🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 8 847
  • 466
  •   1
Отговори
# 375
Времето за къпане е мини спа изживяване. Означава, че мъжът ми поема изцяло детето и бебето, а аз, без да бързам, се отдавам на дълъг, горещ душ с последващи разпускащи ритуали за красота и спокойствие Simple Smile

# 376
  • София
Чета книги, редя пъзели и диамантени гоблени, разхождам се сред природата ❤️

# 377
Разхождам се сред природата, разходки с кучето, чета книга и си запалвам ароматна срещу, грижа за цветята ми, което действа терапевтично и вдъхновяващо едновременно. Пиша. Често и маски за коса, кожа, масажи.

# 378
  • София
Сън, разходки, четене на книги

# 379
Най любимия ми ритуал -дълга вана няколко пъти седмично с ароматни соли…

# 380
  • Countryside
Природата ми действа зареждащо, затова разходки, леки и по-сериозни преходи ме зареждат. А лятото, дори само да гледам морето ми носи спокойствие.

# 381
  • София
Разходка сред природата или поне ходенето пеша много ме зарежда, маски за лице и ароматни масла за тяло.

# 382
Разходка сред природата е нещото, което най-добре ме балансира. На второ място е хубава песен. След това е книга, която ме вдъхновява и ме кара да се замисля. Разговор с добър човек или дори само една усмивка също ми действа много успокояващо. Опитвам се да намаля екранното време и да си намеря ново хоби или просто да отделя малко време за себе си без да се сравнявам с никой друг в социалните мрежи. Да се погрижа за любимите ми хора също ми дава вътрешно спокойствие, че съм нужна и ценена.

# 383
Обичам да се разхождам сред природата на чист въздух, тишина  и песни на птички. Прекрасно е!

# 384
Обичам да чета  книга, да гледам любими сериали  с дъщеря ми.

# 385
Ставам в 06:00, за да имам време да си изпия кафето на спокойствие топло, да медитирам и да тренирам (йога вкъщи или с тежести във фитнеса).

# 386
  • БГ
Осигурявам си, ежедневно, време и лично пространство, където релаксирам.

# 387
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Практикувам йога, обичам дългите разходки сред природата, здравословна храна, ползвам качествена козметика. Обичам да чета книги и да слушам любима музика.

# 388
Обичам да се глезя със СПА процедура,  поне веднъж в месеца. Обичам да си правя маски под душа , да си купувам специална козметика , с която да се поглезя.

# 389
Дългите разходки със семейството сред природата ми дават спокойствие.Повече сън ,когато мога и да си взимам малко време само за мен ,когато всички заспят.

Общи условия

Активация на акаунт