(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 074
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Честно казано предпочитам тях пред Садакат. Последните три епизода заради нея не мога да изгледам нацяло. Толкова зло ми е нетърпимо. И как всички ѝ мълчат, само една Алия като Дон Кихот се бори с вятърните мелници.

# 616
Е, няма как без Садо.

# 617
Съгласна съм, че не може, но малко от малко да я озаптят. Толкова много злъч, злоба и омраза на едно място, бррр.... Гледам и Беззащитни, и там има Мардинска свекърва, и тя не спира да намиля за внуци, но успява и да ме забавлява, а на моменти мога и да ѝ съчувствам.

# 618
Шакир Паша 13 еп.
Войната вече започна и имаше голям пожар в Истанбул, за зла участ дома на лелята също е напълно опустошен, затова няма да могат да се преместят. Тоест Аниеси остава. Но дори тя страдаше, защото май осъзна, че това нейното не е живот, и е по-добре да се махнат, да бъдат отново щастливи с Джеват, но злото вече е сторено и няма връщане назад.
Айше, моята любимка, понякога много ме дразни с наивността си, но донякъде нейните роднини са виновни. След като ще се омъжва, достатъчно голям човек е, защо крият от нея важна информация, като това коя е Розали... как допуснаха това момиче да се сближи, че дори да обикне толкова някаква Розали. Обичала я като сестра, плаче за нея, все едно е безкрайно наранена и предадена. А всъщност Розали е нагла и безпардонна, държи се зле и с нея, и с Мюжгян, някак нагло, много ме дразни, не знам как може да им е приятно в компанията им. Може би, защото те стоят само на острова, и колкото и книги, гувернантки и езици да знаят им липсва някаква среда, а тя идва от чужбина и им е интересна, затова прощават и надменното й поведение. Но не разбирам как може толкова лошо да постъпи тя и Мюзгян с другия син на Шакир, забравих му името, койтто имаше клептомания... добре наивен е, глупав е, но те защо се подиграват толкова гадно с него..... нещата ще свършат много зле. Но докатто Розали си има план, другата е просто куха.
Относно войната и краха на империята, заради които много хора са напълно фалирали, изгубили всичко си мислих, как най-важното е образованието. Въпреки че персоналът беше уволнен, въпреки че ще стане по-зле икономически, сами оправят статите си, в някакъв момент и сами ще си готвят, може би дори храната ще бъде оскъдна, но малките момичета ще станат едни от най-известните художнички на своето време, не заради парите на баща си, или по-скоро да, но най-вече, защото парите правилно са били разпределени за тяхното образование, нещо което не може да ти бъде отнето, и върху което винаги можеш да стъпиш, за да се изправиш на крака и да пробиеш в живота. По-важно от просто наследвени имоти, които могат да изгорят и слуги, много по-важно.

Те си мислят, че Асъм се е влюбил в Мюзгян.... а то по-лошо. Иначе обожавам забавните моменти, много добре са направени, много приятно и не е само драма, добре съчетават нещата.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 15:23 от Tanya Valcheva

# 619
ДГ

Нурсел Кьосе се сбогува преждевременно с „Далечния град“

Рекордният сериал на Kanal D „Uzak Şehir“, продуциран от Айна Япъм, ще си вземе почивка от сезона с 28-ия си епизод, който ще се срещне със зрителите на 2 юни. Ще има и прощаване в сериала, който ще премине към втория си сезон с много обсъждан финал. Носеше се слух, че Нурсел Кьосе, която играе майката на Аля (Синем Юнсал) Фикрие в сериала, ще остане в отбора до края на сезона.

Въпреки това, поради естеството на историята, това сбогуване беше изнесено по-рано. След сбогуването на Кьозе, напрежението в сериала ще се увеличи с ретроспекции. От друга страна, ще има изненадващо развитие в историята на Кая и Зерин.

# 620
Жалко.Значи е истина.Искам Фико да остане поне до края на сезона.Значи това ще бъде болката ,която Алия ще приживее накрая на новата серия.Албора могат да бъдат благодарни на Фико ,затова че разбраха ,че Боран е убит и кой е замесен.Много късно се сетиха да разсредват Боран.Харесвах много Фико .Искаше ми се Алия да й прости и да й каже мамо.Фико е 100 пъти по - добра майка и баба от Садакат.

# 621
  • София
Цитат
Албора могат да бъдат благодарни на Фико ,затова че разбраха ,че Боран е убит и кой е замесен.
Това беше задачата ѝ всъщност. Сега чрез ретроспекция ще се разбере всичко покрай убийството на Боран, а Алия ще е разбита хем от истината за убийството, хем от загубата на Фико. Джихан ще трябва да е плътно до нея, освен ако не се занимава с Мине и Мерием.

Дано Кая разбере, че детето е негово, за да не се повтори историята с Боран, отгледан от друг баща.
Интересно е и докъде ще стигнат Наре и Шахин. Дали тази любов изобщо ще има шанс?

# 622

Дано Кая разбере, че детето е негово, за да не се повтори историята с Боран, отгледан от друг баща.
Интересно е и докъде ще стигнат Наре и Шахин. Дали тази любов изобщо ще има шанс?

Дано сценаристи и продуценти изберат най-накрая какво искат да създават. Ако е криминален екшън с политическа пропаганда, да засилят контрабандата и борбата между мъжете в клана. Ако е романтична драма с фемински украски и противопоставяне на традиции срещу новото време, да развият отношенията на Джихан - Айля и битката Садакат - Айля. Мен много започна да ме дразни сценария. Гледайки последния епизод уж има развитие, динамика, нови факти и т.н., но на практика си е едно и също - иди си, ела си...вътре - вън....Ще догледам първи сезон, защото съм почнала, но ако превърнат историята в боза, втори сезон - без мен, ще търся друго Grinning

# 623
  • Кърджали

DeniAra, нещо такова бях писала на приятелка и аз. Уж по сто неща се случват на епизод, пък като погледнеш като цяло нищо не се е случило. Въртят се в някакъв кръг. До един момент успява да задържи вниманието, но докато гледах последните един - два епизода особено (гледам ги като ги излъчват по канал Д) се усещах как постоянно посягах към мишката за да превъртя сцената, ама се усещам че не може.

# 624
Най - интересно ми беше от последната серия за убиеца на Боран.Тук ще излезе нещо неочаквано.Идва въпроса защо са освободили убиеца  и се е върнал в Сирия.Близо до Мардин.Дали Боран е бил мишената или може би е била Алия ? Все говорят ,че враговете ще преследват Алия и Дениз ,но досега никоя не е направил нищо  нито Еджмел ,нито Демир.Единственият човек ,който иска да им навреди е Садакат.През целият сезон мислех ,че Боран е инсценирал смъртта си и ще се появи накрая .Цялата катастрофа ,Алия остава жива ,която е карала колата,завещанието на Боран,това да бъде погребан в Мардин ми беше нагласено.Единственият който има мотив за убийтсвото на Боран е Недим.През цялото време е много тих,работи с Джихан и беше сигурен ,че Демир не е убиеца .

# 625
  • София
Цитат
През целият сезон мислех ,че Боран е инсценирал смъртта си и ще се появи накрая .
Само това остава- Алия, Боран, Джихан, Мине и Мерием под един покрив. Scream

# 626
  • Кърджали
Актьолът, играещ с Боран е подписал с друг сериал, доколокото четох.   
Не мисля че и Алия е била мишена. Тя нищо не знаеше за семейните драми на Албора. Боран си беше.

# 627
# 628
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_148752
3-тият фраг с рус суб., за който си няма работа с инстаграм
Наистина много мила сцена са, любовта им като погалване. Blush

# 629

Общи условия

Активация на акаунт