Очила за двойки – още един забавен начин да отбележите празника на любовта

• 7 101
  • 339
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Бих подарила очила. Да, може и онлайн да купя. Харесват тип Авантюристи или Модни икони.

# 256
Бих подарила очила за Свети Валентин, но само ако съм сигурна, че модела ще се хареса и подхожда на любимия.
Бих избрала романтичен стил очила.
Пазарувала съм слънчеви очила онлайн.

# 257
  • Монтана
Бих подарила очила за Свети Валентин,избирам класически, не
пазарувамли слънчеви очила онлайн.

# 258
  • Стара Загора
Бих подарила очила.
Стил авантюристи ни описва най-добре с половинката и с удоволствие ще носим такива модели.
Поръчвам и слънчеви, и диоптрични рамки онлайн. Познавам си формата на лицето, размера и стила. Вече съм пазарувала от optika.bg и препоръчвам с две ръце. Simple Smile

# 259
Бих подарила очила за Свети Валентин. Избрала съм модели за авантюристи.Пазарувала съм както в онлан, така и във физически магазини.

# 260
  • SF
Връщам се от невероятно пътуване! Очилата са необходимост за авантюристи като нас!
Подарявам, подарявам и още как!! За мене модни или очилата за авантюристи.
Да, пазарувам онлайн. Последните ми очила са купени онлайн. С тях пътувах и ми паснаха на всяка визия. От авантюристичните модели са и беше авантюристично!

# 261
Да,бих подарила очила.
Харесвам големи и изчистени модели очила.
Предпочитам да пробвам очилата на място.

# 262
  • София
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин?  Да, обожавам слънчеви очила и такива и диоптрични с готини памки, за мен са подходящи като подарък за всякакъв повод.
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? От предложените - Авантюристи
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? По-скоро отивам в оптика, разглеждам - пробвам и евентуално преглеждам цените и онлайн, ако ми е по-изгодно да поръчам. Не бих взела очила без да пробвам, освен ако вече нямам подобна форма и имам представа как ще стоят. Това е доста индивидуално.

# 263
  • София
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - Да, с удоволствие.
🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - Авантюристи
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Напоследък се случва все по-често.

# 264
Бих подарила очила. Харесвам класически, както и тези за авантюристи. До сега не съм пазарувала очила онлайн, но бих пазарарувала в бъдеще.

# 265
  • София
🕶 Бихте ли подарили очила за Свети Валентин? - Да, биха били чудесен подарък.
🕶 Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка? - Авантюристи и/или Романтици
🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Всички слънчеви очила, които съм купувала през последните 10 години са купени онлайн. Добре зная какви модели ми отиват и не съм имала грешки с поръчките.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 16:35 от Noëlle

# 266
Не ми е хрумвало да подаря очила. И двамата носим очила, но диоптрични.
При нужда от слънчеви, от представените бих избрала комплектът за Романтици. Онлайн пазарувам доста, но за очила предпочитам да имам възможност да пробвам как стоят на място.

# 267
  • София
Бих подарила очила.
Харесвам класически.
Не пазарувам очила онлайн

# 268
🕶️ Бихте ли подарили очила за Свети Валентин?
Бих подарила очила, да.

🕶️ Какъв стил очила бихте избрали за вашата двойка?
Харесвам очила с цяла рамка и без наносници.

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Не, не пазарувам никакви очила онлайн, защото много малко модели ми отивам и трябва задължително да ги меря.

# 269
Бих подарила очила на св.Валентин. Стилът може би е Спортни ентусиасти, който ми допадна. Предпочитам такава покупка да я пробвам/закупя във физически магазин.

Общи условия

Активация на акаунт