🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 252
  • 466
  •   1
Отговори
# 300
Опитвам се и да мечтая редовно. Wink

# 301
Чета книги, пия капучино, слушам любима музика.

# 302
Сън, разходки, време със семейството, книги.

# 303
Дълги разходки с децата и кучето, да открадна от деня 5 мин за себе си или на кафе с приятелка.

# 304
Гледам любимите си сериали сама, с вкусна храна и напитки, със запалени свещи. Грижа се за тялото и лицето си силно зарежда с енергия. Разходки сред природата, медитации, срещи с приятелки.

# 305
Всеки има различни ритуали за себеобич и вътрешно спокойствие. Ето няколко идеи, които могат да вдъхновят:

🌿 Сутрешен ритуал – започване на деня с няколко минути тишина, медитация или чаша ароматен чай.
📖 Водене на дневник – записване на мисли, емоции и благодарности, за да се поддържа позитивна нагласа.
🛁 Релаксираща вана или душ – с етерични масла или соли за отпускане.
🌙 Астрологични практики – например работа с лунните фази за поставяне на намерения и пречистване.
🎶 Музика и движение – танци, йога или просто разходка сред природата за презареждане.
📵 Дигитален детокс – отделяне на време без екрани за връзка със себе си.
💆‍♀️ Грижа за тялото – масаж, козметични ритуали или просто почивка.

# 306
Разхождам се ,спя ,ходя на спа , чета хубави книги.

# 307
Старая се всеки ден да намирам време за себе си и любими занимания в усамотение като четене на книга, писане в дневник, планиране и просто почивка с чаша топло кафе. Това са неща, които ме зареждат в забързаното ежедневие.

# 308
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Да си взема топъл душ, да се завия с пухкав халат и да гледам любим филм, докато си хапвам нещо любимо. 🤗

# 309
  • София
Обичам да съм сред природата, да се грижа за градината ми с цветя. Спокойни вечери с любимите ми хора и срещи с приятели. Книга с чаша вино или театър и след това на по чаша вино.

# 310
  • София
Отделям специално време за себе си - правя СПА процедури и плувам. Опитнам да си доставя по-дълъг сън, време за релакс - с приятна музика и нещо любимо за пиене и хапване.

# 311
Сън, разходки и време с любимите хора.

# 312
Любимият ми ритуал е четене за книга, придружена с любимото ми кафе с кокосова сметана. Старая се да си отделям поне по 30 минути дневно и да се зареждам положително.

# 313
Разходки, срещи с приятели, масажи.

# 314
Книга, филм, питие, музика, разходка, пътуване, шопинг, среща с приятелка, маникюр, козметик....

Общи условия

Активация на акаунт