🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 251
  • 466
  •   1
Отговори
# 285
Четене на книга, маска за лице, хубаво кафе, често посещение на солна стая

# 286
Обичам да купувам билети - за театър, оперета, цирк, концерт, шоу, също и самолетни билети. Така се разтоварвам най-добре и има нещо, което да очаквам.

# 287
Отделям си време за себе си,сама на спокойствие,защото от това имам нужда

# 288
Обичам душ продукти за тяло, склабове, суответно си правя дълги душове.

# 289
Отделям си повече време за сън и почивка, гледам да изкарвам повече време сред природата и да се радвам на малките неща и на хубавите моменти които ми предлага живота.

# 290
Сън, разходки, време със семейството, книги.

# 291
  • Пловдив
Срещи и смях с приятелки, хубава книга, домашна киновечер, разходка, йога - това са част то нещата, които ме зареждат.

# 292
Четене на любими книги, разходки сред природата и срещи с приятели.

# 293
  • Пловдив
Разходки сред природата, четене на книга, време само за себе си, гледане на любим сериал.

# 294
Обичам спокойствието. Обичам да си взимам вана, като го правя за здраве, а не за да си създавам усещане за лукс. Обичам да чета и да прекарвам време с котките. Blue Heart

# 295
Спя, чета, пътувам.

# 296
  • София
Отделям време за себе си. За разходки, четене на книги, гледане на филми. Каквото ми се иска на момента.

# 297
  • София
Старая се да пътувам много и да прекарвам време със семейството и близките си хора - по-добра терапия няма за мен.

# 298
Срещи с позитивни и добри хора

.

# 299
  • Пловдив
Отделям време за любимите ми занимания с приятни и зареждащи ме хора Simple Smile Опитвам се да имам повече време за себе си и душевното ми спокойствие

Общи условия

Активация на акаунт