(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 180
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Кърджали
И аз не очаквам Алия да види добро от биологичната си майка (пък дано ме изненадат. А дано, ама надали.)

# 256
  • София
Е, за да я е дала за осиновяване, едва ли ще се завърне на бял кон, за да ѝ окаже подкрепа. По-скоро е разбрала, че е г-жа Албора и идва за облаги.

# 257
Е, за да я е дала за осиновяване, едва ли ще се завърне на бял кон, за да ѝ окаже подкрепа. По-скоро е разбрала, че е г-жа Албора и идва за облаги.

Да, да, и аз така си мисля.  Интересно ще е да видим отношението на Джихан когато Айля има проблеми, за които, не той е виновен?! Сега обаче, ще трябва да пази Айля от две майки. И ако към своята проявява милост, към чуждата едва ли ще го прави. Айля започва да ме дразни с ината си. Не разбирам какво толкова ще стане ако двамата са влюбени?! За него вече е ясно, дори лесно приема чувствата си за характера, който има. Очаквах да се бори със себе си. Вместо него, Айля го прави и то много твърдо. По-лесно ще й бъде да признае любовта си и да продължат напред. Джихан беше много искрен когато каза в съда, че има нужда от време, за да се научи да изразява любов. Всички хора имат нужда, дори и да са израснали на пъпа на Европа и цивилизацията.
Турците имат един поет, който казва:

„Майсторлъка не е в това да обичаш, драги.
Когото и да попиташ – все обича.
Важното е да обичаш красиво, нежно!
Без да нараняваш,
Без да чупиш,
Без да изморяваш,
Без да вгорчаваш…“

Йоздемир Асаф

Скрит текст:
Посока

Ти мене не ме гледай,
аз ще бъда там, където ти погледнеш.

# 258
# 259
  • София

Да, да, и аз така си мисля.  Интересно ще е да видим отношението на Джихан когато Айля има проблеми, за които, не той е виновен?!
Скрит текст:
Сега обаче, ще трябва да пази Айля от две майки. И ако към своята проявява милост, към чуждата едва ли ще го прави. Айля започва да ме дразни с ината си. Не разбирам какво толкова ще стане ако двамата са влюбени?! За него вече е ясно, дори лесно приема чувствата си за характера, който има. Очаквах да се бори със себе си. Вместо него, Айля го прави и то много твърдо. По-лесно ще й бъде да признае любовта си и да продължат напред. Джихан беше много искрен когато каза в съда, че има нужда от време, за да се научи да изразява любов. Всички хора имат нужда, дори и да са израснали на пъпа на Европа и цивилизацията.
Турците имат един поет, който казва:

„Майсторлъка не е в това да обичаш, драги.
Когото и да попиташ – все обича.
Важното е да обичаш красиво, нежно!
Без да нараняваш,
Без да чупиш,
Без да изморяваш,
Без да вгорчаваш…“

Йоздемир Асаф

Скрит текст:
Посока

Ти мене не ме гледай,
аз ще бъда там, където ти погледнеш.
А още по-интересно е, че ще се завърне голямата му любов Мерием. Алия ще има проблеми с майка си, той ще е разклатен при появата на Мерием, което е нормално. И кашата ще е пълна. Ако има и наследник от Мерием, вече  ще е пълна драма.
Вероятно Кая го очаква нелеката съдба, детето му да бъде отгледано от друг. Дениз 2. Родено Албора, но отгледано от Демир.
И трите деца на Садакат са нещастни в личен план. Като прибавим Шахин и Зеррин, младите плащат за грешките на родителите си.

# 260
Далечен град
Добър вечер и от мен Simple Smile
Трудна жена е Алия според Джихан, та интересно е, какво се е случило в миналото й. Сега обаче е всичко, което каза за нея Джихан. Каква реч дръпна пред съдията, адвокатите се занимават само с процедирни хватки.
На мен ми е интересно какво иска д-р Уур. Не го виждам да е влюбен в Алия. По-скоро - с неприязън към Джихан. Абе... "цивилизовано чудовище" (по думите на Джихан има и такива) ще излезе от него.

# 261
  • София
Цитат
Каква реч дръпна пред съдията
Но тя пък не му повярва. Явно е с усещането, че е само за пред съда.Smile

# 262
По-скоро Уур да каже на Алия че Боран че не е син на бащата на Джихан (забравих му името)

# 263
А всичко е истина, която не може да й каже насаме. Щото и двамата стоят пред стената, която издигна за тях Боран.
За да падне тая стена, според мен трябва да стане известно нещо нечисто в намеренията на Боран. Алия зарови халката си в гроба му, но за Джихан той все още е любимият прогонен брат.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 22:34 от Katya_I

# 264
  • Кърджали
Е, напълно нормално е да не му повярва Алия и да реши че всичко е представление за пред съда. То Джихан май не си вярваше преди да се изправи пред вероятността да я изгуби.
Още някакъв актьор май ще влиза в Далечния град /то стана като крайпътен хан/. Ама ми се изгуби новината и сега не мога да се сетя името му. Но не се и споменаваше каква ще е ролята му.
 И актьорът, играещ Боран е пуснал снимка че отива към Мардин. Явно и с Боран ще има някакъв флашбек, щото зомбита не ни трябват...

# 265
Алекс, сега прочетох за актьора, играещ Боран. Значи ... има нещо...

# 266
остана и той да жив , че сериала да стане манджа с грозде.

# 267
Изгледах и аз, като и не съм превъртала, чудно за мен.
Колко заблудена Зерин с промит мозък, че Джихан й е враг. Сама се вкара в капана.
Шахин слаб характер.
Алия кат завири този нос, кат навие тази глава...
Мине, боже какво дъно. Аз не разбирам какво са се впили в тези двамата с Уур. Уур ми е противен с вренето без никакви права в чужди неща и отношения.
Садакат мисля, че има съвсем други вътрешни мисли за Алия. Това подсмихване ...
Наре и Кая... Страдащи и така и ще карат. А с Озкан как ще се оправят не знам.
Демир. Много дразнещ елемент. Наре добре му казва нещата.
Защо ми се струва че има сцена някъде, където Садакат казва на Кая, че Зерин ще се жени, заблуда ли е, изрязана ли ?...

# 268
ДГ

Аз да си призная, също смятам, че Садакат далеч не прави това, което изглежда очевидно отстрани...а всъщност, познавайки нрава на сина си, а и виждайки достойна, силна жена в лицето на Алия, умишлено ги тласка един към друг чрез тези препятствия... Защото много добре знае, че хората, които живеят в отрицание към истинските си чувства и потискат емоциите си, могат да се изправят срещу истината само, ако има реална заплаха да загубят онова, което отричат.
Джихан вече го осъзна, Алия още се дърпа като дива кобила, ама да видим докога.

Противно на всякаква сериална логика, да ви кажа, че на мен ми е симпатичен Демир.
Знам, че е главният враг в сериала, но като качества някак ми допада повече, отколкото Кая, например. И откровено ще ми бъде интересно ако Зерин вземе, че ѝ хареса да му бъде съпруга.

# 269
  • София
Алекс, сега прочетох за актьора, играещ Боран. Значи ... има нещо...
Ееееее, ще пресолят манджата!

Общи условия

Активация на акаунт