🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 8 810
  • 466
  •   1
Отговори
# 390
  • при моите деца .....
Обичам да пия сутрешното си кафе на спокойствие, в тихатахкъща, когато всички спят.
Обичам разходките сред природата.
Пилатес.
Народни танци.

# 391
  • София
За да запазя вътрешният ми мир, винаги се старая да намирам положителната страна на нещата, гледам да съм оптимист и да се усмихвам повече!

# 392
Рисувам, разхождам се, пия кафе на спокойствие Simple Smile

# 393
Дихателните техники са нещо, което работи за мен.

# 394
Спокойствието е тогава, когато успея да приключа с ангажиментите си. Хубавата вечеря с чаша вино със семейството, ме зарежда емоционално и ми дава спокойствие. Също така, обичаме да ходим за 2,3 дни на спа. След това се чувствам прекрасно.

# 395
  • Пловдив
Четене на книги, разходки сред природата, срещи с приятели

# 396
За личното си спокойствие се грижа, като се старая да си отделям или открадвам време само за мен си, ако ще просто да рея поглед през прозореца в облаците... Задължително на фона на рок музиката, която ме зарежда.

# 397
Тишина, разходки, шоколад, СПА или малко време само за мен с мен.

# 398
Грижа се за себе си и вътрешното си спокойствие като си осигурявам време за дълъг горещ душ и нищоправене по пижама след това.

# 399
SPA, книги, йога, танци

# 400
Обичам да си открадвам време сутрин за лека тренировка, това ме успокоява, влияе добре на тялото и на ума.. освен това използвам всеки подходящ момент за да слушам аудио книга - под душа, на път за работа или докато чистя..

# 401
Показвам любовта и грижата за себе си като отделям достатъчно време за себе си -да се поглезя с козметични процедури,да почетат интересна книга, да изгледам любим филм,а понякога просто да си почина на тишина и спокойствие.

# 402
Грижа за себе си - спорт, вода, вкусна храна, хубава козметика - бяла и декоративна, обогатяваща литература, музика и филми, дълги ароматни душове. Любовта е грижа.

# 403
Разходки навън с приятели или кучето, сутрешно кафе, интересна книга.

# 404
  • София
Дълги разходки, любима музика, срещи с приятели, четене на книги.

Общи условия

Активация на акаунт