🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 8 800
  • 466
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие? - Toчно защото са лични няма да ги споделя Laughing. И не, нямам ритуали, това се прави всеки ден, при всяка възможност и е начин на възприемане на света и себе си.

# 406
срещам се с приятели, слушам музика сама и си купувам парфюми...когато мога:-)

# 407
Пия кафето си на спокойствие, ходя на народни танци, чета хубави книги.

# 408
  • някъде
Гледам телевизия, правя си  маски, опитвам се да си почивам повече, купувам си неща, които харесвам.

# 409
  • Враца
Сън, спокойстви и срещи с приятели.

# 410
Разхождам се сред природата,обичам да похапвам шоколад и да слушам музика.

# 411
Обичам да излизам с приятелки,  да хапвам вкусна храна и не на последно място да спортувам !

# 412
  • Пловдив
Да си пия кафето сутрин на терасата и да се наслаждавам на спокойствието и тишината, преди да са станали всички вкъщи.

# 413
Повече сън, четене в БГ МАмма.

# 414
Моите ритуали са да общувам основно с хора, които ме зареждат положително. Аз самата да съм позитивно настроена дори в моменти, в които това е трудно. Правя неща, които ми носят щастие, избягвам такива, които са ми неприятни.

# 415
  • София
Дълги разходки, слушайки музика или хубава книга; ежеседмично посещение на Спа или топла вана вкъщи са моите моменти на презареждане.

# 416
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
топъл душ или разходка, ако имам повече време

# 417
Повече сън, дълга баня, излежаване и мързелуване.

# 418
Повече сън, хранителни добавки, приятна компания.

# 419
Четене на книжка, разходки и време с любимите ми хора.

Общи условия

Активация на акаунт