще се върне при нея след като го нарани толкова много с този безмислен развод?!?!🫠😉😊(пс:мое си мнение😊)

# 205
  • София
ДГ

Скрит текст:
дг
кой рекорд?
В ABC1 групата подобри 5 годишен рекорд на Чукурова. Трябват още 0,06%, за да бие рекорда и на "Разузнаване".

При asmali konak говорим за финален епизод. ДГ е далеч още от финал. Нищо не се знае.

# 206
Моите братя и сестри е много интересен и тъжен сериал. Чакам всеки епизод от 16.00 ро Бтв с нетърпение. Тяхната история е много близка до мен.

# 207
Шакир Паша 8 епизод началото
Нямах търпение да излезе превода на този страхотен сериал! Само като гледам декорите, килимите, роклите и настръхвам - защо не съм се родила тогаваааааа! Но после виждам отчаянието и безсилието на жените и разбирам защо.
Хаккие - много умна жена, мълчалива, но улавя във въздуха вибрациите. Не каза на майка си, че това е тази Розали, за да я успокои, а Исмет крещи на дъщеря си, за да изкара болката си и защото не може да крещи всъщност на мъжа си. Наглостта на Розали да идва в дома им и да си разиграва коня плюс безумното поведение на Аниеси го позволява мъжа - от една страна уредените бракове и възпиемането на жената само като майка на децата, както и по-ниската социална прослойка тогава на жените тотално им е отнемало дори човешкото достойнство и уважение.
Но имам и друго обяснение, че турците понякога сякаш мразят чужденците (жените), или се страхуват много от тях, че ще им вземат мъжете, или ги тресе яко национализма и показват чужденките жени като най-големите боклуци, а турските жени святи майчици... ами не ме кефи това. И тук виновникът е изцяло Шакир паша, някой да му търси на него сметка? Не, само жените са им виновни.

Продъжлжавам да гледам, че много интересно, ако някой друг гледа моля да драсне, да си обсъдим серията, която нз ще успея ли да си догледам или чак другата седмица.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 19:40 от Tanya Valcheva

# 208
# 209

Изглежда много интересно.Само ако имаше субтитри ,че почти нищо не разбрах от фрага 😄

Общи условия

Активация на акаунт